“Life is easier on iPhone”, λέει η Apple για να πείσει χρήστες Android

Life is easier on iPhone, “Life is easier on iPhone”, λέει η Apple για να πείσει χρήστες Android

Η Apple παρουσίασε την ανανεωμένη ειδική σελίδα της μέσω της οποίας θέλει να ενθαρρύνει και να βοηθήσει τους χρήστες Android να κάνουν την αλλαγή σε iPhone. H νέα FAQ-style σελίδα είναι πιο απλή, τονίζει τα features του iPhone και το πόσο εύκολο είναι να κάνεις την αλλαγή από Android.

H Apple διέθετε ήδη μια ειδική σελίδα για όσους έρχονταν στο iPhone από Android, αλλά είχε λιγότερες πληροφορίες για το iPhone και επικεντρωνόταν κυρίως στο Move to iOS app.

Η νέα σελίδα, ενώ έχει την ενότητα Move to iOS, στοχεύει να προσελκύσει χρήστες Android με λεπτομέρειες για την κάμερα του iPhone, τον επεξεργαστή, μαζί με πληροφορίες για Apple Pay, Messages app, την πολιτική απορρήτου της Apple και το Apple Support.

Life is easier on iPhone, “Life is easier on iPhone”, λέει η Apple για να πείσει χρήστες Android

“Life is easier on iPhone. And that starts as soon as you turn it on”, λέει η Apple την ώρα που ο αριθμός των χρηστών που κάνουν τη μετάβαση σε iPhone από Android, αυξάνεται σημαντικά. Ο CEO της Apple, Tim Cook σε κάθε ανακοίνωση οικονομικών αποτελεσμάτων, δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός. Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων δεύτερου τριμήνου, δήλωσε: “We saw the largest absolute number of switchers outside of Greater China that we’ve ever seen in the same period”.

Δείτε τα video:

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris07

Το πως να βάλεις και να βγάλεις τραγούδια και φωτογραφίες από το iPhone χωρίς να είσαι ο MacGyver το εξηγεί;

aris

4 χρονια χρηστης galaxy s4 και τωρα iphone 7 ετσι για αλλαγη και δοκιμη…καλο το ios πολλα πλεονεκτημαρα αλλα μη κοροιδευουμε και το κοσμο….δουλευει καλα αψογα αλλα ως εκει..καθολου απλο θα λεγα…για να βρεις στις ρυθμισεις πως πρεπει να απεγκαταστησεις ενα προγραμμα πρεπει να χεις τελειωσει πληροφορικη…συν αυτο που λεει ο chris07…ειδικα αυτο δεν υπαρχει…οποτε δε μπορεις να λες οτι η ζωη ειναι πιο ευκολη στο iphone…απο εκει και περα εχει αλλα πραματα που μαρεσουν και εχω καταβρει που δεν ειχε στο android….και τα 2 λειτουργικα εχουν τα καλα τους και τα κακα τους…..ψαχτειτε και παρτε οτι θελετε!

ZURA

No money in your pocket, no iPhone in your hands.

iCrap

Γι’ άλλη μιας φορά η κλασσική τραγική Apple που στοχεύει στην άγνοια του κοσμάκη

greek lover

χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

Ζώης

Συνήθως δεν απαντάω σε τέτοια σχόλια, αλλά αλήθεια ρε συ aris?
Απλά πατάς παρατεταμμένα σέ ένα εικονίδιο και πατάς το x. Αυτό θέλει σχολή πληροφορικής? Δεν χρειάζεται ΚΑΝ να ανοίξεις τις ρυθμίσεις.
Στα android, με κάθε διαφορετικό launcher, και ένας διαφορετικός τρόπος να σβήσεις μία εφαρμογή.

Μανώλης

όντως όπως το λέει ο Ζώης, πανεύκολο και από τις πρώτες εκδόσεις του iOS κιόλας..

Όσο αφορά το μισητό (και από εμένα) iTunes, αν πραγματικά ασχοληθείς λίγο μαζί του σου οργανώνει πολύ καλά τη μουσική σου και τα βίντεο αφού πχ σε εμένα (λέμε εποχή iPhone 4, που το χρησιμοποιώ ακόμα σαν backup συσκευή και mp3 player) με ανάγκασε να βρίσκω εξώφυλα και να φτιάχνω την αρίθμηση των κομματιών ενώ στο κυρίως κινητό μου (Note 3) τα περνάω χύμα και πολλές φορές τα Ελληνικά εμφανίζονται αλαμπουρνέζικα.. Αυτό όλο αν έχεις λίγο υπομονή παραπάνω να ασχοληθείς!!! 😉

Αρης

Γρήγορο ναι αλλά εύκολο όχι. Το iPhone είναι να το παίρνεις έξω για μόστρα και το Android σπίτι για να ασχοληθείς να παίξεις να σερφαρεις, να χαζέψεις πολυμεσα και ότι τραβάει η όρεξη σου.

