Qi Extended Power Profile: Γρήγορη ασύρματη φόρτιση για το LG V30

LG V30, Qi Extended Power Profile: Γρήγορη ασύρματη φόρτιση για το LG V30

Η LG και η Integrated Device Technology συνεργάστηκαν για την πρώτη παγκόσμια εφαρμογή του Qi Extended Power Profile (EPP) που φορτίζει ασύρματα, στο LG V30. Το EPP επιτρέπει τη δυνατότητα γρήγορης ασύρματης φόρτισης με ασφάλεια, ενώ παραμένει συμβατό με το υφιστάμενο Wireless Power Consortium (WPC), Qi 5W, βασικός πομπός που συχνά χρησιμοποιείται σήμερα.

Τα πρωτοποριακά ασύρματα τσιπ τροφοδοσίας της IDT έχουν σχεδιαστεί για γρήγορη ασύρματη φόρτιση μειώνοντας τους χρόνους φόρτισης έως και 30%. Η προσθήκη του χαρακτηριστικού ασύρματης φόρτισης συμβάλλει στην αντοχή στο νερό και την ανθεκτικότητα του κομψού, διακριτικού, πιστοποιημένου με Qi σχεδιασμού του smartphone.

Το LG V30 διαθέτει τους πρώτους γυάλινους φακούς Crystal Clear με διάφραγμα F1.6, την πρώτη οθόνη OLED FullVision, τη λειτουργία Cine Video για παραγωγή βίντεο υψηλής ποιότητας, premium ήχο με το προηγμένο Hi-Fi Quad DAC και συντονισμό ήχου από την B&O PLAY.

Ο ασύρματος δέκτης ισχύος IDT προσφέρει την καλύτερη ενσωμάτωση και αποδοτικότητα στην αγορά. Η συσκευή βασίζεται σε μια ευέλικτη αρχιτεκτονική πυρήνα ARM M0 32bit που έδωσε στην LG τη δυνατότητα να αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο την απόδοση και την ταχύτητα ασύρματης φόρτισης.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

γρήγορη ασύρματη φόρτιση χωρις ΚΑΜΙΑ αναφορα στη ισχυ (W) ή στο ρευμα (Α) δεν τιμαει αυτους που την διαφημιζουν

ΓΙΑΝΝΗΣ

Ελλαδα θ ερθει τελικα εστω σκρουτζ?

Κώστας Βλαχάκης

ΓΙΑΝΝΗΣ, ε λογικά ναι. Όλο και κάποιος θα το φέρει.

Νικ τ

Τραγικό. Ήθελα να το πάρω εδώ και καιρό κ δεν έχει έρθει ακόμα. Αρχίζει κ με εκνευρίζει η LG. Mε βλέπω με το s8+ λόγω τιμής η το mate 10. Δυστυχώς το Note8 πανάκριβο.

Sint

Φίλε Νικ. Τ το ίδιο και για εμένα. Έχω διακόψει οποιαδήποτε σχέση με LG και Sony για αυτό το λόγο. Αργεί το ένα, αργεί το άλλο, έρχεται 6 μήνες μετά το οποιοδήποτε, νισάφι. Έψαχνα το xz premium πριν “παλιώσει” , μετά το LG v30 και τώρα έχω καταλήξει στο mate 10 που θα έρθει σίγουρα τις επόμενες μέρες.μου βγήκε σε καλό βέβαια γιατί είναι μια κλάση πάνω και από τα δω Τα άλλα όταν έρχονται είναι ήδη παλιά.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

πότε θα κυκλοφορήσει τελικά γνωρίζει κανείς?

Κώστας Βλαχάκης

ΘΕΟΦΙΛΟΣ, Δεν θα κυκλοφορήσει Ελλάδα επίσημα. Αν τυχόν έρθει θα το φέρει κάποιο κατάστημα ή αλυσίσα μεμονωμένα. Τα έχουμε πει αυτά.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

καλησπέρα κωστα .σε παρακολουθώ αρκετα χρονια στο καναλι σου και εισαι πραγματικα αναλιτικοτατος και πολυ κατανοητός σε καθε σου review .εχω μια απορια και ειμαι σε διλειμμα για την επόμενη μου συσκευη (smartphone).οπως σου ειπα περιμενω το v30 γιατι μου αρεσει αρκετα η lg αλλα σιγουρα υπάρχουν εκει εξω αξιόλογες συσκευές οπως xz1 ή premium ,nokia 8 ,htc u11,mi 6 και αλλα .εχω ενα bagett 450-500 eyro .τι μου προτείνεις ρε κωστα εσυ με την εμπειρία σου ?

Κώστας Βλαχάκης

Θεόφιλος, ολα όσα μοντέλα αναφέρεις είναι ενδιαφέροντα και καλά. Δεν θα αγοράσεις οικόπεδο για μια ζωή. Ένα κινητό θα πάρεις που θα κρατήσεις από μερικούς μήνες μέχρι 1-2-3 χρόνια. Αποφάσισε 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.