Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog τα νέα Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα την Τετάρτη 22 Απριλίου με τιμή 1099 ευρώ για το Mi 10 Pro 256GB και τιμή 849 ευρώ για το Mi 10 128GB. Είναι η πρώτη φορά που μοντέλο smartphone της Xiaomi ξεπερνάει το ψυχολογικό όριο των 1000 ευρώ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τα Xiaomi Mi 10 έχουν 6,67 ιντσών AMOLED FHD+ curved οθόνη με ανάλυση 1.080×2.340 pixels, ρυθμό ανανέωσης 90Hz, in-display fingerprint scanner και punch hole που φιλοξενεί την selfie κάμερα 20MP. Στο εσωτερικό των smartphones θα βρούμε τον Snapdragon 865, 8GB ή 12GB μνήμη RAM και 128GB, 256GB ή 512GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.

Όσον αφορά τις μπαταρίες, το Mi 10 διαθέτει μπαταρία 4.780mAh με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 30W, ενώ το Mi 10 Pro έχει μπαταρία 4.500mAh η οποία υποστηρίζει ταχυφόρτιση 50W. Και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση 30W και αμφίδρομη 10W.

, Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 στην Ελλάδα

, Μάθαμε τις τιμές των Xiaomi Mi 10 Pro και Mi 10 στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
G.J.

Έτσι για να σταματήσουν να μου μας ζαλίζουν οι samsung haters φίλοι μου. Ας πάνε να αγοράσουν τώρα το επόμενο flagship της xiaomi.

Panosz

Γελάει ο κόσμος με αυτές τις τιμές. Αλλαγή εταιρείας χτες κι όλας, από εδώ και πέρα μόνο apple.

Γιάννης

ναι ναι, πήγαινε στη πιο τίμια εταιρεία κινητών, μη χάσεις.

Γιώργος

Ασε τον Αμερικανό ρε φίλε….. Πάρε huawei να σε δει και ο Θεός…..και θα με θυμηθείς…..

Αρης

Την συμπαθώ την Xiaomi αλλά δύσκολα θα έδινα αυτά τα λεφτά για Xiaomi. Samsung η iPhone σε αυτά τα λεφτά

JR

Ολες οι ναυαρχιδες πλεον εχουν πολυ υψηλες τιμες και οσο υπαρχουν κοροιδα που πληρωνουν χιλιαρικα για κινητα τοσο θα αυξανουν και αλλο.

Ευάγγελος

Δυστυχώς τα καλά στη ζωή κρατάνε για λίγο και αυτές οι τιμές που βάζει η Xiaomi φέτος αποδεικνύει ότι ακολουθεί τα βήματα της Huawei και Samsung. Από εδώ και εμπρός μόνο realme (μέχρι και αυτοί να ανεβάσουν τις τιμές στο θεό δηλαδή).

Vladimiros

1000 λεγανε…και τωρα βλεπω 1100…εεε οχι παιδια πολυ καλο το 10αρι προ αλλα υπαρχουν 2-3 συσκευες καλυτερες…οποιος παει καλα σε πωλησεις ανεβαζει τιμες ειναι νομος…οταν βγει το μηλο 12 και κανει 2000ευρω τα σιαομι μετα θα πανε 1300…

djfapples

Αδιάβροχο ακόμα να βγάλει η εταιρεία?

Ιωάννης jb

Η Sony που έδινε το xperia 5 που έχεις, αρχική 8 κατοστάρικα κ δώρο τα 1000 xm3!
Κοίτα να δεις που το xperia 1ii θα κάνει 1100-1200 μαζί με κανένα πανάκριβο ακουστικό Sony κ θα τους φανούν πολλά!
Με μια πρόχειρη ματιά το mi10 pro υπολείπεται σε αρκετά χαρακτηριστικά σε σχέση με το xperia 1ii!

