LG Style 3: Επίσημα με Snapdragon 845, διπλή κάμερα και 6,1″ OLED

LG Style 3, LG Style 3: Επίσημα με Snapdragon 845, διπλή κάμερα και 6,1″ OLED

Μπορεί να ετοιμάζεται να διακόψει τη σειρά G, αλλά η εταιρεία δεν σταματά να κυκλοφορεί νέα smartphones. Πριν λίγο αποκάλυψε το νέο LG Style 3, ένα mid-range με προπέρσινο επεξεργαστή.

Εν των μεταξύ, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα νέο 5G smartphone, το οποίο ενδέχεται να είναι το πρώτο έξυπνο τηλέφωνο στον κόσμο με κάμερα 192MP. Παραμένει άγνωστο το ποιος αναπτύσσει τη συγκεκριμένη κάμερα, αλλά γνωρίζουμε πως το smartphone θα έχει τον Snapdragon 765.

Χαρακτηριστικά

Το LG Style 3 έχει οθόνη 6,1 ιντσών OLED με ανάλυση 1440p+ και notch, το οποίο φιλοξενεί τη selfie κάμερα 8MP. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 845, τον οποίο θα συνοδεύουν 4GB μνήμη RAM και 64GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος. Η μπαταρία του είναι 3.500mAh και δεν γνωρίζουμε αν υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Σε επίπεδο καμερών, το Style 3 έχει διπλή κάμερα. Η κύρια είναι στα 48MP και τη συνοδεύει ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Κατά τα άλλα, το smartphone έχει κλασικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, θύρα ακουστικών, και πιστοποίηση IP68 και IPX5.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Αν και θεωρείται απίθανο, δεν αποκλείεται το LG Style 3 να κυκλοφορήσει και παγκοσμίως, στο μέλλον. Όπως και να έχει, η εταιρεία θα το διαθέσει τον Ιούνιο στην Ιαπωνία με τιμή στα JPY 38.000 ή περίπου €320.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
System32

Μπα υπάρχει ακόμα ο 845;;; Κάποτε έλεγε το poco ότι σταμάτησε την παραγωγή του αλλιώς θα είχε ακόμα Poco f1… Πώς κι έτσι;;;

John

Μαπα τελειως. Νομιζα οτι μονο η Sony βγαζει ξεπερασμενα κινητα σε αδικαιλογητα υψηλες τιμες αλλα και η lg απο οτι φαινεται δεν παει πισω.

νωντας

H lg βγαζει εκπληκτικα κινητα και αριστα value for money!!!!Για ψαγμενους και οχι γαι αυτους που παιρνουν μηλαρακια κλπ που ειναι της μοδας αλλα δινουν τα μαλιοκεφαλα τους για μερικα εξτραδακια..

djfapples

Ξεπερασμένα τα XPERIA 1, XPERIA 5, XPERIA 1 II όχι δα

I am

2 χρόνια πίσω

Saša

Κινηση χωρις να καταλαβαίνει κανεις το γιατι. Ακομα κυκλοφορει το ελαφρως καλυτερο V40 στα ιδια λεφτα, αντε τωρα πες μου ποιος ο λογος να ξανα κυκλοφορησεις ενα κατωτερο “V40”

Mnumbeer

Με την γρηγορη πτωση τιμων της LG αν εχει λιγοτερο απο 250 σε κανα 4μηνο παλι συμφερον θαναι μιας κ θαχει να κοντραρει midrange τσιπακια σαυτη την τιμη και “δωρο” OLED κ αδιαβροχοποιηση IP68. Απο μενα ειναι ναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.