Η Linshof έκλεισε και ακυρώνει το τρελό οκτάγωνο smartphone της

Θα θυμάστε στα τέλη Νοεμβρίου που μάθαμε μια νέα γερμανική εταιρεία ονόματι Linshof η οποία είχε ανακοινώσει το πρώτο της τρελό smartphone με οκτάγωνο σχήμα αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ εντυπωσιακά σε σχέση και με την τιμή. Το Linshof i8 θα ερχόταν αρχές 2015 με οθόνη 5″ Super AMOLED Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή 2.1GHz, 3GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 80GB και τιμή περίπου 310 ευρώ.

Τελικά όμως προς απογοήτευση πολλών το κινητό δεν θα κυκλοφορήσει διότι η Linshof έβαλε λουκέτο ενημερώνοντας τους υποστηρικτές της ότι οι επενδυτές αποφάσισαν αν αποχωρήσουν από το project για δικούς τους εσωτερικούς λόγους, επομένως δεν δούμε το κινητό ούτε το tablet που σχεδίαζε η Linshof.

Να πούμε ότι εδώ και καιρό στον γερμανικό τύπο εμφανίζονταν δημοσιεύματα που κατηγορούσαν τη Linhof και τους ιδρυτές της για απάτη. Μεταγενέστερη έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες στη δημιουργία της start-up οι οποίες έδειχναν μια σκιώδη κατάσταση. Οι ενδείξεις για συμμετοχή σε οικονομικές απάτες ήταν αυτό που έκανε τους επενδυτές να αποχωρήσουν και εμείς δεν θα δούμε το Linshof i8.

Στην ανακοίνωσή της η Linshof αναφέρει:
“We understood that it would be a difficult project and we are grateful for having the opportunity to work on it.Unfortunately, our investors decided to close the project due to their own internal reasons. Thank you all for your wonderful support”

linshof i8 cancelled, Η Linshof έκλεισε και ακυρώνει το τρελό οκτάγωνο smartphone της

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Χαχαχαχαχα καλό! Αν πω σας το έλεγα θα φανεί γελοίο.

Nick_X

Μήπως ειναι και η Siemens πισω και σε αυτο!?!?χαχαχα!!!γερμαναραδες απατεωναρες παντου!!!!και μετα λενε εμας τους ΈΛΛΗΝΕΣ! !!!Ας κοιταξουν την καμπουρα τους λεω γω πρωτα!!!!

I.m.

Ήταν κι αυτοί ψεκασμένοι.

dimitris

Πάνω που έλεγα να κάτι καινούργιο… ακυρώθηκε.

Nicolas

Έτσι για να μην κατηγορούν πως μόνο η Ελλάδα είναι 1η στις απατεωνιές. Απλά οι Γερμανοί έχουν καλύτερη οργάνωση και σε αυτό παρά εμείς που τα κρύβουμε κάτω από το χαλί μας…

Δημητρης

Βλεπω μολις ειδατε Γερμανια αμεσος να σχολιασετε…ειστε οτι νανε.Αφου ομως δν ξερετε τι εγινε μην σχολιαζετε χωρις να εχετε ενημερωθει.

Svigos

Ονειρο ηταν και παει!!!

mouta

Που πατε ρε μαλακογερμανοι να βγαλετε κινητο εδω τα χωραφια ανηκουν στη Κορεα και στη Κινα εσεις δεν χωρατε…βγαλτε καμμια σαβουρα golf και πολυ σας ειναι γιατι και αυτα καινε λαδια….

Χρηστος Δρουγγος

και περιμενα κατι καινουργιο να βγει στην αγορα…

Γιάννης

Κακά τα νέα και σχεδίασα να το πάρω το συγκεκριμένο κινητό

Γιάννης

Αυτό το κινητό που μου αρέσει όσο κανένα, άμα είχε βγει στην αγορά και της το έδινα ως επίσημη πρόταση στην κοπέλα μου δείχνοντας αυτό το ωραίο κινητό για εκείνη, πιστεύω πως θα με παντρευόταν σίγουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iOS iPad

iOS 17.4.1: Έρχεται η επόμενη ενημέρωση του iPhone – Τι θα περιλαμβάνει

Το iOS 17.4.1 και το iPadOS 17.4.1 αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός των επόμενων ημερών σε iPhone και iPad.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.