djfapples

Φίλε η xiaomi είναι η καλύτερη εταιρεία μέχρι 300 ευρώ έχει γρήγορα κινητά μεγάλες οθόνες κ καλές κάμερες αλλά πέρα από αυτό ένα μεγάλο όχι. Έχω μάθει στην ποιότητα SONY από το XPERIA Z2 μου και μετά οπότε δεν συμβιβάζομαι. Το XPERIA 1 II θα είναι γύρω στα 1100 με δώρο τα WH-CH710N πιστεύω οποίος το πάρει θα χει την απόλυτη Android εμπειρία κ την απόλυτη ποιότητα πολλοί haters ίσως αλλάξουν γνώμη αν και δύσκολο

Vendetta

Κάτσε πρώτα να δούμε τιμή. Καλά θα είναι τα 1100€ για το xperia 1 II. Έτσι όπως πάνε οι τιμές το βλέπω για 1300

JR

Από την μία γράφεις ότι το Mi10 είναι ακριβό στα 850 ευρώ και απο την άλλη ότι νομίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα δώσουν 1200 ευρώ για κάποιο άγνωστο Sony με το οποίο δεν ασχολείται κανένας (το 99% των καταναλωτών δεν ξέρουν καν ότι η sony συνεχίζει να βγάζει κινητά και νομίζουν ότι έκλεισε). Πραγματικά είναι για γέλια αυτά που λες.

djfapples

Δεν μας ενδιαφέρει η γνωμη των haters κ των άσχετων σε κινητά το XPERIA 1 II θα είναι η κορυφή στα smartphones μαζί με τη σειρά note 20 k s20 γιατί έχουν ποιότητα κ δεν αντιγράφουν σαν τους Κινέζους

Sitsou

Η τιμή δικαιολογείται αν υποθέσουμε ότι λόγω την επιδημίας, η παραγωγή υπέστη πλήγμα.
Economics 101

Ιωάννης jb

Νομίζω πως μιλάμε για την πιο μεγάλη άνοδο τιμών στην ιστορία!
Δεν θυμάμαι πότε ξανά άλλη εταιρία στο κλάδο των συσκευών κινητής, να έχει πραγματοποιήσει τέτοια άνοδο τιμών!
Μέχρι τώρα την πρωτιά φυσικά την είχε η Χαβάη η οποία κ αυτήν ξεκίνησε με τιμές πολύ χαμηλές και έφτασε πλέον να είναι πανάκριβη..

George

645 έχει στο Gearbest το απλό Mi 10 Global κανονικό επίσημο
Οι τιμές στην Ευρώπη είναι για γέλια…

Baioss

Έχεις σκοπό να δώσεις 650+ ευρώ σε κινεζομαγαζα, με ένας έτος εγγύησης; Χώρια αυτό, την αναμονή με την κατάσταση που επικρατεί στα ΕΛΤΑ τον τελευταίο καιρό, την υπολογίζεις καθόλου; 100 φορές καλύτερα να τα δώσεις σε OnePlus, που ξέρεις ότι θα έχεις δύο έτη επίσημα και πολύ καλύτερο service εάν σου χρειαστεί. Χωρίς να μπλέξεις με Κινέζους.

Kostas

1100 ευρω για χιαομι?χαζεψαν τελείως

vegeta13

Ειμαι fan της xiaomi (κατοχος mi9t), ομως απο εδω και περα πηραν τα μυαλα της αερα, απιστευτα πραγματα!!!

Nickolas

Με εξαίρεση την αδιαβροχοποίηση, αν λάβουμε υπόψη μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά είναι πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα με τις άλλες android ναυαρχίδες. Επίσης μόλις άκουσα την τιμή στην Ευρώπη ήταν σίγουρο οτι θα είναι αρκετά ακριβότερα Ελλάδα, μην πω περίμενα και παραπάνω με τις συνήθεις τακτικές της Infoquest.

Όμως κακά τα ψέματα όταν μια εταιρεία σε έχει συνηθίσει σε πιο οικονομικές λύσεις τέτοιες τιμές δεν κάθονται καλά.

Αν λάβουμε υπόψη την προηγούμενη χρονιά το mi 9 όταν κυκλοφόρησε κόστιζε 549 ευρώ και τώρα το απλό mi 10 κοστίζει 849, μιλάμε για τεράστια αύξηση, 300 ευρώ.

