Μάθαμε τις τιμές των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Ποια είναι η τιμή των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα; Μάθαμε πρώτοι και αποκλειστικά τις τιμές της νέας σειράς iPhone 13. Tο iPhone 13 Pro Max έχει τιμή έως και 2.000 ευρώ ενώ η τιμή του το iPhone 13 mini ξεκινάνει από τα 869 ευρώ.

Η σειρά iPhone 13 Pro σχεδιάστηκε για να ξεπεράσει τα όρια ενός smartphone. Τα δύο μοντέλα εισάγουν μια ολοκαίνουρια οθόνη Super Retina XDR με ProMotion και προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης έως 120Hz. Το σύστημα επαγγελματικής κάμερας αναβαθμίστηκε με νέες τεχνολογίες στις Ultra Wide, Wide και Telephoto που φέρνουν εντυπωσιακές, νέες δυνατότητες στη λήψη φωτογραφιών, όπως η μακροφωτογραφία και η έως 2,2x φορές βελτιωμένη απόδοση χαμηλού φωτισμού.

, Μάθαμε τις τιμές των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Ποιά είναι η τιμή του iPhone 13 Pro Max στην Ελλάδα;

iPhone 13 Pro Max 128GB, τιμή 1.339 ευρώ

iPhone 13 Pro Max 256GB, τιμή 1.499 ευρώ

iPhone 13 Pro Max 512GB, τιμή 1.749 ευρώ

iPhone 13 Pro Max 1TB, τιμή 1.999 ευρώ

Οι καινούριες λειτουργίες υπολογιστικής φωτογραφίας, όπως τα Photographic Styles, εξατομικεύουν την εμφάνιση των εικόνων στην εφαρμογή Κάμερα, ενώ και τα δύο μοντέλα περιλαμβάνουν πλέον Νυχτερινή λειτουργία σε όλες τις κάμερες. Το βίντεο κάνει άλμα με τη λειτουργία Cinematic mode για όμορφες μεταβάσεις σε βάθους πεδίου, μακροβίντεο, Time-lapse, Slo-mo, καθώς και ακόμα καλύτερη απόδοση σε χαμηλό φωτισμό. Το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max υποστηρίζουν επίσης 5G σύνδεση με περισσότερες ζώνες για καλύτερη κάλυψη, βελτιώσεις στη διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας, νέα χωρητικότητα αποθήκευσης 1TB και το Ceramic Shield για αντοχή στις πτώσεις.

, Μάθαμε τις τιμές των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Ποιά είναι η τιμή του iPhone 13 Pro στην Ελλάδα;

iPhone 13 Pro 128GB, τιμή 1.229 ευρώ

iPhone 13 Pro 256GB, τιμή 1.379 ευρώ

iPhone 13 Pro 512GB, τιμή 1.629 ευρώ

iPhone 13 Pro 1TB, τιμή 1.879 ευρώ

Η γενιά iPhone 13 διαθέτει σχεδιασμό με κομψές, επίπεδες άκρες και διατίθεται σε πέντε υπέροχα, καινούρια χρώματα. Τα δύο μοντέλα εισάγουν σημαντικές καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος διπλής κάμερας που έχει κατασκευαστεί ποτέ για iPhone. Η επανασχεδιασμένη Wide κάμερα και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) προσφέρουν σημαντικές βελτιώσεις σε φωτογραφίες και βίντεο χαμηλού φωτισμού, έναν νέο τρόπο εξατομίκευσης της κάμερας με τα καινοτόμα Photographic Styles, καθώς και τη λειτουργία Cinematic mode, η οποία φέρνει μια εντελώς νέα διάσταση στην αφήγηση μέσω βίντεο.

