LG X mach: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 3GB RAM

Η LG ανακοίνωσε επίσημα τέσσερα νέα smartphones μεσαίας κατηγορίας από τη σειρά X. Πρόκειται για τα LG X power, LG X mach, LG X style και LG X max. Η σειρά ανακοινώθηκε τον Φεβρουάριο με τα LG X cam καιLG X screen.

Στη συνέχεια η LG παρουσίασε τα LG X power και LG X style, και πλέον ανακοινώθηκαν επίσημα μαζί με τα LG X max και LG X mach.

LG X Power & X Style: Επίσημα με οθόνη 5.3 και 5.2 ιντσών

Το LG X mach παίρνει το όνομά του από την υποστήριξη για LTE Cat. 9 3CA, ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών QHD, υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού με 1.55µm pixels στην 12.3 Megapixel κάμερά του και η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel. Φορά εξαπύρηνο επεξεργαστή 1.8GHz, μνήμη RAM 3GB, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη και μπαταρία 3000mAh.

Από την άλλη έχουμε και το LG X max, για το οποίο δεν δόθηκαν λεπτομέρειες, αλλά η LG αναφέρει ότι θα έρθει με μεγάλη οθόνη “με βελτιωμένη εμπειρία θέασης”. Από τη στιγμή που έχουμε ήδη το mach στις 5.5 ίντσες, λογικά το Max θα ανέβει πιο πάνω.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τεχνικά χαρακτηριστικά και κυκλοφορία θα μάθουμε σύντομα.

Δείτε το video:

Ολόκληρη η σειρά Χ

lg x series official, LG X mach: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 3GB RAM

LG X power & mach

lg x series official, LG X mach: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD και 3GB RAM

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Λίγο άσχετο αλλά χθες ήρθε Marshmallow στην Ελλάδα για το Lg magna lg spirit lg Leon και lg l bello. Το lg spirit μου δεν κολαει σχεδόν καθόλου! 👍

yo_rover

σχεδόν καθόλου δεν κολλάει κανένα κινητό , αυτό το ”σχεδόν ” δεν θέλουμε !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones LG LG Android Smartphones

LG: Ποια είναι η μυστηριώδης συσκευή χωρίς notch;

Ένα μυστηριώδες LG smartphone ανάρτησε ο γνωστός πληροφοριοδότης Roland Quandt στο Twitter. Η συγκεκριμένη εικόνα, την οποία ο Quandt παραθέτει με επιφύλαξη δείχνει ένα LG smartphone, το οποίο δεν έχει notch και δεν χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να το καλύψει.

Smartphones Android Smartphones LG G7 LG Smartphones

LG G7: Και το μπροστινό πάνελ επιβεβαιώνει το notch

Real-life εικόνες του μπροστινού πάνελ μιας συσκευής που λέγεται ότι είναι το LG G7 ήρθαν στη δημοσιότητα από πηγή στο Βιετνάμ. Οι νέες εικόνες επιβεβαιώνουν το notch που έχουμε δει και σε άλλες διαρροές, ενώ βλέπουμε από κοντά και κάποιες άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη της επερχόμενης ναυαρχίδας.

Smartphones Android Smartphones LG LG Smartphones

Η LG ζητά τη βοήθεια του κοινού για το notch

Μια διαφορετική στάση από την OnePlus, που είπε στους χρήστες ότι πρέπει να μάθουν να αγαπάνε το notch φαίνεται ότι ακολούθησε η LG. Μέσω ενός καινούριου λογαριασμού υποστήριξης πελατών στο Reddit, η εταιρεία ρώτησε τους χρήστες ποια είναι η άποψή τους για το notch.

Smartphones Android Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Q7: Mid-ranger στα σκαριά “δείχνει” εμπορικό σήμα

Μια νέα mid-range συσκευή, το LG Q7 φαίνεται ότι έχει στα σκαριά η LG, σύμφωνα με κατοχύρωση εμπορικού σήματος που εντοπίστηκε στη βάση του Γραφείου Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κορέας. Ενώ λοιπόν η LG προετοιμάζεται για το λανσάρισμα της επόμενης ναυαρχίδας της, τον αντικαταστάτη του G6, φαίνεται ότι ετοιμάζει και μια mid-range λύση, πιθανότατα τον αντικαταστάτη […]