Ακόμη μεγαλύτερη εντύπωση μου προκαλεί που το PRO μοντέλο με τη μόνη σοβαρή διαφορά να είναι το μεγαλύτερο zoom στην κάμερα έχει 250 ευρώ διαφορά από το απλό!

Στην Κίνα σίγουρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική, αλλά εδώ με τέτοιες τιμές δε νομίζω οτι θα το επιλέξει εύκολα κάποιος. Επίσης ακόμη και αν κάποιος το πάρει από σκρουτζομαγαζο, το να δώσει κανα 700αρι που θα έχει σίγουρα αρχικά το απλό μοντέλο, χωρίς τα δυο χρόνια εγγύηση, δε ξέρω κατα πόσο είναι συνετό.

ΓΙΩΡΓΟΣ

REALME X2 PRO ΕΧΘΕΣ.12 RAM 256 GB 855 PLUS.ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ 500.ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 800 ΚΑΙ 1000.

xiaomistas

απο το να παρεις Realme με τα τεραστια bezels χτυπας ενα Redmi 10t pro και εχεις ενα πολυ πιο ομορφο κινητο.. αλλα βεβαια γουστα ειναι αυτα

merci

Τι ειναι το redmi 10T Pro??? link?

Vendetta

Πλέον τα εξαρτήματα κοστίζουν δυστυχώς. Θες επεξεργαστή 865 και 5g πληρώνεις. Θες κάμερα sony ή Sammy πληρώνεις. Το κόστος κατασκευής δυστυχώς αυξήθηκε. Ίσως πλέον οι ναυαρχίδες να μην είναι για εμάς αλλα mid premium συσκευές ή ναυαρχίδες μετά από ένα χρόνο.

xiaomistas

καλα.. με τέτοιες τιμές θα το αγορασουν λιγοτεροι απο 10 ανθρωποι.. σαφως πανεμορφο κινητο αλλα πανω απο 450 δεν θα εδινα για το απλο 10αρι. Ξεκαθαρα η Mi προσπαθει να γινει premium brand αφηνοντας το value for money πεδιο στην Redmi.

SGR

Θα συμφωνησω με αρκετους, οι τιμες εχουν ξεφτιλιαστει και η σιαομι βαδιζει σε λάθος μονοπάτι και σε συνδιασμο με την κριση που πληττει το παγκοσμιο εμποριο και τις πωλήσεις κινητων το μονο που μπορει να ελπιζει ειναι πωλησεις κοψοχρονια σε καμια μπλακ φραιντει αλλιως βαψτα μπλακ… Σαφεστατα οταν ανεβαινεις πανω απο 700€ δε κοιτας μονο τιμη κ ποιοτητα αλλα και την υποστηριξη και κακα τα ψεμματα (αν και φαν της σιαομι και των συσκευων της απο το 2011) η σαμυ στην Ελλαδα απλα ειναι βασιλιας σε υποστηριξη και γενικα σε αφτερ (σαν τη τουοτα ενα πραμα), δε μιλαμε για updates η σιαομι ειναι η του υψους η του βαθους και οπου κατσει η μπίλια, λυπαμαι αλλα εφετος η σιαομι θα φαει φαπα ελπιζω να συνειδητοποιήσει γρηγορα οτι βαδιζει λάθος κατα συρροη, πρωτα κλειδωμενα μπουτ, μετα κλειδωμένα ρολμπακ, μετα διαλυση της εμπειριας του μιουι οπως το μαθαμε το συνηθισαμε και το ξεραμε, ιδιαιτερα στα θεματα και την εξατομικευση εμφανισης και παραμέτρων και τελος στην κατακορυφη αυξηση τιμων απο χρονο σε χρονο. Η στραβος ειν’ ο γιαλος, η στραβα αρμενιζουμε…. Εγω για εφετος ουτε σιαομι ουτε χουαγουει, και φυσικα το εχω ως αρχη ποτε δεν αγοραζω κινητα του χιλιαρικου οταν με αυτα… Συνέχεια »

SUPS 👨‍⚖️

Ενταξει δεν νομιζω οτι η xiaomi εχει αναπτυχθει τοσο απο αποψη μαρκετινγκ για να πουλησει ναυαρχιδα της στο 1000αρικο, ακομα και αν δεν υπηρχε το θεμα corona.Συνεπως οι πωλησεις της θα ειναι ελαχιστες.Κακη συγκυρια να δοκιμασει τις συσκευες της σε αυτη τη νεα αγορα κοστολογησης.Η xiaomi παραμενει εκτος κινας ενας προορισμος για mid -low range κινητα.

