Mate 20/20 Pro: Renders δείχνουν διαφορετικό σχεδιασμό της τριπλής κάμερας

huawei mate 20 20pro σχεδιασμός τριπλή κάμερα, Mate 20/20 Pro: Renders δείχνουν διαφορετικό σχεδιασμό της τριπλής κάμερας

Πριν μερικές ημέρες είχε διαρρεύσει render του Huawei Mate 20 το οποίο έδειχνε τριπλή κάμερα στην πλάτη, χωρίς να γνωρίζουμε κάτι αντίστοιχο για το Mate 20 Pro, το οποίο όπως φαίνεται θα διαθέτει και αυτό τριπλή κάμερα αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό και διάταξη.

Η Huawei πρέπει να βρίσκεται σε full ρυθμούς αναφορικά με τα νέα smartphone της σειράς Mate, μιας και τα Mate 20 και 20 Pro εμφανίστηκαν με Android Pie στην ΕEC για να πιστοποιηθούν ώστε να κυκλοφορήσουν στις Ευρασιατικές αγορές, με renders τους να κάνουν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά για το σχεδιασμό και τη διάταξη της τριπλής κάμερας που φαίνεται να διαθέτουν.

Το Mate 20 Pro φαίνεται να διαθέτει γνώριμο σχεδιασμό των κύριων καμερών του, μιας και φαίνονται να είναι σε κάθετη διάταξη, με τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται κάτω από αυτές αλλά και το λογότυπο της LEICA να μαρτυρά άλλη μια συνεργασία της Huawei με τη δημοφιλή εταιρεία φωτογραφικών μηχανών.

Όσον αφορά το Mate 20, το render φαίνεται να επιβεβαιώνει την πληροφορία που υπήρχε από τα XDA forums, με την τριπλή κάμερα του Mate 20 να έχει σχεδιασμό 2×2 κάτι το οποίο δεν έχουμε ξαναδεί σε smartphone, με την πρώτη σειρά να διαθέτει ένα φακό μαζί με το flash και η δεύτερη τους άλλους δύο φακούς τοποθετημένους σε οριζόντια διάταξη. Για άλλη μια φορά βλέπουμε πως ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από τις κάμερες, κάτι που ενδεχομένως να δείχνει πως τα Mate 20/20 Pro δε θα διαθέτουν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη τους.

Τέλος, αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των καμερών τους, οι φήμες αναφέρουν πως θα διαθέτουν φακούς στα 12MP, 20MP και 8MP, ενώ στο εσωτερικό των συσκευών αναμένεται να υπάρχει ο HiSilicon Kirin 980, ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί στα πλαίσια της IFA 2018, μαζί με 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης. Το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να είναι το Android 9.0 Pie μαζί με το EMUI 9.0 skin της Huawei, ενώ τις συσκευές θα τροφοδοτεί μπαταρία χωρητικότητας 4200mAh.

huawei mate 20 20pro σχεδιασμός τριπλή κάμερα, Mate 20/20 Pro: Renders δείχνουν διαφορετικό σχεδιασμό της τριπλής κάμερας

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Η τάση της μόδας επιβάλει να ασχολούμαστε μόνο με την φωτογραφία και η χουαγουει μας έχει πρήξει επ’ αυτού του θέματος. Προσωπικά … αν θέλω καλή φωτογραφία κι όχι σελφι (από εκεί ξεκίνησε η μόδα ) θα τραβήξω με φωτογραφική μηχανή . ΤΕΛΟΣ.

giannis

@NikosAr Η καλύτερη φωτογραφική είναι αυτή που έχεις πάντα μαζί σου. Γι αυτό ας είναι όσο το δυνατόν αποδοτικότερη. Αυτό μόνο τίποτα άλλο. ΤΕΛΟΣ.

Nikopoup

Δικο σου θέμα. Αλλος δεν θέλει να κουβαλάει φωτογραφική και θέλει να έχει καλή κάμερα το κινητό.

JohnWave

@ΝikosAr, από τη στιγμή που :

->οι οθόνες έχουν πιάσει ταβάνι
->οι επεξεργαστές είναι ίδιοι σε πολλές ναυαρχίδες και εξαιρετικά δυνατοί
->οι μπαταρίες δεν μπορούν να αυξηθούν πολύ λόγω πάχους
είναι λογικό οι εταιρίες να δίνουν σημασία στoυς τομείς όπου υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης όπως το bezeless design και η κάμερα.

Αν δλδ έχεις δυο ναυαρχίδες με snapdragon 845, 6GB ram, 3500mAh, fast charging, wireless charging, με ποιο κριτήριο θα επιλέξει ο καταναλωτής τη μία ή την άλλη συσκευή; Μόνο με βάση το software κομμάτι (rom και συχνότητα updates); Γι’ αυτό λοιπόν τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κυρίαρχα θέματα η κάμερα και το design.

Eπίσης πέρα από τα παραπάνω, το τι εσύ προτιμάς να κουβαλάς μαζί σου μια φωτογραφική μηχανή ή το ότι δεν σου αρέσει να ασχολείσαι τόσο με το θέμα “φωτογραφία” ή “video”, αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι θα έχουν τα ίδια “θέλω” και τις ίδιες συνήθειες με σένα.

Flagship killer

Οι τύποι είναι τελείως κινέζοι… Μου αρέσει που κορόιδευαν το note 9… οι τύποι “εριξαν” το mate 20 pro για να μη κανιβαλησει το p20 pro… 6g ram ενώ πάντα ήταν 2g πάνω από τον ανταγωνισμό, 20mp camera ενώ το παραδοσιακά “υποδεέστερο” P έχει 40… τα έχουν κάνει τουρσί στο κεφάλι τους

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

τα έχουμε πει αυτα. δεν είχανε ουτε εχουν ουτε θα αποκτήσουν προσωπικότητα

tpanos

οπως και με sammy δεν υπαρχει σοβαρος λογος να δωσω καπου 380 το 10pro για να παω στα 700 του 20pro…..μικροαλλαγες…..το p20 pro ναι ηταν πιο επαναστατικο……απο το p10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.