, Μάθαμε τις τιμές των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Ποιά είναι η τιμή του iPhone 13 στην Ελλάδα;

iPhone 13 128GB, τιμή 969 ευρώ

iPhone 13 256GB, τιμή 1.099 ευρώ

iPhone 13 512GB, τιμή 1.349 ευρώ

Τα iPhone 13 και iPhone 13 mini διαθέτουν επίσης γρήγορη απόκριση και ενεργειακή απόδοση με τον επεξεργαστή A15 Bionic, μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργία της μπαταρίας, φωτεινότερη οθόνη Super Retina XDR που ζωντανεύει το περιεχόμενο, ανθεκτικότητα με το μπροστινό κάλυμμα Ceramic Shield, διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, αντοχή στο νερό, βαθμολογίας IP68 και εμπειρία 5G.

, Μάθαμε τις τιμές των νέων iPhone 13 στην Ελλάδα [Αποκλειστικό]

Ποιά είναι η τιμή του iPhone 13 mini στην Ελλάδα;

iPhone 13 mini 128GB, τιμή 869 ευρώ

iPhone 13 mini 256GB, τιμή 999 ευρώ

iPhone 13 mini 512GB, τιμή 1.249 ευρώ

Τα νέα μοντέλα iPhone 13 αναμένονται στην Ελλάδα μάλλον στις αρχές Οκτωβρίου μαζί με το δεύτερο κύμα διάθεσης.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos2021

Έχει που έχει ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές η apple, αλλά οι εδώ μεταπωλητές το πήγαν ακόμη πιο πέρα…. τιμές απλά για να κουνάς το κεφάλι ενώ έχεις διπλωθεί κάτω απ’ τα γέλια.

και δεν είμαι hater (iPhone12 pro)

Enzo

To 12 pro δηλαδή το πήρες φθηνότερα? Οι τιμές των pro είναι σχεδόν ίδιες τελευταία πολλά χρόνια. Το Xs το είχα πάρει θυμάμαι 1250€ πριν 4 χρόνια. Με δεδομένο ότι παντού, σε όλα τα προιόντα γίνονται αυξήσεις τιμών το ότι οι τιμές των νέων iphone κρατιούνται στα ίδια επίπεδα είναι θετικό.

Αυτό που γενικά είναι όντως εξωφρενικό είναι που στην Αμερική το 13 pro ξεκινάει από 999$, δηλαδή 845€ και στην Ελλάδα ξεκινάει από 1230€.

SUPS 👨‍⚖️

Σωστος αλλα δεν μπορουν να τους κανoυν τιποτα και κανεις…Οποτε τζαμπα ασχολουμαστε…Ισως μονο καποια μειωση ΦΠΑ στα προιοντα τεχνολογιας θα εφερνε μεγαλη μειωση των τιμων αλλα χλωμο το βλεπω…

GeoFro

Αν και είναι σωστό αυτό που λες με τις μεγάλες διαφορές των τιμών, να επισημάνω μόνο ότι οι τιμές στις ΗΠΑ είναι χωρίς ΦΠΑ, όπου συνήθως είναι ένα έξτρα 6-8%, ανάλογα την πολιτεία. Και πάλι η μεγάλη διαφορά παραμένει αλλά για να συγκρίνουμε μήλα με μήλα.

Ιωάννης jb

Ουτε αριθμητική δε ξέρετε! σιγά μη το έχεις κ 10 χρόνια

Sonyman

Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει με τις τιμές τα τελευταία χρόνια και στις 2 “τεχνολογικές όχθες” της κινητής τηλεφωνίας. Η λύση που έχω βρεί εγώ για να απολαμβάνω καλή συσκευή χωρίς να χρειάζεται να πουλήσω νεφρό είναι η αγορά περσινής ναυαρχίδας καινούργια ή μεταχειρισμένη σε κατάσταση καινούριας. Τώρα έχω ένα Note 20 ultra που βρήκα πριν λίγους μήνες σε τιμή λιγότερη απο τα μισά της αρχικής. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και στο μέλλον.Με λίγη υπομονή βρίσκεις αυτό που θέλεις στην τιμή που σου κάνει.

Last edited 2 years πριν by Sonyman
customer

Δεν πειράζει για τις τιμές, μη μου αγχώνεστε, υπάρχει το σκρουτζ, αφού τα ξέρετε.