ΝΙΚΟΣ

Που πάει με τον βροντόσαυρο για λειτουργικό? Γελάει ο κόσμος με το iTunes

Ν.τ

Πραγματικά, χτυπησες κέντρο. Ξέρω πολλούς που από τη μια θα γουσταραν να εμφανισουν iPhone στην καφετερια και από την άλλη θα το αφηναν στην άκρη σπίτι να ασχοληθούν με ένα απλό galaxy, Sony η Huawei για να χαρούν κινητό και λειτουργιες. Προσωπικά επειδή έφυγα από το 3gs και καταβολευτηκα με Android, δε μπορώ να εκφέρω και την πιο έγκυρη γνώμη. Θεωρώ απλά ότι κάθε άλλο παρά πιο απλό είναι το ios.

Sint

Σίγουρα Zura αν δεν έχεις λεφτά δεν παίρνεις Φερραρι και συμβιβαζεσαι με Φιατ . Αν όμως πάρεις Φερραρι, επιβάλλεται να κάνει πολύ περισσότερα και πιο εύκολα από τα άλλα και με την καμία λιγότερα η πιο δύσκολα.

KnightRider

Άσε μας ρε Apple με το marketing σου – ξέρουμε πολύ καλά το πόσο εγκλωβίζετε τους χρήστες !!

Techskepticon

Ερώτηση, όταν πατάς παρατεταμένα για να διαγράψεις μια εφαρμογή διαγράφονται cached data, downloaded data ρυθμίσεις κλπ ή απλά η συντόμευση για την εφαρμογή;

Enzo

aris απλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχεις iphone 7 και δεν γνωρίζεις πόσο απλό ειναι να κάνεις απεγκατάσταση σε μια εφαρμογή.

Εμένα η μετάβασή μου από android σε iphone έγινε πανεύκολα. Όλα απλά λειτουργούν καλύτερα στο iphon. Το itunes συνεχίζω να το απεχθάνομαι γι αυτό και το χρησιμοποιώ κατα το δυνατόν λιγότερο.

ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ

Μιλάμε σοβαρά?
ειδικά αυτός που λέει το iphone Φερραρι ???
Το samsung galaxy s7 και s8 σε τι μπορεί να το φτάσει το iphone 7???
Μην τρελαθούμε….

Nickathens

I-Phone. Φυσικά και είναι πιο απλό από το android. Ούτε καν widgets στην επιφάνεια εργασίας ΔΕΝ έχει. ‘Ελεος!! Δεν είναι τυχαίο που οι ξένοι λένε i-Phone=phone for i-stupids. Επίσης δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαίο που η ίδια ακριβώς εφαρμογή που την βρίσκεις με λίγα χρήματα ή ακόμα και δωρεάν στο android, στο ios την πληρώνεις ακριβότερα.

aris

Παιδιά προφανώς επειδή δεν είχα ποτε iPhone δε το ήξερα…είχα την εντύπωση ότι δε θα ήταν τόσο εύκολο…για κάποιον που δε το ξέρει και θέλει να μπει ρυθμίσεις Ε εκεί χανεται…από εκεί μέσα δεν είναι τόσο ευκολο…αυτό εννοούσα…είμαι πολύ ευχαριστημένος ως τώρα με το 7αρι απλά το μόνο που θέλω να δω είναι αν μετά από χρόνια με κάμποσες αναβαθμίσεις θα κολλάει η όχι όπως στο android…

james

Το 99,9% της χρήσης ενός smartphone είναι “πατάς εικονίδιο –> ανοίγει εφαρμογή”. Εύκολο είναι σε όλα τα λειτουργικά.
Ο Κουκ και πέρυσι έλεγε οτι 30% των νέων χρηστών έρχονταν από Android, αλλά πάντα ξεχνάει να αναφέρει το πόσοι φεύγουν και για ποιο λόγο…

Saša

@james Δηλαδη το υπολοιπο 70% απο που ερχοταν απο Symbian? Η μηπως απο αυτους που αγοραζαν πρωτη φορα στη ζωη τους τηλεφωνο? Τιποτα κατοικοι απο Παπουα-Νεα Γουινεα και ετσι.

Efrem Panagiotou

xaxaxa Εasier λεει…. γελαει και το παρδαλο κατσικι….
Μπορώ να σου βρω 100 πραγματα που δεν κανει το τραγικο ΙΟΣ

james

Saša όλα αυτά που λες. Άλλωστε κάτι SE, κάτι ανακατασκευασμενα και κάτι iPhone 6 2017 κάτι τέτοιους Παπούα στοχεύουν

bezilys

Το ανέκδοτο της ημέρας από την Apple!

The Phantom Of The Opera

https://www.youtube.com/watch?v=3ajdZQc3q_8

Ούτε το 6s δεν μπορεί να κερδίσει η ρημαδο samsung με την παντόφλα της…υπάρχει λόγος που η apple λέει faster.
Αλλά για να είμαστε αντικεικενικοί easy στην μεταφορά το ios…ahhh…not…
Άν δεν πετάξει η apple το itunes easy δεν θα είναι τίποτε.
Άν το μάθεις το itunes είναι πιό “εύκολα” αρκετά, αλλά θέλει πολύ χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.