Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Η Samsung άνοιξε σήμερα ένα νέο κεφάλαιο στην καινοτομία αναδιπλούμενων συσκευών με δύο νέα smartphones, το Galaxy Z Fold3 5G και το Galaxy Z Flip3 5G. Πρόκειται για δύο premium foldable smartphones που ενσωματώνουν τη δεξιοτεχνία και τις καινοτομίες συσκευών που αγαπούν οι χρήστες της Samsung. Η τρίτη γενιά των συσκευών που καθόρισαν την κατηγορία, διαθέτουν βασικές βελτιώσεις που επιθυμούσαν οι χρήστες των foldable συσκευών της Samsung, για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και αναβαθμισμένη εμπειρία. Από εμβληματικό σχεδιασμό μέχρι συναρπαστική ψυχαγωγία, τα Z Flip3 και Z Fold3 προσφέρουν μοναδικούς νέους τρόπους εργασίας, προβολής και ψυχαγωγίας.

Για ενισχυμένη παραγωγικότητα και διασκέδαση, το Z Fold3 είναι ένα πραγματικό, πανίσχυρο πολύ-εργαλείο για απόδοση επομένου επιπέδου, με ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, και με υποστήριξη S Pen , για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενη συσκευή. Για στυλ και λειτουργικότητα, το Z Flip3 αποτελεί την ιδανική συσκευή με το κομψό, συμπαγές σχεδιασμό του, που χωρά σε μια τσέπη, τις ενισχυμένες λειτουργίες κάμερας και μια μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό μέρος (Cover Screen) για γρήγορη χρήση εν κινήσει.

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Προηγμένη δεξιοτεχνία για μακροχρόνια διάρκεια

Οι χρήστες της Samsung αναμένουν αναδιπλούμενες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να διαρκούν. Για αυτό το λόγο, η νέα γενιά των συσκευών Galaxy Z είναι κατασκευασμένη με απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Για πρώτη φορά σε αναδιπλούμενο smartphone, τα Z Fold3 και Z Flip3 διαθέτουν ανθεκτικότητα στο νερό IPX8 , κι έτσι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε περίπτωση ξαφνικής βροχής. Και οι δύο συσκευές είναι κατασκευασμένες από το νέο υλικό Armor Aluminum, το ισχυρότερο αλουμίνιο που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε Galaxy smartphone, σε συνδυασμό με το γυαλί Corning® Gorilla® Glass Victus™, για προστασία από γρατσουνιές και τυχαίες πτώσεις. Επιπλέον, και οι δύο συσκευές περιλαμβάνουν μια νέα προστατευτική μεμβράνη από ελαστικό PET και βελτιστοποιημένες επιστρώσεις στην οθόνη, με αποτέλεσμα μια κύρια οθόνη κατά 80% πιο ανθεκτική σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές .

Η Samsung συνεχίζει την κληρονομιά της κορυφαίας θέσης στην κατηγορία των αναδιπλούμενων, με αυστηρές διαδικασίες, για τη δημιουργία συσκευών που θα παραμένουν αξιόπιστες, ακόμα και μετά από μακροχρόνια χρήση. Ο επαναστατικός Κρυφός Μηχανισμός Αναδίπλωσης (Hideaway Hinge), που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Galaxy Z Flip, επιτρέπει στις συσκευές να παραμένουν στη θέση τους υπό οποιαδήποτε γωνία για καινοτόμες εμπειρίες χρηστών με τη λειτουργία Flex . Και χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία Sweeper, το εσωτερικό του μηχανισμού αναδίπλωσης διασφαλίζει προστασία από τη σκόνη και άλλα σωματίδια, διατηρώντας παράλληλα την ανθεκτικότητα της συσκευής και την απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης. Τα Z Fold3 και Z Flip3 υποβλήθηκαν, επίσης, σε μια διαδικασία δοκιμών αναδίπλωσης, πιστοποιημένη από το Bureau Veritas, για αντοχή σε 200.000 αναδιπλώσεις. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένα με την πιο πρόσφατη ισχυρή συμβατότητα ζώνης 5nm AP και 5G , για την καλύτερη ολοκληρωμένη εμπειρία.