Γιώργος

Καταρχήν τόσα λεφτά για xiaomi και χωρίς να είναι καν αδιάβροχο είναι απαράδεκτο……Με αυτά τα λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο κινητό και αδιάβροχο…… Είμαι κάτοχος huawei p20 pro και το κινητό είναι τούμπανο όχι τώρα το xiaomi χίλια τόσα ευρώ που βρισκόμαστε τελοςπαντων……

Pap

Το κακό είναι ότι εμείς οι ίδιοι πιστεύουμε ότι όσο πιο ακριβό είναι το κινητό τόσο το καλύτερο! Εκεί πατάνε και έχουνε πάει τίς τιμές στο θεό!!!
Αυτό πού προτείνω εγώ είναι: περιμένεις 3-4 μήνες και αγοράζεις από skroutz 600-650€ τήν τελευταία ναυαρχίδα…
Διαφορετικά πας και δίνεις 470€ και παίρνεις p30 pro.
Και μην Μου πει κανένας είναι περσινό μοντέλο, γτ δεν του λείπει τπτ! Φιλικά τό λέω! 😎

Gadgetfreak

Μόλις το παρήγγειλα

Pap

Την καλύτερη δουλειά έκανες φίλε μου! Σκέφτομαι κι εγώ να δώσω το s9+ πού έχω και να τό πάρω. Το αντίστοιχο περσινό μοντέλο Samsung έχει 130+ €.
Δεν έχω πρόβλημα με καμία εταιρεία αλλά όχι να δώσουμε και νεφρό για ένα κινητό!

Παντελής Ζαχαριάς

Είναι πραγματικά μια καλοστημένη απάτη τόσο πανάκριβες συσκευές, τον χορό τον έχει ανοίξει η Apple μετά χεράκι έδωσε η ασπονδη φίλη της η Samy ακολούθησε η huawei ακολούθησε η killer oneplus και τώρα μπήκε στο χώρο και η xiaomi. Στο χέρι μας είναι να πέσουν οι τιμές αλλά είμαστε όλοι φυτοφαγοι με ιδιαίτερη προτίμηση στο σανο, που άθελά σας βοηθάτε και εσείς ή youtybers. Ας προτιμήσουμε όλοι mid range κινητα να μείνουν στο ράφι η ναυαρχίδες και μετά θα δείτε ως δια μαγείας να υποβιβαζονται σε πλωταρχες και ναύτες οι ναυαρχοι… Φιλικά Παντελής.

Baioss

Γιατί και τα mid range που νομίζεις θα φτάσουνε σε αυτή την περίπτωση; Θα στα πουλάνε και εκείνα για premium mid range και θα πληρώνεις 500αρια για Snapdragon 700 Seres.

Κώστας

Με τόσα παίρνω το καινούργιο iPad lidar pro. Που φτάσαμε να παρακαλαμε να βγάλει η Apple iPhone 9 500€ για φτηνό κινητό το 2020. Για να στείλω 6 να βγάλω τον Αζορ βολτα ..

Blats

Ξύπνησαν και οι κινέζοι……τα τηλέφωνα του απλού κόσμου έφθασαν σε τιμες εκείνες των iphone…..bye bye xiaomi…!

μαν

σας εφαγε το5 g και τα 120hz….ειδατε τι παθατε?και ομως θα πουλησει διστixως..εγω μονο χιαομι αλλα εως 300 ε

Γρηγόρης

Απορώ γιατί πάνε και αγοράζουν τόσο ακριβά κινητά σαν να μην υπάρχει αύριο.. Ενα κινητό με 150-200€ άνετα κάνει τη δουλειά του. Αυτή η υπερκατανάλωση μας έχει φάει, όχι μόνο στα κινητά αλλά παντού δυστυχώς…

Vladimiros

Με 150 ευρω κινητο μονο ανετα δεν κανεις την δουλεια σου…αν λες μονο τηλεφωνηματα οκκ..

