LG UK, τρολάρει την “κυρτή” οθόνη του iPhone 6 Plus με το G Flex

H Apple είναι οι εταιρεία που οι ανταγωνιστές της αγαπούν να μισούν και με κάθε ευκαιρία να τη σχολιάσουν. Είδαμε σχεδόν όλους τους Android κατασκευαστές να “καλωσορίζουν” τα νέα iPhone 6 με πρώτη και καλύτερη τη Samsung. Τώρα σειρά παίρνει η LG Electronics UK να σχολιάσει το ζήτημα που έχει προκύψει με το iPhone 6 Plus που λυγίζει εύκολα.

Στο λογαριασμό της στο Twitter ανέβασε μια φωτογραφία η οποία έχει hashtag #bentgate και δείχνει το LG G Flex. Προφανώς αναφέρεται στο video με το bend test του iPhone 6 Plus. Η αδυναμία αυτή του νέου iPhone είναι κάτι που οι άλλες εταιρείες δεν θα αφήναν να περάσει ασχολίαστο.

lg trolls apple, LG UK, τρολάρει την “κυρτή” οθόνη του iPhone 6 Plus με το G Flex

Δείτε το video του bend test στο iPhone 6 Plus αλλά και στο Samsung Galaxy Note 3:

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasiliS4mini

Πφφφ μια χαρά κατασκευή είναι η σειρά Note, τώρα που έκανε το χατίρι στο κοινω να βγάλει αλουμίνιο θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Ελπίζω το Note 4 να αντέχει λίγο παραπάνω.

pazzo

αμα ισχύει αυτό παιδιά, μιλάμε για ντροπή της apple.. προσωπικά μου αρέσουν όλα τα iphone σε design και κατασκευή, και μου φένεται αδιανόητο να μην προέβλεψαν κάτι τέτοιο..

tr011ing

οταν βγει το note 4 θα σπαει με το ενα χερι lawl. παντος οτι ναναι του κανουν του iphone σε λιγο θα το περασουν απο ροδα τρενου να δουνε αν θα λυγισει… και αναρωτιεμαι..

mimis

ρε παιδια ειμαστε σοβαροι?το κινητο ειναι απο αλουμινιο,ασφαλως και θα λιγισει,δλδ ε;αν παρεις καποιο αλλο κινητο,και κατσεις πανω τι θα γινει?
εας παρουν εαν θελουν το κινητο της CAT!

Dimitris

Η χαρά του τύπου που λύγιζε τα κουτάλια…χάχα

Giatampaza

ασφαλώς και θα λυγίσει λέει ο άλλος… ειλικρινά θα αρχίζω να πιστεύω τον Πάνο Καμμένο που έλεγε για τα ψεκάσματα….

Tom

Ο χριστος και η παναγια. Μα ποσο ευκολα λυγισε και ποσο πολυ.. Μηλο δεν μας τα λες καλα..

nikos

Ασφαλως και θα λυγιζει λεει ο αλλος…Δινεις ενα χιλιαρικο για κινητο και λυγιζει με το παραμικρο….και μετα λεει ο αλλος ασφαλως!!!!!

theo

@tom γιατί πότε μας τα έλεγε καλά το μήλο???

spyros

Αληθευει,οτι το LG GFlex οταν μπει στην τσεπη,ισιωνει;

Topdim

Ξυπνάτε κόσμε!!!

χρηστος

μ αρεσει που καποιοι τοσο καιρο κραζανε την SAMSUNG γιατι δεν εβγαζε κινιτα με αλουμινιο.και επισεις εσπασε και η οθονη απο το i phone.

mitsos

Ήρεμα παιδιά η apple μας τρολαρει ακόμα πιστεύω ότι κάποτε θα τους φωτίσει ο θεος να βγάλουν και ένα κανονικο και καλο smartphone που να μην σου ερχετε να το πετάξεις στον τοίχο

Kostas K.