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Galaxy Z Fold3 5G: Απόλυτη παραγωγικότητα και ψυχαγωγία

Η αναδίπλωση του Z Fold3 προσφέρει καθηλωτική εμπειρία προβολής σε μια ενιαία οθόνη 7,6 ιντσών Infinity Flex, χάρη στη νέα τεχνολογία κάμερας κάτω από την οθόνη. Καθώς ελάχιστα pixels βρίσκονται πάνω από την οπή της κάμερας, το Z Fold3 διαθέτει μια μεγαλύτερη περιοχή προβολής, δίνοντας στους χρήστες έναν απρόσκοπτο καμβά για τις αγαπημένες τους εφαρμογές. Με τη νέα τεχνολογία οθόνης Eco², η φωτεινότητα είναι αυξημένη κατά 29% ενώ η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται . Η πλοήγηση είναι ακόμα πιο ομαλή ενώ η αλληλεπίδραση με τη συσκευή είναι ταχύτερη με τον προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης Super Smooth 120Hz, τόσο στην κύρια όσο και στην εξωτερική οθόνη.

Για πρώτη φορά σε σειρά Galaxy Z, η Samsung φέρνει την αγαπημένη τεχνολογία της σειράς Note στο Z Fold3, τη λειτουργικότητα του S Pen. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τις πλήρως βελτιστοποιημένες λειτουργίες του S Pen στην αναδιπλούμενη οθόνη. Στην κύρια οθόνη του Z Fold3, η λήψη σημειώσεων κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης ή ο έλεγχος μιας λίστας εργασιών με ταυτόχρονη ανάγνωση των emails, γίνεται πιο εύκολα από ποτέ. Έτσι, οι χρήστες του Z Fold3 μπορούν να απολαύσουν ενισχυμένη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα με το δημοφιλές S Pen. Το S Pen Fold Edition για το Z Fold3 διαθέτει μια ειδικά σχεδιασμένη ανασυρόμενη μύτη Pro (Pro tip) με τεχνολογία ορίου πίεσης, για προστασία της κύριας οθόνης του Z Fold3 κατά τη διάρκεια χρήσης του S Pen. Αυτή είναι η καλύτερη εμπειρία S Pen που έχει προσφέρει η Samsung, μέχρι στιγμής, με ακόμη μικρότερη καθυστέρηση για ρεαλιστική σύνθεση, διασφαλίζοντας απρόσκοπτη και διαισθητική λήψη σημειώσεων και αποστολή μηνυμάτων.

Η ενισχυμένη λειτουργία Flex του Z Fold3 επιτρέπει το ταυτόχρονο multitasking όπως τη συμμετοχή σε μια βιντεοκλήση στην οθόνη στο πάνω μέρος της συσκευής, με έλεγχο σημειώσεων σχετικά με τη βιντεοκλήση στην οθόνη στο κάτω μέρος. Με το αναβαθμισμένο Multi-Active Window του Z Fold3, ο προγραμματισμός εργασιών μέσω μηνυμάτων παράλληλα με τον έλεγχο του ημερολογίου, γίνεται εύκολα στη μεγάλη οθόνη της συσκευής. Πλέον, στο Z Fold3, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μια συντόμευση για να ανοίξουν μια εφαρμογή, χάρη στην ενισχυμένη λειτουργία Σύζευξης Εφαρμογών (App Pair). Επιπλέον, μπορούν να χρησιμοποιούν το νέο Taskbar του Z Fold3 για γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών, χωρίς να επιστρέφουν στην αρχική οθόνη.

Το Z Fold3 είναι κατασκευασμένο με πιο κομψό, λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, για ακόμη καλύτερη φορητότητα, σε σύγκριση με το Galaxy Z Fold2. Κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις: Phantom Black, Phantom Green και Phantom Silver.

