Mate 20 Pro με οθόνη 6.39″, Kirin 980, 6GB/128GB, IP68 και μπαταρία 4200mAh με τιμή από 1020 ευρώ;

βασική έκδοση mate 20 pro 6gb 128gb 1020 ευρώ, Mate 20 Pro με οθόνη 6.39″, Kirin 980, 6GB/128GB, IP68 και μπαταρία 4200mAh με τιμή από 1020 ευρώ;

Έχουν μείνει τρεις ημέρες μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων Mate 20 από τη Huawei και πληροφορίες από τη Γερμανία αποκαλύπτουν όλες τις λεπτομέρειες για το Mate 20 Pro καθώς και την τιμή του βασικού μοντέλου για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η τιμή των νέων Mate 20, Mate 20 Pro και Mate 20X αναμένεται να είναι στα επίπεδα των υπόλοιπων ναυαρχίδων της αγοράς, με την τιμή του βασικού μοντέλου του Mate 20 Pro με τα 6GB RAM και 128GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης να ξεκινάει από τα 1020 ευρώ για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ δεν είναι ακόμα γνωστή η τιμή για τις εκδόσεις με τα 8GB RAM και 256GB/512GB.

Το Mate 20 Pro θα διαθέτει οθόνη με notch στις 6.39 ίντσες με ανάλυση 1440×3120 pixel, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη και επεξεργαστή Kirin 980 βασισμένο στην αρχιτεκτονική των 7nm. Στο notch θα βρίσκεται η selfie κάμερα των 24MP μαζί με τον εξοπλισμό για το face unlock της Huawei που αναμένεται να είναι πιο ασφαλής από τον αντίστοιχο των υπολοίπων Android smartphone.

Στην πλάτη του Mate 20 Pro υπάρχει η τριπλή κάμερα με τον κύριο φακό στα 40MP, διάφραγμα f/1.8 και τεχνολογία που συνδυάζει τέσσερα pixel σε ένα για καλύτερη ποιότητα εικόνας. Ο τηλεφακός του τριπλού setup έχει μέγεθος 20MP και διάφραγμα f/2.4 ενώ ο ευρυγώνιος φακός βρίσκεται στα 8MP. Σημαντικό είναι πως οι τρεις κάμερες θα διαθέτουν οπτικό zoom 5x και ultra macro φωτογραφήσεις από την απόσταση των 2.5 εκατοστών, ενώ σημαντικό ρόλο θα έχει και η τεχνητή νοημοσύνη όπου η διπλή NPU (Neural Processing Unit) θα μπορεί να αναλύει το περιεχόμενο της φωτογράφισης και να ορίζει τις ρυθμίσεις ακόμα και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως η Huawei θα παρουσιάσει, εφόσον οι πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, τις δικιές της Nano Memory Cards για τα Mate 20 Pro, τα οποία δε θα χρησιμοποιούν κάρτες μνήμης microSD. Οι Nano μνήμες θα έχουν χωρητικότητα μέχρι τα 256GB, θα είναι το ίδιο γρήγορες με τις microSD και θα έχουν μικρότερο μέγεθος.

Το Mate 20 Pro φαίνεται πως θα έχει μπαταρία με χωρητικότητα 4200mAh και θα φορτίζει μέσω φορτιστή των 40W και θα μπορεί να φορτίζει από 0% στο 70% μέσα σε μισή ώρα, ενώ θα υπάρχει υποστήριξη και για ασύρματη φόρτιση. Επιπλέον, το Mate 20 Pro θα διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, υποστήριξη dual-band WiFi, Bluetooth 5.0, NFC και πολύ γρήγορη σύνδεση στα 4G LTE δίκτυα. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 9.0 Pie και θα βασίζεται στο skin της Huawei EMUI 9.0, ενώ η συσκευή θα πωλείται στα χρώματα Twilight, μαύρο, μπλε και πράσινο.

βασική έκδοση mate 20 pro 6gb 128gb 1020 ευρώ, Mate 20 Pro με οθόνη 6.39″, Kirin 980, 6GB/128GB, IP68 και μπαταρία 4200mAh με τιμή από 1020 ευρώ;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Θα προτιμούσα να είναι κάτω από χιλιάρικο, αλλά με τον αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη, αναγνώριση προσώπου αντίστοιχο με αυτό της Apple, τον καινούριο επεξεργαστή, μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μπαταρία, ήταν σχεδόν βέβαιο οτι θα το ξεπεράσει.
Τώρα μένει στη χώρα μας να δούμε πόσο πάνω από το χιλιάρικο θα είναι!

sapnu puas

Δεν νομιζω να το προτιμησει καποιος απο τη στιγμη που κυκλοφορει το note9 σε πιο ανταγωνιστικη τιμη.

