Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Pixel 3 vs Note 10+: Extreme low-light camera test

Mate 30 Pro iPhone 11 Pro Pixel 3 Note 10+ extreme low-light camera test, Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro vs Pixel 3 vs Note 10+: Extreme low-light camera test

Το Night mode είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχουν όλα τα smartphone το 2019. Έτσι λοιπόν όλα τα high-end smartphone ενσωματώνουν το χαρακτηριστικό το οποίο θα “φωτίσει” τις νυχτερινές φωτογραφίες μας. Το PhoneArena έκανε ένα test στις κάμερες των Mate 30 Pro, Pixel 3, iPhone 11Pro και Note 10+ σε ακραίες συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Στην περίπτωση αυτή όμως το PhoneArena δεν ενεργοποίησε το Night mode και απλά δοκίμασε την κύρια κάμερα των smartphone. Να υπενθυμίσουμε ότι τα Mate 30 Pro και Note 10+ έχουν τετραπλή κύρια κάμερα η οποία αποτελείται από 40MP + 40MP + 8MP + 3D ToF και 12MP + 12MP + 16MP + 3D ToF αισθητήρα αντίστοιχα. Tο iPhone 11 Pro έχει κάμερα τριπλής διάταξης με φακούς wide, telephoto και ultra wide στα 12MP ενώ το Pixel 3 που κυκλοφόρησε πέρυσι έχει μονή κάμερα στα 12MP.

Φωτογραφία 1
Φωτογραφία 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Φωτης

Ξεκαθαρος νικητης mate 30 pro χωρις να ιδρωση.. Κριμα ομως για την huawei που θα ειναι η συσκευη κλινικα νεκρη χωρις store κ.τ.λ.

JR

Κυκλοφορει video με οδηγίες στο YouTube πως να κατεβάσεις Google services (app store και ότι app θέλεις) σε 10 λεπτά.

Κώστας Βλαχάκης

Ανεβάσαμε και εμείς ενα σχετικό άρθρο https://techblog.gr/mobile/huawei-mate-30-pro-pos-na-egkatastisete-ta-google-apps-video/

Χαρης

Ε τότε μιλάμε για λανθασμένη σύγκριση γιατί το night mode της google λειτουργεί με αλγόριθμους..
Οπότε αν δεν ενεργοποιήσεις τη λειτουργία δώρον αδωρον..

Κινητομανής

Βγαίνουν σιγά σιγά στην επιφάνεια οι δυνατότητες αυτού του κινητού, και καταλαβαίνει και ο πιο αδαής έναν από τους λόγους για τους οποίους η Huawei πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης. Έχει φύγει πολύ μπροστά στις φωτογραφικές δυνατότητες. Ο άλλος λόγος και πιο σημαντικός φυσικά είναι η επικράτηση στα δίκτυα 5G.

Alex

Εντάξει λογικό είναι. Ενδιαφέρον θα έχει να γίνει η σύγκριση με το Night Mode ON. Αν και στην περίπτωση του iphone 11 pro αυτό γίνεται αυτόματα. Τώρα στη συγκεκριμένη σύγκριση λογικά δεν πρόλαβε να ενεργοποιηθεί και ο χειριστής έβγαλε γρήγορα τη φωτογραφία.

Kos

Αυτή η σύγκριση δεν μου λέει κ πολλά ειδικά σε νυχτερινή λήψη. Αν δεν είναι όλες οι συσκευές στο night mode δεν…..στο normal θα έχουν και διαφορετικό set up.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Pixel 3 και Pixel 3 XL ενημερώνονται για τελευταία φορά

Αν και τώρα η Google προσφέρει περισσότερα χρόνια υποστήριξης, τα Pixel 3 και Pixel 3 XL δεν καλύπτονται από αυτό, καθώς κυκλοφόρησαν προτού ανακοινωθεί.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Η σειρά Samsung Galaxy Note10 αποκτά One UI 4 beta

Με βάση τον οδικό χάρτη ενημέρωσης λογισμικού της Samsung που διέρρευσε, τα Note 10 και Note 10+ θα λάβουν τη σταθερή τους ενημέρωση OneUI 4 κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Software featured Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Pixel 3: Τέλος στις ενημερώσεις λογισμικού

Η Google κυκλοφόρησε το pixel 3 και pixel 3xl το 2018. Τα δύο τηλέφωνα αποδείχθηκαν από τα πιο δημοφιλή που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία.

Smartphones Google Pixel 3 Google Pixel 3 XL

Google Pixel 3: Χρήστες αναφέρουν σοβαρά προβλήματα

Οι κάτοχοι των Google Pixel 3 και 3 XL διαμαρτύρονται για σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των συσκευών τους.