Smartphones

LG V20: Η LG δηλώνει αναποφάσιστη για το αν θα το φέρει Ευρώπη

Μέσα στην εβδομάδα ακούστηκαν οι πληροφορίες που έλεγαν ότι η LG μπορεί για αρχή να μην κυκλοφορήσει το LG V20 στις ευρωπαϊκές αγορές. Οι αναφορές επεσήμαναν ως πηγή το τμήμα της LG στο Βέλγιο, ενώ η διάθεσή του στις υπόλοιπες αγορές αναμένεται μέσα στον Σεπτέμβριο.

Τελικά η LG επιβεβαίωσε ότι παραμένει αναποφάσιστη για το εάν θα κυκλοφορήσει το LG V20 στην Ευρώπη λέγοντας ότι προς το παρόν δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.

Ο Ken Hong, διευθυντής επικοινωνίας στην LG μιλώντας στο Android Authority επεσήμανε ότι η εταιρεία είναι ακόμη “αναποφάσιστη” αν θα κυκλοφορήσει το LG V20 Ευρώπη. Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκλείει τίποτα, καθώς το σημαντικό ενδιαφέρον από τους χρήστες θα μπορούσε να αναγκάσει την LG να φέρει το κινητό στην ευρωπαϊκή αγορά.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε την απήχηση του LG V20, αλλά προς το παρόν θα κυκλοφορήσει σε Ασία, Β. Αμερική, Μ. Ανατολή και Αφρική. Όσοι βρίσκονται Ευρώπη, θα πρέπει να το προμηθευτούν από άλλες αγορές ή να περιμένουν αν θα το φέρει η LG επίσημα.

Το LG V20 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών IPS Quad HD και μια δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Διαθέτει την ίδια κάμερα με το LG G5, 16 Megapixel με OIS, laser και phase-detection autofocus, συνοδεύεται από μια δεύτερη wide-angle 8 Megapixel fixed-focus κάμερα για 135-degree λήψεις, εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel, αποσπώμενη μπαταρία στα 3200mAh και τρέχει Android 7.0 Nougat.

Πηγή

Σχόλια

  • Και να το πάρουμε απο έξω και να αρχίσει τα bootloop? δεν νομίζω! Οι χρηστες είναι αναποφασιστοι για το αν θα αγοράσουν το v20 προς το παρόν αγοράζουν ποιοτικοτερες μάρκες και δεν είναι στα άμεσα σχέδια η αγορά μιάς LG συσκευής.

  • Δε νομιζω να ληψει σε κανεναν μας. Η lg στο τμημα κινητων ειχε καθοδικη πορεια και πριν το αθλιο g5 και πριν το bootloop viral... τη βλεπω παρεα με την htc στα αζητητα ετσι και συνεχισει τις μ...ες της!

  • Να το φερει η LG επειγωντως ευρωπη να ερθει Ελλαδα να δουμε unboxing hands on review να το δουμε ολοκληρωτικα η Γερμανια κανει κουμαντο αυτη φτεει η κωλογερμανια κωλομερκελ που δεν θα αργησει το τερας το εργαλειο LG V20

  • Γιατί το V10 υπήρχε παντού και τώρα μας πείραξε για αυτό? Πέρσι έφαγα τον τόπο στην Κύπρο και δεν το είχε κανένα κατάστημα. Δεν ψωνίζω από το Internet... Επομένως, όποιος με διευκολύνει σαν καταναλωτή θα αξίζει και τα λεφτά μου. Τόσο απλά.

  • Συγνώμη έκανα ένα λάθος Να το φερει η LG επειγωντως ευρωπη να ερθει Ελλαδα να δουμε unboxing hands on review να το δουμε ολοκληρωτικα η Γερμανια κανει κουμαντο αυτη φτεει η κωλογερμανια κωλομερκελ που θα αργησει το τερας το εργαλειο LG V20 δεν πιστευω να εχει το γνωστο προβλημα bootloop σε αυτην την κινηταρα που παρα πολυ κακος κανεει η LG και δεν το κυκλοφορει

  • Το έχετε ξεφτιλίσει τόσο με την καραμέλα του bootloop ακόμα και αν είναι τελείως άκυρο με την σειρά V. Το φαινόμενο αυτό εμφανίστηκε μόνο στο G4. Οπότε φτάνει. Για να δούμε αν μέχρι το Note 9 θα μιλάτε ακόμα για εκρήξεις.

    ΥΓ: Στυλιανέ τα σχόλια σου κορυφαία όπως πάντα αλλά αυτήν την φορά με έκανες και σάπισα στο γέλιο. Νάσαι καλά.

  • δηλαδή μια εταιρεία αξίας δις που έχει σπαταλήσει και σπαταλάει δις σε R&D και περιμένει-θέλει έσοδα δις για να συνεχίσει είναι ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗ για το αν θα κυκλοφορήσει ένα μοντέλο της στην Ευρώπη, μια αρκετά μεγάλη αγορά... Μήπως ΔΕΝ είναι αναποφάσιστη αλλά το έχει πάρει απόφαση να μην το κυκλοφορήσει;;; αλλιώς γιατί να παίζει και να διαρρέει αυτό;;;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.