JohnWave

Σχεδιασμός: Μπροστά θα ήταν πολύ όμορφος χωρίς αυτή τη νοτσάρα. Πίσω προτιμώ το σχεδιασμό των προηγούμενων Mate αλλά ούτως ή άλλως δεν κοιτώ ποτέ πλάτη. (το μόνο που ενοχλεί είναι οι κάμερες που εξέχουν πολύ και κάνουν τις συσκευές να “παίζουν” στις επιφάνειες) Επεξεργαστής : Εξαιρετικός, ανώτερος από κάθε άλλον σε android ναυαρχίδα. Ram: Θα περίμενα 8GB στην βασική έκδοση. Οθόνη: Λογικά θα είναι εξαιρετική όπως στις Samsung ναυαρχίδες. Κάμερα: Ωραίο αυτό με τις macro και ωραίο το οπτικό 5X zoom. Ωστόσο περιμένω να δω αν θα έχει φτιαχτεί στο αυτόματο το πρόβλημα με τις “ψεύτικες” λήψεις σε καλό φωτισμό. Στις νυχτερινές λήψεις είμαι σίγουρος ότι θα είναι το κορυφαίο όπως είναι μέχρι στιγμής το P20 Pro. Μπαταρία: Πολύ καλά τα 4200mAh και ακόμα καλύτερο το ότι θα φορτίζει 70% σε 30′. Αν κρίνω από τη μπαταρία του προηγούμενου Mate ή του P20 Pro, θα είναι η κορυφαία. Τιμή: Θα είναι λογική αν overall βγει καλύτερη συσκευή από το Note 9 μέσα από τα συγκριτικά οθόνης, ποιότητας κατασκευής, κάμερας, επεξεργαστή, μπαταρίας. Το αν λέγεται Huawei και όχι Samsung ή Apple, δεν με απασχολεί. Το αποτέλεσμα με ενδιαφέρει και όχι το όνομα. Προσωπικά αν δω ότι έχει διορθωθεί το oversharpening και… Συνέχεια »

Αστέριος Στέλιος

@Johnwave συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες και νομίζω οποίος δεν “καίγεται” τώρα για νέα συσκευή καλό θα ήταν να ακολουθήσει την τακτική σου και να περιμένει και τα SG S10 για να επιλέξει. Τα λεφτά είναι πάρα πολλά. . .μα πάρα πολλά σε σχέση με όσα ζητούσε στις περσινές ναυαρχίδες της η Huawei. Το notch συνεχίζει να με ενοχλεί πολύ όμως και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων απορώ γιατί δεν τον βάζουν στο πλάι όπως έκανε η Sony. Είναι το καλύτερο σημείο με διαφορά και έχει την πλάτη του κινητού καθαρή χωρίς πολλά πολλά.

bill

ας τα βλεπει το. σαπιομηλο να. μαθαινει
βλεπεις κινεζοτηλεφωνα με. τιμη. 1000 ευρω κ καθεσε κ διαβαζεις 10 σελιδες με νεα φιουτιερς και τεχνολογιες κ μπλα. μπλα
βγαινει νεο. ιφονε 1000+ κ διαβαζεις 20% κλτερη μπαταρια 10% πιο γρηγορο απτο αλλο και καθονται και χεροντε μετα
φτου

Chris_BMW

@bill

Για πες κανα φιουτιερ(!) ;;

Την τιμή όπως πάντα γαργάρα ..
Όλοι σας ..
Γιατί αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα η βασική θα είναι σίγουρα στα 1100€…

Chris_BMW

@JohnWave

Εγώ φίλος αν ποτέ γυρνούσα σε Android και σκόπευα να σκάσω 1000αρικο (αν και με τη χειρότερη εμπειρία στο παρελθόν με το s3 ) το Note θα ήταν η επιλογή μου .

Στα 500€ θα ήταν το one plus..

