Μάθε πρώτος τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S10

, Μάθε πρώτος τα πάντα για τα νέα Samsung Galaxy S10

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 21:00 το βράδυ ώρα Ελλάδας ανακοινώνονται επίσημα τα νέα Samsung Galaxy S10 από το Λονδίνο. Το Techblog θα είναι εκεί για να σας μεταφέρει πρώτο όλες τις πληροφορίες. Μπορείς όμως και εσύ να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου αν καίγεσαι να μάθεις πρώτος τα πάντα για τα νέα Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10: Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα

Η Samsung Electronics Hellas δημιούργησε μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σε καλεί να την συμπληρώσεις για να φτάσει άμεσα στο email σου όλο το διαθέσιμο υλικό από την παρουσίαση στο Λονδίνο. Εκείνη την ημέρα θα υπάρχει και live streaming από το event το οποίο θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Εγγραφείτε παρακάτω για να είστε ανάμεσα στους πρώτους που θα ενημερωθούν για το επόμενο Galaxy.
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Δείτε το ζωντανά στις 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:00 στο www.samsung.com. Έως τότε πάρτε μια γεύση από την πιο πρόσφατη τηλεοπτική διαφήμιση της Samsung η οποία παίζει και στην ελληνική τηλεόραση αυτές τις μέρες.

Πότε θα κυκλοφορήσουν;
Τα νέα Galaxy S10 αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 8 Μαρτίου.

Και από Τιμή;
Ακολουθούν οι φημολογούμενες τιμές των νέων Galaxy S10.

Samsung Galaxy S10e (6GB/128GB) τιμή 749 ευρώ
Χρώματα: Canary Yellow, Prism Black, Green, White, το Blue αργότερα

Samsung Galaxy S10 (6GB/128GB) τιμή 899 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10 (8GB/512GB) τιμή 1149 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (6GB/128GB) τιμή 999 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (8GB/512GB) τιμή 1249 ευρώ
Χρώματα: Black, Green, Pearl White, Blue

Samsung Galaxy S10+ (12GB/1TB) τιμή 1499 ευρώ
Χρώματα: Ceramic Black, Ceramic White

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος9

Ποιο μεγαλο πάταγο θα κανει το p30 pro παρα το s10

Asos206

Ακόμα η Samsung είναι ο βασιλιάς στης οθόνες, τα πράγματα είναι απλά, το πρώτο πράγμα που θα δεις σε ένα κινητό είναι η οθόνη, από εκεί όλα ξεκινάνε, ακόμα και και φωτογραφική καλή να έχει το άλλο, άμα Δεν έχει την ευκρίνεια της σαμσουνκ… Δε τσούλα.
Ολοι παίρνουν οθόνες 2 κ3 χρόνια παλιότερης τεχνολογίας απο Samsung gia naμη πω ποιο παλιές,βλέπεις τόσα χρόνια ένα κάρο εταιρείες βγάζουν διάφορες καινοτομίες και ποιο φτηνά πουλάνε αλλά πάλι.. Πίσω είναι, ότι και να λέμε οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά στης οθόνες..

vladimiros

Asos206 Ναι καλη οθονη σιγουρα πρεπει να εχει ενα κινητο..αλλα δεν ειναι ετσι οπως τα λες..π.χ το Νοκια 1020 δεν εχει καθολου καλη οθονη,αλλα η φωτογραφικη του ακομα και σημερα ειναι καλυτερη απο πολλους,οποτε αν το δεις στο PC ας πουμε μια φωτογραφια θα δειχνει καλυτερη απο του S9 για παραδειγμα,που εχει πολυ καλη οθονη…οθονες ειναι μπροστα η σαμμη,λογισμικο ειναι αλλος,ηχο ειναι αλλος,στην τιμη ειναι αλλος…ο καθενας καπου ειναι καλος..στην τελικη ο κοσμος επιλεγει τι θελει…

Asos206

Το έγραψα και ποιο πάνω, ότι μπορεί να έχει καλύτερη Φωτογραφική κάποιο άλλο.., αλλά πεσμου πόσοι από εμάς κάθονται και κάνουν προβολή στο pc?? Όλοι σχεδόν από ότι βλέπω τραβάνε με το κινητό και κάνουν προβολή πάνω σε αυτό… Γιαυτό και οι μεγάλες ίντσες.. Βολεύει καλύτερα το καθένα, και να σου πω απλά ότι δεν είμε σαμσουνκ fun, αλλά είναι φορές που θα δω από κάποιον άλλων που τραβάει βίντεο και φώτο σε s9 και η αλήθεια είναι ότι είναι εντυπωσιάστηκα…

αιμίλιος χειλάκης

Ισχύει ό,τι έγραψε ο asos206.Τις προάλλες ήμουν για καφέ με έναν φίλο και μου έδειχνε το καινούργιο του απόκτημα , το xiaomi mi mix 3(ναυαρχίδα της xiaomi για το 2018 και μάλιστα στο δεύτερο μισό)..Είμαι κάτοχος του s7 edge..Βάλαμε το ίδιο βίντεο, στην ίδια φωτεινότητα δίπλα δίπλα με τις 2 οθόνες ρυθμισμένες στο έντονο ..Καλή η οθόνη του Mi mix 3, Πολύ καλή σίγουρα αλλά είναι πάλι πίσω σε ζωντάνια από την οθόνη του s7 edge που ειναι ναυαρχίδα του 2016.Κακά τα ψέματα στις οθόνες η σάμμυ έπαιζε μπάλα μόνη της..πλέον και η σονυ έχει κορυφαίες οθόνες..σίγουρα η σάμμυ ειναι 2-3 χρόνια μπροστά αλλά η σονυ την ανταγωνίζεται και την ξεπέρασε στις amoled..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.