macOS Sierra: Με Dark Mode σε native app backgrounds;

Το Dark Mode είναι ένα feature που έχει συζητηθεί αρκετά τελευταία, όσον αφορά στο software της Apple. Υπήρχαν κάποιες ενδείξεις ότι θα έρθει με το iOS 10, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι θα υπάρξει γενικότερη ενσωμάτωση, με το macOS Sierra να είναι και αυτό υποψήφιο.

Σύμφωνα με ένα tweet του developer Guilherme Rambo, ο οποίος ανέβασε ένα screenshot που δείχνει πως το Dark Mode στα macOS Sierra μπορεί να επεκταθεί παραπέρα από το Dock και το Menu Bar. Παρόλα αυτά πρέπει να σημειωθεί ότι δεν είναι ξεκάθαρο πως ενεργοποίησε αυτό το feature, οπότε δεν θα είμαστε 100% σίγουροι μέχρι να κυκλοφορήσει η τελικ΄ξη έκδοση του macOS Sierra.

Αναμφισβήτητα, θα είναι μια πολύ καλή επιλογή για χρήστες που τους αρέσει να δουλεύουν στα Mac τους την νύχτα με χαμηλό φωτισμό, όπου κάποια στοιχεία του UI γίνονται ενοχλητικά στα μάτια αφού έχουν λευκά και ανοιχτά χρώματα. Με την ενεργοποίηση του Dark Mode, θα υπάρχει κάποια ανακούφιση στα μάτια, αντίστοιχη του Night Mode του iOS, το οποίο ελαττώνει το μπλε φως που εκπέμπει η συσκευή.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το feature στο μέλλον. Προς το παρόν όποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει την public beta του macOS Sierra και να τεστάρει την νέα έκδοση του λογισμικού.

macos serra dark mode, macOS Sierra: Με Dark Mode σε native app backgrounds;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.