Smartphones

LG V30: Το πρώτο OLED της LG έρχεται Σεπτέμβριο;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το The Investor, η LG φέτος σχεδιάζει να κυκλοφορήσει premium smartphones με οθόνη OLED. Οι πηγές εκ των έσω λένε ότι το πρώτο θα είναι το LG V30, το οποίο θα έρθει τον Σεπτέμβριο, έναν χρόνο μετά τον προκάτοχό του.

Στη σειρά V η LG συνηθίζει να βάζει τις μεγαλύτερες οθόνες της, οπότε φέτος στο LG V30 δεν αποκλείεται να δούμε μια οθόνη ανάλογη του Samsung Galaxy S8+, η οποία είναι στις 6.2 ίντσες.

Οι πηγές του The Investor αναφέρουν ότι οι περισσότερες OLED οθόνες που θα κατασκευάσει φέτος η μονάδα Gumi E5 της LG Display προορίζονται για τα smartphones της LG Electronics, αρχής γενομένης από το V30. Κάποια από τα OLED panels θα πάνε σε Κινέζους κατασκευαστές που ελπίζουν να προλάβουν Apple και Samsung.

Η μαζική παραγωγή OLED panels από την LG αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούλιο και η ναυαρχίδα του 2018, βλέπε LG G7, θα είναι το δεύτερο smartphone της εταιρείας με την συγκεκριμένη τεχνολογία.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 16 Μαΐου 2017 16:36

Σχόλια

  • Και το flex oled δεν είχε;
    Εγώ πάντως ανησυχώ για το burn in απ τη στιγμή που έχουν καθιερωθεί τα on screen buttons.Οι υπάρχουσες τεχνικές φαίνεται να μη βοηθάνε στην αντιμετώπιση του.

  • Σημείωση, δεν είναι το πρώτο της με οθόνη OLED.
    Τα Flex που πήγανε;

  • κατοχος lg flex με ολεντ οθονη 3 χρονια τωρα..καθολου burn in ουτε κανενα αλλο προβλημα..μαλλον το V30 θα ναι η επομενη αγορα μου(κανα χρονο μετα βεβαια γιο να πεσει κανα 400αρι ευρω..τοσο πηρα και το φλεξ που ακομα το θεωρω κορυφαιο κινητο!!!!!!

  • Και γω εχω παθει burn in στα εικονικα πληκτρα πλοήγησης ρε γαμώτο. Ελεος αυτες οι oled

  • g flex ειναι τα πρωτα με oled....
    Η LG μου ειναι αδιαφορη πλεον δυστηχως.
    OnePlus 5 για φετος.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.