Αυτά ..

bill

chris wanna be bmw owner
τα γράφει ολα στο αρθρο αφου διαβαζεις. σχολια σημαινει οτι μπορεις να. διαβασεις και το. αρθρο
επισης η τιμη δεν πηγε. καραμελα αλλα να κατσω να την κραψω την τιμη γιατι?
ουτε αγοραστής της είμαι ουτε προκειτε να. γινω κ πανω απο ολα δεν. είμαι θυμα σαν. μερικους να. δωσω τοσα. λεφτα για. ενα. κινητο

Gp

Αν δεν ειχε αυτο το χαζονοτσ και ηταν τοποθετημενες καλυτερα οι πισω καμερες χωρις αυτη την τετραγωνη διαταξη θα ηταν πολυ πιο ομορφο αισθητικα. Οσο για την τιμη τι να πω. Την ψωνισε και η χουαγει…

Koukoz

Στα χαρτιά φαίνεται για μια εξαιρετική υλοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν δεν θα είναι το καλύτερο τηλέφωνο, θα είναι μέσα στα 3 σίγουρα μαζί με το note9 και το iphone Xs max. Λογικά στον τομέα κάμερα θα υπάρχει αναβάθμιση σημαντική σε σχέση με τον προκάτοχό του και γενικά θα είναι ένα ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ μηχάνημα.
Όμως ρε παιδιά μιλάμε για μία συσκευή που θα έχει μέσω όρο χρόνο ζωής 2 άντε 3 χρόνια το πολύ. 1000++++ ευρώ για κάτι που μετά από 2 χρόνια θα ” πρέπει” να αλλαχτεί ;;;;
Μιλάμε για τηλέφωνα!!! Μην ακούσω κανένα εξυπνάκια να μου πει ” Αν δεν έχεις λεφτά να μην το αγοράσεις” διότι δεν είναι εκεί το θέμα. Δεν με έχει πείσει καμία τηλεφωνική συσκευή των 1000+ ευρώ ότι αξίζει τα λεφτά της διότι σε ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνεις να κάνεις απόσβεση της τιμής του.
Υ.Γ. Προς κάθε εξυπνάκια έχω την οικονομική δυνατότητα για αγορά τηλεφώνου 1000 + ευρώ

vladimiros

@Koukoz
Φιλε για τα λεφτα που ζηταει ναι συμφωνω…αλλα οχι και 2-αντε το πολυ 3 χρονια ζωης το παρον κινητο..το κρατας ανετα 4 χρονια με τοσο τουμπανο επεξεργαστη που θα βαλουν αντεχη χρονια..εδω το Mate 8 ακομα με Kirin 950 και δεν κολλαει καθολου…ενταξει απλα χανεις σε καμερα μετα απο χρονια και οθονη επειδη βγαινουν καινουριες τεχνολογιες..πανε οι καιροι που κολλουσαν τα κινητα σε 1-2 χρονια επειδη τοτε ειχαμε να κανουμε με 1-2 ραμ τωρα εχουμε διπλασια ραμ και οχι μονο…

JohnWave

@Chris_BMW, καταρχάς προσωπικά δεν αγοράζω ποτέ συσκευή με την κυκλοφορία της αλλά μετά από 6 μήνες περίπου (το ποσοστό πτώσης τιμής είναι πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό προόδου της τεχνολογίας σε ένα 6μηνο). Τώρα όσο αφορά το Note 9 γιατί το λες έτσι απόλυτα; Αν το Mate 20 Pro βγει καλύτερο σε αυτά που σε ενδιαφέρουν περισσότερο, γιατί θα προτιμούσες το Note 9; Λόγω ονόματος ή επειδή χρειάζεσαι το πενάκι;

Ευάγγελος

Άραγε γίνεται τα κινητά να γίνουν πιο άσχημα; Από το 2016 και μετά έχω χάσει κάθε ελπίδα 😞

Koukoz

@vladimiros Φίλε μου με τα ονομαστικά specs της συσκευής θα έπρεπε να αντέξει 5 χρόνια, όμως στα 2μιση η μπαταρία σου θα ”πεθάνει” αυτό πες πάει στο διάολο θα την αλλάξεις, αλλά στα 3 χρόνια η ίδια εταιρεία θα φροντίσει μέσω αναβαθμίσεων να σου το κάνει να σέρνεται έτσι ώστε να αναγκαστείς να το αλλάξεις. Δεν αναφέρομαι μόνο για την εν λόγω εταιρεία, είναι πάγια τακτική για όλες τις εταιρείες.

Chris_BMW

@JohnWave

Γιατί το note έχει οθοναρα μια από τις καλύτερες κάμερες και μια πολύ καλή κατασκευή με καλή μπαταρία .. Θεωρώ ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές π.χ I phone max, note, p20 pro Pixel τις διάφορες σε ταχύτητα και κάμερα δεν τις διακρίνεις ..
(Με εξαίρεση ίσως τις νυχτερινές λήψεις του I phone όπου εκεί υστερεί εμφανώς )

+ ότι έχεις κ πενάκι

godis

Koukoz 200-250€ καθε 3 χρονακια και ειμαι κομπλε,τωρα αισιος 19 μηνες με xiaomi redmi note 4 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Ευάγγελος

@Koukoz χρησιμοποιώ συσκευές android από την έκδοση 2.3 και μπορώ να σου πω με ασφάλεια πως κάθε αναβάθμιση στην ίδια συσκευή την κάνει όλο και πιο γρήγορη. Δεν έχω παρατηρήσει ποτέ πρόβλημα μετά από αναβάθμιση σε όλα αυτά τα τηλέφωνα που έχω.

