LG V30: Ξεκίνησε η διάθεση του Android Oreo

LG V30 ξεκίνησε διάθεση Android Oreo, LG V30: Ξεκίνησε η διάθεση του Android Oreo

Η LG φέτος είχε κακές και καλές στιγμές. Το ρίσκο που πήρε με την κυκλοφορία του G6 χωρίς επεξεργαστή τελευταίας γενιάς δεν απέδωσε, όμως η ανακοίνωση του V30 αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της τεχνολογίας. Η συσκευή τα έχει… όλα, με κορυφαία χαρακτηριστικά και όμορφο design.

Από τις αρχές Δεκεμβρίου η Κορεάτικη εταιρεία έχει γνωστοποιήσει πως το V30 είναι διαθέσιμο στην Ευρωπαϊκή αγορά. Η αλήθεια είναι πως ο κατασκευαστής καθυστέρησε να κυκλοφορήσει το high-end smartphone στην Γηραιά Ήπειρο και αυτό ίσως έχει αρνητικό αντίκτυπο στις πωλήσεις του. Όπως και να έχει, η LG τήρησε την υπόσχεση της και λίγο πριν το νέο έτος ξεκινάει την διαδικασία αναβάθμισης του V30 στο Android 8 Oreo, την στιγμή που η εορταστική περίοδος θα μπορούσε να ενισχύσει την πορεία του στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση θα λάβει χώρα αρχικά στην Νότια Κορέα και θα εξαπλωθεί παγκόσμια. Το μέγεθος του νέου λογισμικού είναι 1412 MB, ενώ μπορεί κανείς να το εγκαταστήσει είτε ασύρματα (OTA – Over The Air), είτε μέσω σύνδεσης του κινητού στον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός πως άργησε να φτάσει την Ευρώπη (όπως προαναφέρθηκε), το V30 θα είναι όμως ανάμεσα στις πρώτες, αν όχι η πρώτη, ναυαρχίδα εκτός των Pixel που θα λάβει το Android 8 Oreo. Αξίζει έπαινος στην LG για την έγκαιρη διάθεση του update και μένει να δούμε αν το smartphone θα υποστηρίζει την υπηρεσία Project Treble για γρήγορες μελλοντικές αναβαθμίσεις λογισμικού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Tom

Κορυφαιο κινητο που χτυπαει τη samsung ευθεως.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

νομιζω απο κεκτημενη ταχυτητα το techblog.gr ασχολειται ακομα με ειδησεις που αφορουν την LG. το mobile τμημα εχει φυγει απο τη χωρα μας εδω και αρκετο καιρο, τις ναυαρχηδες της ηδη απο το G5 δεν τις βλεπεις σε κανενα μαγαζι ,αρα νομιζω κακως ασχολουμαστε ως κοινοτητα με το τι κανει

Jim C.

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš Μερικοί θέλουν να μαθαίνουν νέα για τα LG smartphones ( όπως εγώ )

Συνιόλας

Παπαροκας, διαφωνώ απόλυτα με αυτό που λες. Επειδή δεν υπάρχει για δείγμα στα μεγαλα καταστήματα δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ζήτηση και ενδιαφέρον για την lg. Πέρα από εμένα που έχω το g6 (κινηταρα παρεπιπτόντως) ξέρω σίγουρα 2 παιδιά ακόμη που το έχουν και άλλοι πόσοι με άλλα μοντέλα της lg. Είναι αρκετά σχετικό αυτό που λες και όχι τίποτε άλλο, με 400 ευρο φετινή ναυαρχίδα δεν βρίσκεις από της “μεγάλες” εταιρίες.

Χρήστος

Κάνετε ένα λάθος στο τέλος τις είδησης η ναυαρχίδα που πήρε την 8.0 Oreo μετά το Pixel ήταν το Sony XZ Premium όπως είχε ανακοινώσει η Sony λόγω ότι το έχω το κινητό την έχω πάρει από αρχές Νοεμβρίου για αυτό καλό είναι να κοιτάτε πρώτα και μετά να γράφετε εκτός και αν το Sony το έχετε ξεγραμμενο.

Χρηστος

Να ενημερώσω το Techblog ότι στο τέλος τις είδησης εχει κάνει ένα λάθος το οποίο είναι ότι η ναυαρχίδα μετά ο Pixel που πήρε την 8.0 Oreo είναι το Sony XZ Premium και μάλιστα αρχές Νοεμβρίου αν θυμάστε καλά όποτε να μην λέτε ανακρίβειες πρώτα να το ψάχνετε και μετά να γράφετε επίσης τυγχάνει να έχω το Sony όποτε ένας λόγος παραπάνω.

Φοιβος

Lg g2 και τέλος.
Από κει και πέρα Lg, ασε μας κουκλίτσα μου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Επίσημο με τιμή από 549 ευρώ

Η Google ολοκλήρωσε τη σειρά Pixel 8 παρουσιάζοντας το Pixel 8a, την πιο προσιτή επιλογή, με ενημερωμένη σχεδίαση.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.