LG Optimus G, Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στην CES 2013

Τελικά οι φήμες για την έλευση του LG Optimus G2 κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2013 διαψέυστηκαν και τις εντυπώσεις έκλεψε το Sony Xperia Z αλλά και κατά τη γνώμη μου το Lenovo IdeaPhone K900. Η LG σε επίπεδο smartphones αρκέστηκε στην παρουσίαση των εντυπωσιακών λειτουργιών του Optimus G τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο.

LG Optimus G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, LG Optimus G, Συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στην CES 2013

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolo

Καλημέρα σε όλους.Γιατι ακομα δεν το έχουνε φέρει στην Ελλάδα;Τι παίζει μπορει να μου απαντήσει κάποιος όταν ένα κινητό εχει βγει πέρυσι;

Manolo

Ευχαριστώ πολύ Κώστα για την απάντηση.Θα συμφωνήσω ωραία ότι είναι η πολιτική της εταιρείας.Μα πώς είναι όμως δυνατόν όταν η SONY π.χ. θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο όπως διάβασα σε ένα άρθρο σου τα καινούργια και πανέμορφα smartphones της και η LG θα μας φέρει τα περσινά της!!!!Αυτές τις πολιτικές ποτέ δεν μπόρεσα να τις καταλάβω.Αρε Ελλαδαρα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S25 Ultra: Mπορεί να μας απογοητεύσει η χωρητικότητα της μπαταρίας

Η χωρητικότητα της μπαταρίας για το επερχόμενο Galaxy S25 Ultra της Samsung δεν είναι πλέον κρυφή και τα νέα δεν είναι καλά.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a) Plus: Θα χρησιμοποιεί το MediaTek Dimensity 7350 Pro SoC

Η Nothing κυκλοφορεί το Phone (2a) Plus στις 31 Ιουλίου και τώρα έχουμε ένα στοιχείο του τι σημαίνει πραγματικά ο χαρακτηρισμός “Plus”.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Google Pixel 9 Pro: Εικόνες το δείχνουν σε τέσσερα χρώματα και από όλες τις γωνίες

Η επόμενη εκδήλωση της Google για την παρουσίαση νέων προϊόντων έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου στη 1 μ.μ. ET.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X8 Ultra: Έρχεται λεπτό και με εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία

Η Oppo ετοιμάζει ήδη για το Find X8 Ultra, το οποίο θα είναι πιο λεπτό από τον προκάτοχό του, αλλά θα φέρει σημαντική βελτίωση στη μπαταρία.