LG Velvet: Πρώτες εικόνες από το αναβαθμισμένο Dual Screen smartphone

, LG Velvet: Πρώτες εικόνες από το αναβαθμισμένο Dual Screen smartphone

Μπορεί το LG Velvet να έχει ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό, όμως ακόμα δε το έχουμε δει να κυκλοφορεί, τουλάχιστον στην αγορά της Ευρώπης. Μπορεί να μάθαμε τα πάντα για τη συσκευή, όμως μυστήριο παρέμενε το αξεσουάρ Dual Screen που θα συνόδευε το smartphone.

Όμως, ο χρήστης Ben στο Twitter, συντάκτης στην ιστοσελίδα NextgadgetUp, έρχεται να δώσει τέλος στην αναμονή, παρουσιάζοντας μία σειρά εικόνων από το Dual Screen για το LG Velvet. Στις εικόνες βλέπουμε για πρώτη φορά το αξεσουάρ σε λευκό χρώμα, καθώς μέχρι σήμερα το είχαμε δει μόνο σε μαύρο στα LG V50, LG G8x και LG V60.

, LG Velvet: Πρώτες εικόνες από το αναβαθμισμένο Dual Screen smartphone

Το Dual Screen φαίνεται αρκετά πιο λεπτό από τις προηγούμενες υλοποιήσεις της LG, καθώς και πιο ελαφρύ, αφού ζυγίζει μόλις 127 γρ. Αν προσθέσουμε και το βάρος της συσκευής, τότε φτάνουμε στα συνολικά 305 γρ. Όπως και στα προηγούμενα μοντέλα, το Dual Screen έχει στο πάνω μέρος ένα notch τύπου waterdrop, αν και δεν υπάρχει selfie κάμερα στο αξεσουάρ.

Πάντως, ως πρώην κάτοχος του LG G8x για δύο μήνες, η LG φαίνεται να λύνει ένα αρκετά μεγάλο πρόβλημα που υπήρχε μέχρι σήμερα, δηλαδή το συνολικό πάχος που είχε η συσκευή μαζί με το αξεσουάρ. Δε γνωρίζουμε αν στην αγορά της Ευρώπης το Dual Screen θα παρέχετε μαζί με τη συσκευή, όπως στο G8x και στο v60, πάντως με την ήδη υψηλή τιμή για τα όχι τόσο εντυπωσιακά specs του Velvet είναι σίγουρα μία κίνηση που μπορεί να κερδίσει το καταναλωτικό κοινό.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mixalis

Ξέρουμε αν θα έρθει Ελλάδα;

Κώστας Βλαχάκης

Καλησπέρα, δυστυχώς τα κινητά της LG δεν έρχονται.

Χρήστος

Γενικά ούτε σε skroutzομαγαζο;

Κώστας Βλαχάκης

Δεν γνωρίζω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.