Μάκης

LG V60 dual screen και αντε γεια

Ιωάννης jb

Δε μπορώ να καταλάβω μερικούς που λένε ότι είναι ακριβά και ότι δεν πρέπει να δίνουμε τόσα και ότι με κινητό των 150 ευρώ κάνεις την δουλειά σου άνετα! Εμένα αν μου έδινες αυτή τη στιγμή ένα οποιοδήποτε κινητό αξίας κάτω των 200 ευρώ θα το πετούσα ή θα το έδινα σε κάποιον που δεν έχει καθόλου αν μπορούσα κιόλας να βρω τέτοιον άνθρωπο! Γνωστοί μου αν τους έδινες κινητό που δεν είναι Apple ή κάποιο Apple παλαιότερο του iPhone 8 μπορεί και να σε σκότωναν! Να κράξει κάποιος που πήραν τόσο αέρα οι Κινέζοι Χαβάη, χαομι κ λοιποί.. να το καταλάβω! αν και ακόμα και σε αυτό υπάρχει η δικαιολογία της τεράστιας ανερχόμενης αγοράς που τους στηρίζει! Ο μέσος Κινέζος έχει διπλασιάσει τον μισθό του τα τελευταία 5-6 χρόνια μπορείτε να το καταλάβετε κάποιοι αυτό? Έχετε καταλάβει ότι ο μέσος Κινέζος σε 2-3 χρόνια θα βγάζει περισσότερα από τον μέσο Ελληνα? Τα smartphone από την άλλη είναι τόσο εκπληκτικές συσκευές που σε λίγο θα αντικαταστησουν και τους κανονικούς υπολογιστές και είναι δεδομένο ότι έχουν ήδη εδώ και αρκετά χρόνια, χαρακτηριστικά που ακόμα και ο καλύτερος υπολογιστής του κόσμου θα τα ζήλευε! Μην είστε αχάριστοι! Οι τιμές είναι μια χαρά… Συνέχεια »

Vendetta

Όλες οι τιμές των ναυαρχίδων ξεκινούν στο λανσάρισμά τους πάνω από 1000 ευρώ πλέον. Για να δούμε ποιες θα πουλήσουν…τουλάχιστον, δεν θα υπάρχουν οι φθηνές δικαιολογίες, πουλάνε αυτές οι εκείνες διότι είναι πιο φθηνές. Για να δούμε τι θα πει ο κόσμος (αυτά τα προβατάκια που αποκαλουν μερικοί όταν δεν τους συμφέρει). Ο ανταγωνισμός έντονος. Τα χαρακτηριστικά πάνω κάτω τα ίδια. Διαφοροποίηση δεν υπάρχει. Η στρατηγική λέει ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάνεις μάρκετινγκ και δίνεις μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους στους παρόχους.
Μοναδικός κριτής οι πωλήσεις!!!

Νεκτάριος Ζόγκος

Αν δεν το δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν το πιστεύω. Αν ισχύει αυτή η τιμή τότε μάλλον φταίει το 5g. Αυτό θα το καταλάβει κανείς αν βγάλει κάποιο αντίστοιχο κατώτερο μοντέλο δίχως 5g … Δηλαδή κάτι σαν mi note 10s pro (φανταστικό όνομα) με 865 δίχως 5g 8/128 στα 600 ευρώ. Τότε θα είναι λογική η τιμή. Τώρα τα 800 ίσως λόγο 5G δεν εξηγείται αλλιώς.

Αν βγάλει κάποια εταιρία 865 5g με αυτά τα χαρακτηριστικά και κάτω από 700 ευρώ τότε ναι η Xiaomi ξέφυγε και αυτή. Αν όμως όχι τότε νορμάλ είναι η τιμή.

Για να δούμε. Θα δείξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.