Last edited 2 years πριν by customer
Δημήτρης

το μινι 869 ευρω στην ελλαδα μας του 600€ βασικου μισθου και 700 δολλαρια στην αμερικη του 2000(τυχαιο νουμερο και 1500 να ειναι πχ αν και δεν το κοβω) βασικου μισθου..ελλαδαρα!!!

μαν

τα αγοραζουν αυτοι που πρεπει, γιατι να ριξουν την τιμη,,, και χωρις ρετινα περναω καλα εγω

isno

οταν ο “δεν εχω ιδεα” σχολιαζει … οι τιμες που ανακοινωνουν στην “αμερικη” ειναι προ φορων μιας και η καθε πολιτεια εχει το δικο της “φπα” ! αντιστοιχα λοιπον για να ερθει ενα προιον στην ελλαδα και να βγει η τιμη του , πρεπει να περασει τελωνειο , να φορολογηθει και η τιμη που θα δεις στο σαιτ θα ειναι τελικη , δλδ με το φπα … ενω οι αντιστοιχες που βλεπεις στην αμερικη ειναι προ φπα ! εξωφρενικες τιμες της απλ …θα παω σε ναυαρχιδα της σαμσουνγκ … ωχ 1100 ευρω ( σκρουτζ ) το σ21 ! αντε καλα ας παω σε ουαν πλας , τον φλαγκσιπ κιλερ βαση τιμης … γουατ ? 1050 ευρω …
ιδεες ολοι ! ζωντανα

Christian

Παλιά έδινα 700 και το κρατούσα ένα χρόνο, τώρα θα δώσω 1000 και θα το κρατήσω 3 χρόνια το iphone 13.
Όλα σχετικά είναι..

Γρηγόριος

Εγώ προσωπικά σήμερα θα πήγαινα να αγοράσω το 12. Έδωσα ένα s20+ θα έβαζα και τη διαφορά και τελευταία στιγμή θα επέλεγα μεταξύ του 12 ή του 12 μίνι καθώς πριν για αρκετά χρόνια είχα το SE πρώτης γενιάς καθ απλά τα έσπαγε για το μέγεθός του και τα νούμερα που αντιπροσώπευε σε σχέση με το και καλά τέρας S20+ που απλά με απογοήτευσε. Δε μπορείς να γράψεις καν σαν άνθρωπος χωρίς να κάνει τα δικά του. Ότι να ναι. Είναι μόνο για αριθμολάγνους και μέχρι εκεί. Σε σχέση με το 7ετίας σχεδον SE έτσι! Ε λοιπόν τα τηλ ήταν στα 699 και 799 στα 64 GB. Πάω λοιπόν σήμερα σε δύο πολύ γνωστά καταστήματα εκ των οποίων το ένα ή επίσημη αντιπροσωπία ας πούμε και τι να δω; Το μίνι 729 και το 12 το στάνταρ 849!!! Λέω τι λέτε ρε παιδιά μέχρι χτες που απλά δεν ήξερα σε ποια μαγαζί να κάνω τη παραγγελία γιατί ήθελα να τα κρατήσω στο χέρι μου αρκετά και να αποφασίσω γιατί θέλω ένα πολύ μικρότερο από τις 6,7 ίντσες που είναι υπερβολή και με το 13 να διατίθεται σε ελάχιστες μέρες από σήμερα εσείς ανεβάζετε τις τιμές στα περσινά μοντέλα; Είναι δυνατόν;… Συνέχεια »

Last edited 2 years πριν by Γρηγόριος
Ιωάννης jb

Θέλεις μικρό τηλ! Που να ρολάρει καλα για πολλά χρόνια και να είναι εύκολο στη καθημερινή χρήση με φιλικό ui!
Xperia 5ii

Nickolas

Οι τιμές είναι στην ουσία ίδιες με πέρυσι, απλά η Apple όπως πάντα βρήκε ένα κολπάκι να αρπάξει ένα κατοσταρικάκι έξτρα. Πέρυσι ήταν το καλύτερο σύστημα σταθεροποίησης για να πάνε οι πορωμένοι στο pro max αντί για το απλό pro, φέτος είναι η λειτουργία pro res στα μοντέλα από 256GB και επάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.