Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128GB ROM

, Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128GB ROM

To Huawei Mate 20 Pro αναμένεται να παρουσιαστεί τον Οκτώβρη με αποτέλεσμα οι διαρροές να είναι συνεχείς. Οι τελευταίες real life φωτογραφίες που ανέβηκαν στο δίκτυο Weibo αποκαλύπτουν την κυρτή οθόνη της ναυαρχίδας και έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Στις εν λόγω φωτογραφίες η συσκευή είναι τοποθετημένη σε μία θήκη, η οποία δεν μας δίνει καθαρά την εξωτερική εικόνα του επερχόμενου μοντέλου. Φαίνεται ωστόσο η μεγάλη κυρτή AMOLED οθόνη των 6,9 ιντσών και το notch. Η αρκετά μεγάλη εγκοπή σύμφωνα με τις φήμες φιλοξενεί τη selfie κάμερα των 24 megapixel, το ακουστικό και τον αισθητήρα τεχνολογίας 3D αναγνώρισης προσώπου που αναμένεται να ενσωματώνει η flagship συσκευή της Huawei.

Εκτός όμως από την πρόσθια όψη του Mate 20 Pro το leak μας επιτρέπει να πάρουμε και μία γεύση από το EMUI 9.0 μενού της συσκευής που θα βασίζεται στην έκδοση Android 9 Pie και συγκεκριμένα στο μενού των ρυθμίσεων αποκαλύπτοντας αποθηκευτικό χώρο της τάξεως των 128GB.

Το Huawei Mate 20 Pro μαζί με το μικρότερο “αδερφάκι” του Mate 20 θα παρουσιαστεί επίσημα σε εκδήλωση Τύπου στο Λονδίνο στις 16 Οκτώβρη. Η κυκλοφορία του στην αγορά αναμένεται μερικές εβδομάδες αργότερα.

, Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128GB ROM

, Mate 20 Pro: Real life φωτογραφίες αποκαλύπτουν κυρτή οθόνη και 128GB ROM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
χρηστος

Ακομα το χανει η Huawei. Αν θες να δωσεις ακριβη flagship με notch, κανε το τουλαχιστον οπως η Apple, με μηδενικα bezels απο κατω. Δεν μου αρεσει το notch & αυτο ειναι προσωπικη αποψη, αλλα ενας σχεδιασμος με notch + chin ειναι αντικειμενικα παραλογος. Επιπλεον, δεν πουλας ναυαρχιδες με τετοια τιμη με αναλυση FHD. Αυτα προς το παρον. Μακαρι οι συσκευες να μας καταπληξουν στα υπολοιπα.

Δημητρης

ΑΣΧΗΜΟ απλα!!

chris

@χρηστος

μα σεν εχει μπεζελς απο κατω φιλε, σαν το iphone X μοιαζει.

Γιώργος Κ.

Χρήστο δεν έχει chin. Είναι σε θήκη και σε μπερδεύει

kostas_falcon

Άσχημο…..

JohnWave

Αυτό που βλέπω αν αφαιρούταν η κακάσχημη θήκη, είναι ένα σχέδιο που μοιάζει με το S9 με μεγάλο notch πάνω και ελάχιστο bezel κάτω. Aν είχε waterdrop notch αντί γι’ αυτό το τεράστιο, θα ήταν πολύ πιο όμορφο. Προτιμώ το design του Mate 10 Pro.

Petros

Χωρίς την θηκη είναι ενα μπασταρδεμα Edge samsung με iphone x κλασσική… κινεζικη αντιγραφή σε οτι πουλάει

Darth

παρα πολυ ασχυμο αν ειναι ετσι ειδικα το Notch ειναι σαν μπανιερα

KALTS

Λελεεε!!!!!! Τι είναι τούτο;

ΔΗΜΗΤΡΑ

6.9 οθονη καλα ελεοςςςςς…..Ταμπλετ θα αγορασουμε? Εχω το Note9 που ειδη ειναι στο οριο ε οχι και 6.9…..Και τι ασχημια ειναι αυτη παναγια μου….

Panos

@χρηστος ουτε εμενα μ αρεσε το notch αλλα μια χαρα ναυαρχιδες πουλαει η huawei. και 99%ι η αναλυση θα ειναι Qhd! Μη μ πεις οτι θες 4Κ οθονη στο κινητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.