Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 lite στην Ελλάδα [update]

, Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 lite στην Ελλάδα [update]

Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 lite στην Ελλάδα. Αρχικά αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy S10 lite στις αρχές Φεβρουαρίου με τιμή 599 ευρώ και μετά (τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου;) θα έρθει Ελλάδα και το Note 10 lite με τιμή 649 ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Update: Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου κυκλοφορεί το Samsung Galaxy S10 lite με τιμή 699 ευρώ και στις 7 Φεβρουαρίου κυκλοφορεί το Galaxy Note 10 lite με τιμή 649 ευρώ.

Update: Οι τιμές που έχουμε μάθει είναι διαφορετικές από ότι στην Ινδία, εκεί το S10 lite είναι πιο ακριβό από το Note 10 lite. Ίσως τελικά οι παραπάνω τιμές να είναι ανάποδα για τα δύο μοντέλα, δηλαδή 649 ευρώ για το S10 lite και 599 ευρώ για το Note 10 lite.

Αυτές οι τιμές μας ακούγονται αρκετά λογικές σαν επίσημες τιμές λιανικής για πρώτη κυκλοφορία στην Ελλάδα αν κρίνουμε σε ποια τιμή “παίζουν” σήμερα τα S10, S10e αλλά και Note 10.

, Μάθαμε τις τιμές των Galaxy S10 Lite και Galaxy Note 10 lite στην Ελλάδα [update]

Το Techblog είναι το πρώτο site τεχνολογίας στην Ελλάδα που έχει πιάσει στα χέρια του τα νέα Galaxy S10 lite και Galaxy Note 10 lite και μέχρι αυτή την στιγμή παραμένει το μοναδικό. Τα νέα Galaxy τα είδαμε στο πρόσφατο ταξίδι μας στην έκθεση CES 2020 στο Las Vegas. Σε εκείνη την πρώτη επαφή, μας άφησε πιο θετικές εντυπώσεις το S10 lite.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antreas

Ρε φίλε μια ερώτηση. Που είδες ότι το s10 lite έχει 4ης κάμερες; Βασικά 4ηε έχει άλλα δεν της έχει και της 4ης πίσω για βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το άλλο

vasilisN9

Κώστα κάπου διάβασα ότι το Note 10lite παραδόξως θα είναι πιο φτηνό από το S10 lite και ότι στα 599 θα είναι το Note και 649 το S10. Όχι;

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΦΙΛΕ Κώστα πως το βλεπεις είναι καλο?κατασκευαστικα τι λέει..σε παρακολουθώ καθημερινά..αν ελέγα να πάρω το s10plus και αυτο ποιο θα πρότεινες?

CHRIS

ENNOEITAI to plus..άλλη κατηγορια!!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ..Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ?

ΓΙΩΡΓΟΣ

Κώστα μου επειδή σε παρακολουθώ καθημερίνα ήθελα να σε ρωτήσω μήπως γνωριζεις που θα παίξει η τιμή του s20 4G στη χώρα μας?θα περίμενω απάντηση σου..σ ευχαριστώ..

ΓΙΩΡΓΟΣ

Βάση της πολυετούς εμπειρίας σου…που πιστευεις οτι θα παίξει στην Ελλάδα?

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Συγνώμη φίλοι μου, το S10 LITE πιο ακριβό S10e?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Google Play Store Samsung

Η εφαρμογή Samsung Good Lock διαθέσιμη στο Google Play Store

Η εφαρμογή Good Lock της Samsung, η οποία προοριζόταν για την προσαρμογή των τηλεφώνων Galaxy, βρισκόταν αποκλειστικά στο Galaxy Store.

Games featured Meta Oculus

Batman: Arkham Shadow: Το νέο VR game αποκλειστικά για το Meta Quest 3

H Camouflaj και η Oculus Studios ανακοίνωσαν το νέο παιχνίδι VR “Batman: Arkham Shadow” που θα είναι αποκλειστικό για το Meta Quest 3.

Smartphones Apple featured iPhone

iOS 17.5 beta: Θα επιτρέπει στο Find My να είναι ενεργό όταν το iPhone είναι για επισκευή

Σύντομα η Apple θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone να στέλνουν τη συσκευή τους για επισκευή χωρίς να απενεργοποιούν το Find My.

Smartphones AnTuTu featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon 8 Gen 3: Κυρίαρχος στο AnTuTu τον Απρίλιο

Στην αρχή κάθε μήνα, οι άνθρωποι πίσω από το AnTuTu δημοσιεύουν δύο γραφήματα που αντιπροσωπεύουν τον προηγούμενο μήνα.