Apple Mac mini | Νέες μειωμένες τιμές

Το Mac mini, ο επιτραπέζιος υπολογιστής της Apple με μόλις 16.5 εκ. πλάτος και 5 εκ. ύψος, έρχεται με ακόμα χαμηλότερες τιμές και κάνει το όνειρο της ψηφιακής ζωής πραγματικότητα. Σας παρέχει ό,τι χρειάζεστε για να διασκεδάζετε περισσότερο με τη μουσική σας, τις φωτογραφίες και τις ταινίες σας, πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Απολαύστε τα όλα από κοντά ή από μακριά με το τηλεχειριστήριο της Apple που περιέχεται.

Επωφεληθείτε τώρα από τις νέες χαμηλότερες τιμές του Apple Mac mini και ζήστε την εμπειρία του επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, του iLife ’08 και του Front Row.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
cghera

τραγική τιμή ακόμα και μετά την έκπτωση για έναν υπολογιστή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Τα τελευταία DVD/CDRW drives της αγοράς πρεπει να τα χρησιμοποιεί η Apple για τα κουτάκια της. Οσο και μικρός να είναι αυτός ο υπολογιστής δεν δικαιολογεί αυτή την τιμή κατά τη γνώμη μου αν σκεφτεί κανείς οτι είναι και χωρίς οθόνη. Με αυτά τα λεφτά αγοράζει κανείς πολύ ανώτερο σύστημα με 19άρα οθόνη. Δυστυχώς το όνομα και το design της Apple πληρώνεται πολύ ακριβά.

Katerina

Ναι αλλά δεν παύει να είναι apple….

Stelios

Ναι αλλα επειδή δεν παύει να είναι Apple, διπλοπληρώνεις ένα σχεδόν άχρηστο μηχάνημα. Και άντε τρέχα να βρεις τεχνική υποστίριξη αν σου πάθει κάτι. Οι μισοί γραφίστες που κόβουν φλέβες για το “μήλο” μετά απο λίγο τρέχουν στα δικαστήρια το “ουράνιο τόξο” και “άλλους” εισαγωγείς επειδή τους χάλασε και 8α επρεπε να περιμένουν 3-4 μήνες για να κάνουν τη δουλειά τους. Αν την ξαναέκαναν με το συγκεκριμένο μηχάνημα………
Κατα τα άλλα, πολύ όμορφη… μπιζουτιέρα!

peris

και εγώ pc είχα μέχρι που μπήκα στο κόσμο της apple. δεν το αλλάζω με τίποτα-κανένα πρόβλημα με ιούς, κανένα κόλλημα-και τα προγράμματα που χρειάζεσαι τα βρίσκεις-όσο για υποστήριξη system graph να ειναι καλά-νέα αντιπροσωπεία της apple

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.