LG Velvet: Τα πρώτα renders του νέου smartphone

, LG Velvet: Τα πρώτα renders του νέου smartphone

H νέα σειρά Android smartphones της LG ονομάζεται Velvet και φέρνει μια νέα σχεδιαστική αντίληψη που βασίζεται στον μινιμαλισμό και την απλότητα. Το πρώτο μοντέλο της σειράς αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο Μάιο και θα φέρει το όνομα, Velvet.

Τα πρώτα στοιχεία για το νέο κινητό μιλάνε για τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν θα είναι σε επίπεδα flagship smartphones με την βασική προτεραιότητα στο νέο Velvet να δίνεται στην αισθητική και τον σχεδιασμό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το κινητό θα είναι low-end, λογικά θα “σταθεί” στην μεσουψηλή κατηγορία με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά χωρίς υπερβολές κάτι που ευχόμαστε να γίνει και με την τιμή του, δηλαδή να παραμείνει σε λογικά επίπεδα.

Τα πρώτα renders του LG κυκλοφόρησαν και δείχνουν – κατά τη γνώμη μου – ένα πανέμοεφο κινητό με ελάχιστα bezel και λεπτό “καλίγραμμο” – μακρόστενο σώμα. Δεν αποκλείεται η οθόνη του να έχει αναλογία πλευρών 21:9 με την selfie κάμερα στα renders να έχει τοποθετηθεί τέρμα πάνω αριστερά χωρίς να χαλάει την συνολική εμφάνιση της πρόσοψης.

Σε ότι αφορά το πίσω μέρος της συσκευής διακρίνουμε τον σχεδιασμό “raindrop” όπως τον έχει βαφτίσει η LG, με τις σταγόνες νερού να ξεκινούν από μεγάλη και να καταλήγουν σε μια πιο μικρή που στην περίπτωσή του Velvet είναι το LED flash.

, LG Velvet: Τα πρώτα renders του νέου smartphone

, LG Velvet: Τα πρώτα renders του νέου smartphone

, LG Velvet: Τα πρώτα renders του νέου smartphone

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

πιο ωραια απο οτι περιμεναμε..Μπραβο στην lg επιτελους κατι διαφορετικο!!

Constantine

21:9 αναλογία? ποιος πραγματικά βολεύεται με τέτοια οθόνη?

Τακης

ΕΛα ντε, εδω δεν φτανει το δαχτυλο στο 19:9 .

Φωτης

εγω την θελω . για ταινιες μου αρεσει η κατα καποιο τροπο ultraide οθονη

Μάκης

Πανέμορφο και πολύ premium!!

Μπράβο LG🤳

I am

Οκ ωραίο είναι αλλά σιγά το σπουδαίο.. κάνουν τόσο θέμα για κάτι φυσιολογικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android App Store iOS

Microsoft: Δημιουργεί το δικό της App Store με “σύμμαχο” την Activision

H Microsoft φέρεται να σχεδιάζει τη δημιουργία του δικού της App Store βιντεοπαιχνιδιών για κινητά iOS και Android, με στόχο να “χτυπήσει” το δίδυμο Apple και Google.

Software Android featured iOS

Έχω κινητό με Android, να πάω σε iPhone;

Αν και και τα δύο συστήματα έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, μπορεί να υπάρχουν κάποιοι λόγοι για τους οποίους είναι καλό να αλλάξεις σε iPhone.

Cars Honda LG

LG Energy Solution & Honda: Νέο εργοστάσιο μπαταριών EV στο Οχάιο

Η Honda και η LG Energy Solution πραγματοποίησαν την επίσημη τελετή θεμελίωσης ενός νέου εργοστασίου μπαταριών EV στην κομητεία Fayette, κοντά στο Jeffersonville του Οχάιο.

Reviews vivo X90 Pro Unboxing

vivo X90 Pro: Unboxing στο ZEISS Phone

Αυτό είναι το Zeiss Phone! Μια δυνατή φωτογραφική συνεργασία μεταξύ των vivo και της γερμανικής ZEISS και αποτέλεσμα το vivo X90 Pro.