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Galaxy Z Flip3 5G: η ιδανική ισορροπία στυλ, λειτουργικότητας και ασταμάτητης διασκέδασης

Το Z Flip3 δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εκφράζονται με τολμηρές επιλογές χρωμάτων, κομψό σχεδιασμό και premium λειτουργίες. Έχοντας την επιλογή μεταξύ τεσσάρων μοντέρνων χρωμάτων, Cream, Green, Lavender και Phantom Black, καθώς και νέες κομψές λαβές δακτυλίου και θήκες , για ακόμη ευκολότερη λαβή και αναδίπλωση του smartphone, το Z Flip3 είναι μια συσκευή για ελεύθερη αυτό-έκφραση.

Η επανασχεδιασμένη οθόνη στο εξωτερικό μέρος είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη και διευκολύνει την προβολή ειδοποιήσεων και μηνυμάτων, χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση του Z Flip3. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το πρόγραμμά τους, τον καιρό και να παρακολουθούν τον καθημερινό τους αριθμό βημάτων με τα νέα widget στην εξωτερική οθόνη ή να ταιριάζουν το φόντο της οθόνης με το τα νέα Galaxy Watch4 ή Galaxy Watch4 Classic, για μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Το Z Flip3 είναι, επίσης, σχεδιασμένο για να παρέχει στους χρήστες την καλύτερη δυνατότητα για τη λήψη και κοινή χρήση στιγμιότυπων. Καθώς διαθέτει μερικές από τις πιο σύγχρονες δυνατότητες κάμερας της Samsung, οι χρήστες μπορούν να αποτυπώνουν hands-free ακόμα πιο εκπληκτικές selfies, με τη λειτουργία Flex. Επίσης, μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία γρήγορα ή ακόμα και να καταγράψουν ένα βίντεο, απευθείας από την εξωτερική οθόνη, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία γρήγορης λήψης (Quick Shot), με διπλό κλικ στο πλήκτρο λειτουργίας του Z Flip3. Επιπλέον, η πλοήγηση και το sharing είναι εξαιρετικά ομαλές διαδικασίες, χάρη στο νέο προσαρμοστικό ρυθμό ανανέωσης 120Hz του Z Flip3.

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Το Z Flip3 είναι ιδανικό για hands-free χαλάρωση και προβολή ενός βίντεο στο YouTube ή μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Με τα νέα, αναβαθμισμένα στερεοφωνικά ηχεία του Z Flip3 με Dolby Atmos, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν ήχο με απίστευτη ευκρίνεια, βάθος και χωρικά εφέ, ανεξάρτητα από το περιεχόμενο. Παράλληλα, η νέα λειτουργία Flex Mode Panel παρέχει καλύτερη εμφάνιση και ευκολότερη χρήση των εφαρμογών. Όταν η συσκευή είναι μερικώς διπλωμένη, το Flex Mode Panel δίνει νέους τρόπους αλληλεπίδρασης με το Z Flip3, προσφέροντας μια πιο βολική εμπειρία προβολής, μετακινώντας το βίντεο στο πάνω μισό μέρος της οθόνης και τα αντίστοιχα πλήκτρα ελέγχου, για παράδειγμα της φωτεινότητας και της έντασης, στο κάτω μισό μέρος αυτής.

