LG Zero: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

Το νέο LG Zero με μεταλλική κατασκευή από αλουμίνιο έρχεται με οθόνη 5 ιντσών HD 720×1280 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 1.5GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB (δέχεται κάρτες μνήμης micro SD) και μπαταρία με χωρητικότητα 2050mAh.

Το LG Zero έχει κάμερα 13 Megapixel και η δεύτερη μπροστινή 8 Megapixel. Τρέχει Android 5.1.1 Lollipop και ειναι 4G. Κυκλοφορεί από αύριο 4 Δεκεμβρίου στην Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ.

LG Zero Ελλάδα τιμή, LG Zero: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

LG Zero Ελλάδα τιμή, LG Zero: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

LG Zero Ελλάδα τιμή, LG Zero: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 269 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Η ασχημια του δεν εχει ορια. Απο τις πιο ασχημες συσκευες ever.

Man

Απελπισία!! 😐

george

Τρελλα μας πουλας;κ γιατι να μην παρω το a5 τα ιδια χαρακτηριστικα κ καλυτερα εχει.κ ειπα για samsung γιατι αν πουμε για κινεζακι ξεφευγει τ πραμα πολυ.

Spazyjay

Πανάκριβο και κακασχημο

tarif16

γιατί να μην προτιμήσει κάποιος το g3?….έναν λόγο παρακαλώ.

nikolakis

Παιδια, το ιδιο ελεγα και εγω αλλα πηγα και το ειδα απο κοντα. Ναι μεν τα χαρακτηριστηκά του δεν ειναι καλα αλλα το κινητο πηγαινει καλα, ρολαρει ομορφα, Η οθονη του ειναι ομορφη και σαν συσκευη στο χερι ειναι ομορφη.. Πρωτη συσκευη σε μεταλλικο απο LG ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΑΑΡΡΡΑ ΠΟΛΥ ME THN εννοια οτι θελω πολυ να δω ντιζαινατη ναυαρχιδα LG!!

nikolakis

Η αληθεια ειναι οτι ηταν λιγο χοντροκομμενο… ωραια καμερα ομως..

th9928

@rose +1

Γιώργος

Για μένα είναι ένα μεσαίας κατηγορίας Smartphone με καλή μπροστινή κάμερα για selfies και άριστη ποιότητα κατασκευής αυτά τα δυο χαρακτηριστικά κάνουν το τηλέφωνο να ξεχωρίζει γιατί όλα τα αλλά χαρακτηριστικά τα βρίσκεις και σε αλλά Smartphones

One

Πιο ωραίο είναι το μέταλλο από το δερμα πάντως.

Sokos

one plus x

Bloodmaster

Ελα παραδεξου το Κωστα σκοπευεις να μας κανεις hands on με το lg zero το ειδαμε στο hands on του Z5w premium. Αργησε η Lg να βγαλει τετοια συσκευη. Την εχουν προλαβει η Samsung και παρα πολλοι κινεζοι τωρα. Ειναι και πανάκριβο.

nickkos

Η αλήθεια είναι πως από κοντά δεν είναι τόσο άσχημο, οι φωτογραφίες το αδικούν. Από κοντά, ιδικά το χρυσό γυαλίζει πιο πολύ και φαίνεται πιο premium. Επίσης η οθόνη του είναι αρκετά smooth.

Vasilis

Ναι το αγόρασα μόνο οταν αρχιζεις και το χρησιμοποιησεις λες απιστευτω ναι λειτουργικο 100/100 αψογο..αξιζει βασικα τα εχει ολα………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.