Smartphones

LG X-Power 2 με οθόνη 5.5″ και τεράστια μπαταρία 4500mAh

Εν αναμονή του LG G6, που αποκαλύπτεται την κυριακή, η LG έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το LG X power2. Πρόκειται για τον διάδοχο του περσινού LG X power.

Το LG X power2 διαθέτει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 720p και ικανοποιητική μπαταρία στα 4500mAh.

Σύμφωνα με την LG, το X power 2 μπορεί να αντέξει ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς φόρτιση. Μπορεί επίσης να παίζει videos για περίπου 15 ώρες, να παρέχει οδηγίες πλοήγησης για 14 ώρες ή 18 ώρες browsing. Υπάρχει υποστήριξη τεχνολογίας γρήγορης φόρτισης, έτσι ώστε η μπαταρία 4500mAh, να είναι πλήρως φορτισμένη σε 2 ώρες.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του LG X power2, βρίσκουμε Android 7 Nougat, LTE, οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz. Η μνήμη RAM είναι 2GB (ή 1.5GB σε κάποιες αγορές) και η ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Διαθέτει κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, και οι δυο με LED flash. Οι διαστάσεις του είναι 154.7×78.1×8.4 χλστ., ζυγίζει 164 γρ. και θα διατεθεί σε διάφορα χρώματα όπως μπλε, μαύρο, χρυσό και το χρώμα του τιτανίου.

Τέλος, η κυκλοφορία του LG X power2 θα γίνει αρχές Μαρτίου σε Λ. Αμερική και θα ακολουθήσουν Ευρώπη, Ασία, ΗΠΑ. Η τιμή δεν ανακοινώθηκε ακόμη.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 24 Φεβρουαρίου 2017 8:50

Σχόλια

  • Νομίζω ότι έχει επέλθει κορεσμός στα All in one smartphones Οπότε η αγορά χρειάζεται πιο εξειδικευμενες προτάσεις ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε καταναλωτή. Το καινούργιο smartphone της κοντακ είναι επίσης μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση βασισμένη στην ιδια φιλοσοφία. Αν υποθέσουμε ότι ελάχιστοι χρησιμοποιούν όλες τις δυνατότητες των smartphone στο έπακρο τότε η κατασκευή smartphone που εξειδικευονται σε ένα συγκεκριμένο τομέα ενώ ταυτόχρονα διεκπεραιωνουν επαρκώς τους υπόλοιπους θα τυγχανε ευρείας αποδοχής.

  • Κινητά που δεν θα τα θυμάται ούτε η μάνα τους...εταιρεία.
    Τόσο κορεσμό πώς τον αντέχει η αγορά, στο οποίο αναφέρθηκε και ο Χρηστάρας, είναι άξιον απορίας πώς τον αντέχει.
    Κάθε μέρα και ένα που θα αφεθεί στην τύχη του...

  • Cubot Note S
    4150 mah μπαταρία
    720p display
    3 μέρες μπαταρία με βαριά χρήση
    εβδομάδα με ελαφριά
    Nick_GR 2017

  • To lg x power 3 έρχεται Ελλάδα?? Απο Ελληνικό μαγαζι?? Με Ελληνικό μενου?Ευχαριστώ πολυ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.