Αντιθέτως, έχω ένα iPad 4 το οποίο βγήκε με iOS 6. Μετά την αναβάθμιση σε iOS 7 η διαφορά στην ταχύτητα ήταν μικρή αλλά αισθητή, και όταν ήρθε το iOS 8 απλώς το αποτελείωσε το tablet. Ποιος ο λόγος να δίνεις αναβαθμίσεις αν χειροτερεύουν την συσκευή; Η apple θα μπορούσε να διαχωρίσει τις αναβαθμίσεις του λειτουργικού από τις ενημερώσεις ασφαλείας και να δίνει μόνο τις δευτέρες στα παλαιότερα μοντέλα, όπως ακριβώς κάνει και η Google.

Darth

@Ευάγγελος χρισημοποιο Android και ios από της πρώτες τους εκδωσεις ακόμη κάπου έχω το HTC dreams (Android 1.5 ήταν) και στο ios και στο Android κάθε μεγάλο update ήταν σχεδόν πάντα νόμος απολεια στης επιδώσεις και τελευταία 3 4 update πλέον σιγουρακι είναι απολεια και στην αυτονομία (και ατα δύο λειτουργικά επικρατεί παρόμοια κατάσταση μετά από μεγάλα updates και όχι δεν στρώνει ποτέ (και είναι και λογικό καθος σιγά μην ασχοληθούν με παλιότερες συσκευές και κόβουν και ράβουν, + ότι δεν συμφέρει καθολουυυ

Αστέριος Στέλιος

Έχω συνάδερφο που ειχε 5 χρόνια το πρώτο ΝΟΤΕ και το δικό μου ΝΟΤΕ 4 δουλεύει ακόμα άψογα οπότε αν κάποιος προσέχει τη συσκευή του σίγουρα θα του βγάλει 4 χρόνια. Άλλαξα μόνο μπαταρία πριν ένα χρόνο στο ΝΟΤΕ 4. Οπότε αν πάρεις ένα κινητό των 1000€ όταν πέσει στα 600€:και το κρατήσεις 4 χρόνια θα σου βγει περίπου 150€ τον χρόνο

JohnWave

@Chris_BMW, για το πενάκι πάω πάσο εφόσον το έχεις ανάγκη. Γι αυτούς όμως που δεν θέλουν πενάκι και θα είναι μεταξύ Mate 20 Pro και Note 9 θα συγκρίνουν : α) Ποιότητα κατασκευής : Γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μην είναι ισάξια αυτή του Mate 20 Pro με εκείνη του Note 9; Aς περιμένουμε. β) Οθόνη: Ομοίως με “α”. Ας περιμένουμε να δούμε. γ) Κάμερα : Το Note 9 ξέρουμε ήδη ότι έχει καλύτερη στις λήψεις ημέρας και κατώτερη στις νυχτερινές και στο 5Χ zoom σε σχέση με το P20 Pro. Άρα αν η Huawei έχει βελτιώσει τις λήψεις ημέρας στο Mate 20 Pro τότε θα δώσει καθαρά καλύτερη φωτογραφική κάμερα από το Note 9. δ) Μπαταρία: Προσωπικά θεωρώ πάρα πολύ πιθανό λόγω εξαιρετικού ιστορικού, ότι το Mate 20 Pro θα έχει καλύτερη μπαταρία από το Note 9. ε) Design: Eδώ υπάρχει το υποκειμενικό στοιχείο. Προσωπικά προτιμώ σαφώς το design του Note 9. στ) Ήχος : Είναι ο τομέας που δεν με ενδιαφέρει καθόλου ( των εξωτερικών ηχείων εννοώ) οπότε δεν έχω άποψη. Αντίθετα με ενδιαφέρει πολύ ο ήχος από τα ακουστικά. Αν συγκρίνω S9+ και P20 Pro που είχα, τότε προτιμώ την ποιότητα ήχου της Samsung από τα… Συνέχεια »

τακης

Δεν ξερω μαρεσει καπως απλα δεν με ελκυει το νοτσ , και σε αηφον δεν με βολευε ωστε να κατεβασω πχ την μπαρα. Θα προτιμουσα βεβαια το νοτε 9 τωρα που εχει πεσει και η τιμη αλλα επειδη εχω το 8 φαινονται τα ιδια μονο και μονο για την εμφανιση δεν το παιρνω γιατι δεν θα φαινεται μια ουσιαστικη αλλαγη στο ματι.

