LG Optimus G Pro, Μεγαλύτερο μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών FHD

Εμφανίστηκε το LG Optimus G Pro με οθόνη 5.5 ιντσών FHD 1920×1080 pixels και αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στην επερχόμενη έκθεση MWC 2013. Με το ίδιο ακριβώς όνομα κυκλοφορεί στην Ιαπωνία ένα μοντέλο με οθόνη 5″ FHD οπότε ίσως αυτό να είναι το ευρωπαϊκό ή απλά ανακοινωθεί με άλλη κωδική ονομασία.

To LG Optimus G Pro 5.5″ όπως “μαρτυράει” το πινακάκι με τα τεχνικά χαρακτηριστικά θα έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3140 mAh.

LG Optimus G Pro 5.5, LG Optimus G Pro, Μεγαλύτερο μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών FHD

LG Optimus G Pro 5.5, LG Optimus G Pro, Μεγαλύτερο μοντέλο με οθόνη 5.5 ιντσών FHD

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nerven

Δεν μπορούσε να έχει τα ίδια spec σε 4,5″???? Να πάω να το πάρω τώρα?! Έχουμε ξεφύγει πολύ με της ίντσες….

Panosdim

Το έχουν παρακάνει πια! Ωραίο, δεν λέω και δυνατό επίσης. Αλλά γιατί 5.5″;;;; Και δεν ισχύει το “μην το πάρεις”.́ Θέλω δυνατό μηχάνημα σε λογικό μέγεθος.

P@NOS

NOTE 2…. έλεος!!!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο πόλεμος της παντοφλας! 🙂

Γιώργος Κου.

P@NOS θα συμφωνήσω ποιο Note II πεθαίνεις…..

Nick Sfak

Άστο LG δεν το έχεις με τα smartphones… Συνέχισε με τα ψυγεία και τα πλυντήρια! 😉

Αρης

Η μόνη σχέση που έχει με το Note II ειναι οι inches της οθόνης. Το note II προσφέρει ένα UX (user experience) απαράμιλλο στο κόσμο του Android.

Αλλο ένα “μεγάλο” σε ίντσες κινητό.. το 13 θα ειναι ο πόλεμος των μεγάλων ..

kostis

εμενα δεν με χαλαει που μοιαζει στο note2…..
ειναι ταχυτερο του λογω s4 pro και φανταζομαι οτι η καμ του ισως ειναι και καλυτερη απο την 8αρα του νοτε2.
Το θεμα ειναι ομως οτι μηπως παλι η lg μετα το Gpro θα το παρατησει για να βγαλει παλι κατι καινουργιο?
Για μενα εκει ειναι το προβλημα της lg….ενω βγαζει πολυ καλα τηλ τα αφηνει γρηγορα στην τυχη τους και τα αντικαθιστα γρηγορα με καινουργια….

Teo

@Kostis..
Ποιο γρήγορο λόγο S4 ?
Πως ?
https://www.youtube.com/watch?v=cSF6zFc6pV0
Ρίξε μια ματιά στο βιντεάκι αν θες..Πάνω κάτω είναι στα ίδια(λίγο το ένα,λίγο το άλλο).
Όσο για την κάμερα που λες..πίστεψε με δεν παίζουν ρόλο τα mp μιας κάμερας αλλά τι φακούς φοράει και πως τα χειρίζεται το λογισμικό(δεν είμαι ειδικός).Ας μας πει κάποιος που είναι γνώστης τις φωτογραφίας.Όσο για το πρόβλημα που λες τις LG θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Ακόμα και με το “Pro” που ανακοινώνει ψιλόσκοτώνει το προηγούμενο LG “G”(αν ήθελα να πάρω προσωπικά αυτό το μοντέλο θα περίμενα το “Pro” στην παρούσα φάση).

Γιώργος Κου.

H LG χάνει και στο design νομίζω αρκετά εκτός από αυτά που έγραψες @kostis………

Κώστας

Παιδιά αυτές οι ίντσες ήρθαν για να μείνουν. Στην τελική αν ασχοληθείτε λίγο θα σας καλο αρέσει κιόλας το μέγεθος. Αμαν παντόφλα και παντόφλα. Αν αυτή η παντόφλα εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, καλώς έχει τότε! Εγώ σήμερα έπιασα ένα iphone 4 στα χέρια μου μετά από αρκετό καιρό και μου βγήκαν τα μάτια μου… τι να λέμε τώρα.

dimpep

Ήρθαν για να μείνουν συμφωνώ, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι είναι πρακτικές. Εξάλλου είναι τηλέφωνο, άντε βάλε αυτό το πράγμα στο αυτί σου. Για συσκευή που είναι όλα τ άλλα εκτός από τηλέφωνο ΟΚ, αλλά αν θες να μιλήσεις με αυτό στο αυτί να δεις πως θα σε κοιτάνε όλοι…

Μourlos

Teo@ που σε ρε φίλε …..:) samy boy :):):):) εχουμε κ λέμε αυτό τον καιρό δουλεύω το motorola razr …. Samsung note 2 .k xperia p…. K ναι το xperia έχει την καλύτερη camera. Το note έχω δει κάποιες φορές φωτογραφία που ειναι όλα μπλε. Κ ειναι θέμα προβλήματος … Το πήγα στης Samsung …α κ το καλύτερο Samsung s2 κλείνει μόνο του ξαφνικά κ εκεί που ειναι με 70% λέει συνδεσται την συσκευή σας στην μπριζα.. Κ κολλάει εκεί. Το πήγα στην Samsung μου άλλαξε το mini USB το πήρα κ κάνει πάλι τα ίδια.!!!!!!!αυτα για Samsung..τώρα θα μου πεις έτυχε … Οκ next time I know…. Xperia z σου ερχομαι!!!! Φιλία σε όλους .