@ spyros Οχι φίλε μου δεν αληθεύει. Το gflex Και να κάτσεις πάνω του επανέρχεται όπως ήταν.
Για το Iphone τώρα αυτά είναι τα κακά του αλουμινίου. Σε ενα κινητό των 3.5-4 ιντσών δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα αλλα όταν πας στις 5.5 ιντσες και με αυτά τα bezels δεν μπορείς να αφήνεις την συνταγή ιδια όπως ήταν πριν. Το κινητο αν μπει σε τσέπη παντελονιού με αυτη την κατασκευη σε ενα μήνα θα ειναι άχρηστο..

pazzo

δεν μπορω να καταλάβω αυτους που λένε λογικό να λυγίζει κλπ. αλουμινιο είναι και όλα αυτα..
προσωπικά μίσω τις συσκευές της samsung (εκτός από το καταπληκτικό note που είναι άριστο στην κατηγορία του). Αλλά όχι ρε apple. Πρέπει να τα προβλέπεις αυτα! για το G flex, δεν το συζητώ, αλλα και στο Note άμα το λυγίσεις επανέρχετε στην φυσική του κατάσταση.. Το οποίο σημαίνει πως η Samsung είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι μπορεί να λυγίσει μια συσκευή σε αυτό το μέγεθος και αυτό το πάχος..
Ας μην το έβγαζε το Plus η Apple αφου απ’οτι φένεται δεν ήταν έτοιμο για να βγει στην αγορά.
Και επειδή έχει βουήξει ο τόπος με τα λυγισμένα Plus, περιμένω απο Apple άμεση αντικατάσταση με τα iPhone 4.7 ιντσων. Αλλιώς η ντροπή όλη δική τους.
(iphone έχω για να μην λέτε ότι τρολλαρω. απλά λέω την γνώμη μου ως πελάτης του μήλου)

Paul

Εντωμεταξύ στο ΝΟΤΕ 3 βάζει 2-3 φορές περισσότερο δύναμη σε σχέση με το μήλο και δεν έπαθε τίποτα πόσο μάλλον αν έβαζε την ίδια δύναμη και στο 6 plus θα λύγισε σαν πορτοφόλι…

Vasilis

Και ποιος σας είπε ρε παιδια ότι τα 800€ τα δίνεις για να μη λυγίσει όταν εξασκείται δύναμη εξ επίτηδες ή οταν ο άλλος ο χοντροκωλης κάτσει επάνω του;;; μα είμαστε σοβαροί τωρα;; να κραζετε για αλλα θέματα του iPhone , άντε να το καταλάβω, αλλα αυτο πια καταντά υπερβολή και χαζομάρα!!!! σε λίγο θα μας πείτε ότι εαν παω να πάρω Ferrari θα πρέπει να μην ζουλιεται εύκολα το καπό εαν του δώσω μπουνια!!!! τρέχα πάρε lada niva τοτε….

Giorgos

Σοβαρευτειτε! Κινητο ειναι… Ειναι μεταλλικο και η δουλεια του δεν ειναι να προσπαθουμε να το λυγισουμε. Οσοι θελετε μεταλλο θα το παρετε μαζι με τις ιδιοτητες του ως υλικο. Αλλα καλα το πλαστικο, αλλα το μεταλλο… Τοσο απλο; Μια χαρα συσκευη ειναι..

spazyjay

Νομιζω πως αυτοι που θα βαζουν το plus στην τσεπη του τζιν τους θα εχουν προβλημα.γιαυτο προτεινω μια γυαλα να παρουν γιατι κριμα τα λευτα που θα δωσουν.

kris

βλέπετε? ότι προβλήματα και να έχει όσο ελαττωματικά και να είναι υπάρχουν τα θύματα που στηρίζουν ένα τέτοιο προιόν επειδή ακούει στο όνομα apple. αν ένα iphone έκανε 400Ε δε θα το έπαιρναν,τώρα με τα 800 σου λένε αα είναι το καλύτερο επειδή είναι το πιο ακριβό.

αυτοί είναι ικανοί να σου πουν ότι αφου λυγίζει και ο αντίχειρας έτσι είναι το σωστό να λυγίζει και το iphone..

DIREFEAR

Kορη καραβοκυρη,κορη καραβοκυρη!
κορη καραβοκυρη κι ομορφη κοπελια!
κορμι κυπαρισενιο λυγας σαν λυγαρια!
ΛΥΓΑΡΙΑ,ΛΥΓΑΡΙΑ!ΕΣΕΝΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!(2)

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΟΠΑΔΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!

homo

Η αλήθεια είναι οτι η apple υστερεί κατα πολυ στα smartphone,αλλα τα αλπροιόντα της είναι τέλεια και σε disign αλλα και σε κατασκευή.

JohnWave

Απάντηση ξανθιάς με iphone :

“Tα μάθετε τα super νέα; Το iphone μπορεί και λυγίζει και χωρίς καν να είναι flex! Oυάου!!! Είσαι η καινοτόμος θέα Apple! Άσε που παίρνει και το σχήμα του μπουτιού μας και του κώλου μας! Respect, respect, respect! “

Ioannis

Βρε πουλήστε κανενα monitor με κανενα 200αρι!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.