Δημήτρης

Μπροστά μοιάζει πολύ με το LG V40

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

μην κανετε τις αναβαθμισεις.

Kassandros1966

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, δεν περίμενα και καμία σχεδιαστική πρωτοτυπία….πολύ δυνατό σε όλα και λογικά κορυφαία camera. Η τιμή επίσης μέσα στα πλαίσια της λογικής του ανταγωνισμού. Θα το χτυπήσω γιατί δε βλέπω κάτι καλύτερο, τουλάχιστο μέχρι το α΄τρίμηνο του 2019….

forneverarrow

Το να παίζεις σε κατηγορία κόστους iPhone ή/και Note είναι αυτοκτονία. Θα πουλήσει όμως γιατί η τιμή θα γίνει χώμα σε 2-3 μήνες… Ας μη γελιόμαστε, ο κινέζος θέλει χρόνια ακόμα για να σταθεί σε τέτοια κατηγορία. Και μπορεί στην Ελλάδα να γέμισε ο τόπος από τέτοιες συσκευές αλλά στις μεγάλες αγορές (ειδικά Αμερική) είναι πολύ κάτω.

Jim777

@forneverarrow

Αμερική λογικό φίλε. Έχει φάει άκυρο από εκεί. Η Huawei ανέβηκε στη 2η θέση σε κάποιο τρίμηνο χωρίς την αγορά της Αμερικής.

grekpek

όπως και το p20 pro αναμένεται να ειναι αποτυχια και ειδικα στον τομεα της καμερας καμια μα καμια εταιρια δεν μπορει να φτάσει την samsung σε ποιοτητα φωτογραφιων και βεβαια οθονες και γενικα διαχείριση ενεργείας και ολα τα αλλα περι τεχνίτης νοημοσύνης ειναι καθαρά μάρκετινγκ επισης note 9 ειναι το κορυφαίο όλων αυτη την στιγμή σε οποίον διποτε τομεα hardaware software ολα γενικά είναι πολύ προσεγμένα επάνω του. γενικά η huaweii διαφημίζει καμερα μπαταρια και τεχνιτη νοημοσύνη, καμερα την είδαμε και στο p20 pro πολύ διαφήμιση για το τίποτα περιμενα αρκετα παραπανω στην κάμερα μπαταριά ας χουμε εάν κρατάει και εάν όντως η τεχνίτη νοημοσύνη κάνει δουλειά η άπλα το διαφημίζουν ετσι μονο για μάρκετινγκ εαν μου έλεγαν να πάρω huaweii θα τους έλεγα μακριά και αγαπημένοι χίλιες φόρες iphone και samsung άλλα γενικά αυτές οι τρεις εταιρίες εχουν ενα κόστος στις συσκευές τους τόσο υψηλό προς τον καταναλωτή που για να πάρεις ενα κινητο τους θελεις εναν και δυο μισθους μονο xiaomi και μονο με τοσο χαμηλο κοτσος για τον καταναλωτη και γενικα τοσο προσεγμενο οσο πρεπει με καλες καμερες καλη οθονη πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και ενα ui που συνεχως εξελίσσεται προς το καλύτερο σε μεγάλο βαθμο εχει… Συνέχεια »

nikos

ΑΝ διαβάζει κάποιο από τα παιδιά του σάιτ ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με το αναφερόμενο pixel bonito της Google με επεξεργαστή snapdragon 710; Υποτίθεται ότι θα είναι μια μέσου κόστους pixel συσκευή που θα βγει το πρώτο εξάμηνο του 2019. Δεν μπορώ να βρω κάτι νεότερο από τα tweets τον Ιούνιο. Ισχύει ή είναι φήμη;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Fold 6: Η φθηνότερη έκδοση μπορεί να κοστίζει πολύ λιγότερο από όσο περιμέναμε

Εδώ και καιρό ακούγονται φήμες ότι η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι μια φθηνότερη έκδοση του Galaxy Z Fold 6.

Smartphones Apple featured iPhone 15

iPhone 15: Χιουμοριστική διαφήμιση της Apple για τον αποθηκευτικό χώρο – “128 GB είναι πολλά”

Η τελευταία διαφήμιση της Apple για τα μοντέλα iPhone 15 εστιάζει στον χώρο αποθήκευσης της βασικής συσκευής.

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.