Teo

@ Μourlos ..
Που το κατάλαβες ρε θύριο ότι είμαι Sammy Boy..από τα γραφόμενα μου στο ποιο πάνω post?
Μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ αν θα με πάρουν στη δουλειά που έστειλα βιογραφικό?
Κανεις δεν είπε(ούτε κι εγώ στο post μου από πάνω) ότι υπάρχει η τελειότερη εταιρία που φτιάχνει τα καλύτερα και χωρίς πρόβλημα τηλεφωνα στον πλανήτη.Πάντα και παντού συμβαίνουν αυτά,αλλα σε πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε σε συσκευή τις LG (optimus 3D) η απάντηση που μου έδωσαν από το service ήταν “Δεν γνωρίζουμε γιατί το κάνει,φέρτε το σε μας να το κοιτάξουμε 15-20 μέρες και βλέπουμε..” και χωρίς να μου παρέχουν συσκευή για τις μέρες αυτές.
Όσο για το Xperia Z που λες..πραγματικά τρομερό κινητό φιλε μου αλλα κρατάω μικρό καλάθι για την Sony γιατί έχει δείξει ότι εάν μια άλλη εταιρία παρουσιάσει κάτι καλύτερο θα παρατήσει και αυτή τι ναυαρχίδα της και θα παρουσιάσει κάτι νέο..Για μένα θα κερδίσει πόντους εάν “κρατήσει” το Z ψηλά και το υποστηρίξει σαν ναυαρχίδα για μια ολόκληρη χρονια..Εάν το κάνει αυτό τότε του χρόνου ξανά μιλάμε..Φιλικά από ένα Sammy boy 😉 😉 😉

dimpep

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά δεν είναι υποχρεωμένοι να σου παρέχουν συσκευή αντικατάστασης. Αυτό δε σημαίνει ότι τα κινητά της LG δεν έχουν service. Δεν έχουν άμεσες αναβαθμίσεις ΟΚ αλλά κανείς δε στο εγγυάται αυτό στον χω΄ρο του Android

Teo

@ dimpep..
Το πρόβλημα μου δεν ήταν η συσκευή που ΔΕΝ μου παρείχαν,αλλα η αόριστη απάντηση στο πότε θα έχω πίσω τη συσκευή μου φιλε μου(μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά πριν).Η ατάκα τους ήταν πολύ αόριστη και οι μέρες που είπαν ήταν εργάσιμες που σημαίνει πάνω από μηνα.Επίσης εκτος από τα 4-5 τηλέφωνα που είχα κάνει στην εταιρία είχαν κάνει και ένα “τσεκαπ” με την εφαρμογή που έχουν μέσα(και δεν θυμάμαι πως την ονομάζουν τώρα) και δεν βλέπανε τίποτα σαν πρόβλημα(το τηλέφωνο έμενε ανοιχτό αλλα με παίρνανε τηλέφωνο και αυτό δεν έκανε τίποτα..και δούλευε κανονικότατα σε μένα,αλλα δεν δεχόμουν κλήσεις)..τέσπα,πέρασε και αυτό..καλά να περνάμε 😉

kostis

@Teo……
Εγω με το lg 4x που βγαζω ηψηλοτερα νουμερα δηλαδη εχω καλυτερο επεξεργαστη ? (tegra3)
Ενδεικτικα….o s4pro στο 1.5ghz βγαζει αυτην την στιγμη πανω απο 7000 στο quadrant και κοντα στις 27000 στο antutututu (χαχα). Επισης δες και το geekbench που ο s4pro πιανει πανω απο 2000.
Αυτα μια που φαινεσαι κολημενος με τα bench….
Και κατι τελευταιο….ο s4 pro ειναι Α15 και ο exynos 4412 A9……ελπιζω να μην χρειαστει να σου αναλυσω τις διαφορες ετσι ??)

Teo

Ok..Kostis..
Το κινητό σου είναι το καλύτερο και το ταχύτερο που έχει βγει σε αυτόν τον πλανήτη..Να ‘σαι καλά..καλό μεσημέρι.
*και δεν είπα ποτέ ότι είμαι κολλημένος με τα bench,αντίθετα με σένα,ε!

(χάχα)

kostis

@Teo….!!!
Αυτο καταλαβες απο αυτα που σου εγραψα…???
Μηπως λεω μηπως το βιντεο που μου ποσταρεις ειναι αρχαιο???? (16/11/2012)!!!
καλυτερα να μην απαντουσες καν γιατι ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ…..

Teo

@kostis
Μάλιστα..3 μήνες παρα κάτι μέρες αρχαίο !!!
Λογικό μου ακούγεται και sorry γιατί το S3 πήρε μια ακόμα αναβάθμιση(4.1.2) ενώ αυτό στο video δουλεύει ακόμα στην 4.1.1 και δουλεύει ακόμα καλύτερα και ποιο γρήγορα 😉
Μάλλον εκτίθεσαι εσύ με την απάντηση σου.Φιλικά Πάντα.

dimpep

Παιδιά δεν είναι το θέμα μας αυτό! Ποιός βγάζει περισσότερα νούμερα στα benchmarks!
Το θεμα ειναι το Optimus G Pro

kostis

@ Teo…
Για να τελειωνουμε με το θεμα…το προφανες που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι πας να συγκρινεις εναν Α15 με εναν Α9…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.