Οι βελτιστοποιημένες εμπειρίες αναδίπλωσης προσφέρουν νέες δυνατότητες

Η Samsung επεκτείνει τις συνεργασίες της με κορυφαίες εταιρείες, όπως η Google, η Microsoft και άλλες, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες από τις εφαρμογές τους, προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες. Οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν αποτελεσματικά στην εφαρμογή Microsoft Teams και να απολαύσουν βελτιστοποιημένη εμπειρία meeting χάρη στη λειτουργία Flex της σειράς Galaxy Z και το συνδυασμό δυνάμεων του Office και του Teams. Για τη βέλτιστη παραγωγικότητα στην εργασία, η λειτουργία διπλού παραθύρου του Microsoft Outlook για foldable συσκευές της Samsung, επιτρέπει στους χρήστες να διαβάζουν ολόκληρο το email, ενώ εμφανίζεται προεπισκόπηση των υπολοίπων στο πλάι, προσομοιάζοντας την εμπειρία ενός PC. Για να προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στους χρήστες, η νέα λειτουργία Labs της Samsung δίνει τη δυνατότητα βελτιστοποίησης ακόμη περισσότερων εφαρμογών στην αναδιπλούμενη οθόνη, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Επιπρόσθετα, η Samsung συνεχίζει να επανεξετάζει πώς οι προγραμματιστές εφαρμογών μπορούν να δημιουργήσουν εκπληκτικές εμπειρίες χρήσης, από οπουδήποτε. Για να τους παρέχει περισσότερες επιλογές ενώ εξασφαλίζει βελτιστοποίηση υψηλής ποιότητας, η Samsung υποστηρίζει το Remote Test Lab (RTL) , δίνοντας τους τη δυνατότητα να εγκαθιστούν και να δοκιμάζουν απευθείας τις εφαρμογές τους σε πραγματικό χρόνο, από όπου κι αν βρίσκονται.

, Μάθε τα πάντα για τα νέα Galaxy Z Fold3 5G και Galaxy Z Flip3 5G

Galaxy Buds2: Ακουστικά για όλους, με premium ήχο και άνετη εφαρμογή

Τα Galaxy Buds2 συμπληρώνουν τη σειρά Galaxy Z. Είναι σχεδιασμένα για άνετη εφαρμογή, φοριούνται όλη μέρα και προσφέρουν κορυφαία ποιότητα ήχου. Τα Galaxy Buds2, η καινούργια προσθήκη στη σειρά Galaxy Buds, προστίθενται στις υπάρχουσες συσκευές, Galaxy Buds Live και Galaxy Buds Pro, παρέχοντας ακόμη περισσότερες επιλογές. Μέρος του οικοσυστήματος Galaxy, τα Galaxy Buds2 αποτελούν τον ιδανικό σύντροφο για τα Galaxy smartphone, tablet ή smartwatch.

Τα Galaxy Buds2, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες λειτουργίες είτε πρόκειται για ακρόαση μουσικής είτε για συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη. Τα δυναμικά αμφίδρομα ηχεία προσφέρουν ευκρινείς υψηλές νότες και βαθύ μπάσο, ενώ η λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου μειώνει τον ανεπιθύμητο εξωτερικό θόρυβο. Όταν ο χρήστης θέλει να ακούει το περιβάλλον του, μπορεί να συντονιστεί με αυτό μέσω τριών ρυθμίσεων επιπέδων ήχου . Πλέον, η φωνή του θα είναι ακόμη πιο ευκρινής στις κλήσεις, χάρη σε μια νέα λύση που βασίζεται σε μηχανική εκμάθηση και απομονώνει, φιλτράροντας στο παρασκήνιο, μια πληθώρα ήχων που αποσπούν την προσοχή.

Τα Galaxy Buds2 είναι τα πιο μικρά και ελαφριά ακουστικά της Samsung, μέχρι στιγμής, που διαθέτουν εμβληματικό, κυρτό σχήμα για να παρέχουν ακόμη καλύτερη ποιότητα ήχου. Για ακόμη καλύτερη εφαρμογή, η εταιρεία έχει αναπτύξει το «Earbud fit test» στην εφαρμογή για Galaxy Wearable. Δίνεται η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε τέσσερα χρώματα : Graphite, White, Olive και Lavender.

Διαθεσιμότητα

Τα Galaxy Z Fold3, Z Flip3 θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία από σήμερα, 11 Αυγούστου, ενώ θα κυκλοφορήσουν στις 27 Αυγούστου σε Ελλάδα και Κύπρο. Τα Galaxy Buds2 κυκλοφορούν σε Ελλάδα και Κύπρο από τις 27 Αυγούστου.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.