LG Velvet: Εμφανίστηκε και τρίτη έκδοση, αυτή τη φορά με τον MediaTek Dimensity 800

, LG Velvet: Εμφανίστηκε και τρίτη έκδοση, αυτή τη φορά με τον MediaTek Dimensity 800

Το LG Velvet ανακοινώθηκε εδώ και μήνες, με τη συσκευή να ενσωματώνει τον επεξεργαστή Snapdragon 765G για υποστήριξη 5G δικτύων. Πριν λίγο είδαμε μία δεύτερη έκδοση για την Ευρωπαϊκή αγορά, χωρίς 5G αλλά με τον επεξεργαστή Snapdragon 845, ώστε να γίνει ακόμα πιο προσιτό στους καταναλωτές.

Όμως, σήμερα βλέπουμε και μία τρίτη έκδοση της συσκευής. Μία νέα LG συσκευή με την ονομασία Velvet εντοπίστηκε στο Google Play Console. Η ανάλυση της οθόνης 2460×1080 στα 420ppi και τα 6GB μνήμης RAM είναι ίδια με την αρχική έκδοση, όμως η εν λόγω έκδοση φοράει τον επεξεργαστή Dimensity 800 της MediaTek, κάτι που σημαίνει ότι η LG ετοιμάζει ακόμα μία παραλλαγή της αρχικής συσκευής.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες, αν και περιμένουμε τα ίδια χαρακτηριστικά, πέραν του φορτιστή, με τις υπόλοιπες εκδόσεις. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Dimensity 800 υποστηρίζει κανονικά 5G δίκτυα, οπότε μπορεί να είναι μία οικονομική μεν αλλά 5G έκδοση της συσκευής.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.