Μάθε τα πάντα για το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold

Γεγονός είναι ότι το Galaxy Fold έρχεται για να δώσει στους χρήστες μία ολοκαίνουργια εμπειρία. Πρόκειται να κάνει πράγματα που δεν συνηθίζουμε να βλέπουμε από μία smartphone συσκευή.

Galaxy Fold, Μάθε τα πάντα για το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold

Νέα Υλικά στην οθόνη: Η εσωτερική οθόνη διπλώνει. Η Samsung δημιούργησε μία οθόνη 50% πιο λεπτή με πολυμερές υλικό και την κλασική αίσθηση που δίνει μια smartphone οθόνη. Το νέο υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί, κάνει το Galaxy Fold, ελαστικό και ανθεκτικό.

Νέος μηχανισμός αναδίπλωσης: Το Galaxy Fold, ανοίγει ομαλά και φυσικά όπως ένα βιβλίο, ενώ κλείνει απλά με ένα κλικ. Για να το πετύχει αυτό η εταιρεία, δημιούργησε ένα νέο σκελετό πιο σοφιστικέ και ανθεκτικό.

Νέα Υλικά Σχεδιασμού: Ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στο πλάι εκεί που ο αντίχειρας στηρίζεται φυσικά, έτσι η συσκευή ξεκλειδώνει εύκολα. Οι δύο μπαταρίες και τα εξαρτήματα έχουν ομοιόμορφη κατανομή. Το κινητό ολοκληρώνεται με τα χρώματα Space Silver, Cosmos Black, Martian Green, Astro Blue1 και φυσικά το λογότυπο της Samsung.

Galaxy Fold, Μάθε τα πάντα για το αναδιπλούμενο Samsung Galaxy Fold

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εμπειρία, η Samsung συνεργάστηκε με την Google και την κοινότητα προγραμματιστών του Android, προκειμένου να βεβαιωθεί πως όλες οι εφαρμογές θα τρέχουν ομαλά στην συσκευή. Η συσκευή έχει νέας γενιάς chipset και 12GB RAM. Έτσι η απόδοση του Galaxy Fold, φτάνει το επίπεδο ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Το νέο σύστημα Wireless PowerShare, επιτρέπει στο Galaxy Fold, να φορτίζει δεύτερη συσκευή ασύρματα. Το Galaxy Fold, έχει νέα οπτικά στοιχεία χάρις την οθόνη Dynamic AMOLED και τον καθαρό ήχο της AKG με στερεοφωνικά ηχεία.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΟΘΟΝΗ

ΚΥΡΙΑ ΟΘΟΝΗ: 7.3” QXGA+ Dynamic AMOLED (4.2:3)
ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ: 4.6” HD+ Super AMOLED (21:9)
COVER CAMERA: 10MP Selfie Camera, F2.2
ΤΡΙΠΛΗ CAMERA (ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ): 16MP Ultra Wide Camera, F2.2 / 12MP Wide-angle Camera, Dual Pixel AF, OIS, F1.5/F2.4 / 12MP Telephoto Camera, PDAF, OIS, F2.4, 2X οπτικό zoom
ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ DUAL CAMERA: 10MP Selfie Camera, F2.2 / 8MP RGB Depth Camera, F1.9
AP: 7nm 64-bit Octa-core επεξεργαστής
ΜΝΗΜΗ: 12GB RAM (LPDDR4x), 512GB (UFS3.0)
ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 4,380mAh, γρήγορη φόρτιση είτε αυτή είναι ενσύρματη είτε ασύρματη. Η ενσύρματη φόρτιση, είναι συμβατή με QC2.0 και AFC. Η ασύρματη φόρτιση είναι συμβατή με WPC και PMA.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ: Android 9.0 (Pie)

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Θα μπορούσε να είναι και το Nokia 9900 υπό άλλες συνθήκες…

NtinosMD

δεν ξερω για εσας… αλλα το prototype της xiaomi μ φανηκε μακραν καλυτερο…

Αλέξανδρος

Παιδιά όλα ωραία όπως και το Huawei x που άφησαν να διαρρεύσουν εικόνες πριν την ανακοίνωση του, αλλά, υπάρχει ένα μεγάλο αλλά και αυτό είναι το βάρος της συσκευής.
Αν είναι μέχρι 200-210 γραμμάρια είναι καλά (το λέω από την εμπειρία μου λόγω του Z Ultra της Sony 6,4), όχι ότι δεν είναι βαρύ, αλλά παλεύεται. Αν είναι 220+ είναι δύσκολα.

Τώρα σαν συσκευές από άποψη κατασκευής, μάλλον της Samsung φαίνεται η καλύτερη υλοποίηση, γιατί και προστατεύει την οθόνη και ο μηχανισμός της αναδίπλωσης είναι προστατευμένος σε περίπτωση πτώσης. Αν ήταν και η μπροστά οθόνη μεγαλύτερη νομίζω το μόνο θέμα που θα υπήρχε, είναι το βάρος της συσκευής.
Για να τα δούμε σε review να δούμε τι ισχύει και στην πράξη.

πετρακος

καλησπερα!
στην ελλαδα θα ερθει επισημεα το κινητακι?η πως αλλιως μπορουμε να το προμηθευτουμε?

jim

οταν θα ειναι κλειστο τι παχος θα εχει??και γενικα διαστασεις κλπ ποτε θα μαθουμε??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy Fold

Αισιοδοξία στη Samsung για τις πωλήσεις των Galaxy S23 και των foldable Flip και Fold

Μετά από μια κακή χρονιά στην αγορά smartphone, με αποστολές μειωμένες κατά 11,3% σε ετήσια βάση για το 2022, ο TM Roh της Samsung εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για τη φετινή χρονιά.

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Fold

Galaxy S20 FE 5G και (OG) Galaxy Fold παίρνουν το One UI 4.1

Το One UI 4.1 παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S22 της Samsung και έκτοτε φτάνει σε πολλές παλαιότερες συσκευές της εταιρείας.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung Galaxy Fold 5G: Αποκτά το Android 12 με ενημέρωση OneUI 4.0

Το firmware για το Galaxy Fold 5G είναι F907BXXU6GULB και φέρει την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Ιανουαρίου 2022.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Fold

Samsung: Αναστέλλει την ενημέρωση One UI 4 για τα Z Fold3 και Z Flip 3

Οι κάτοχοι Samsung Galaxy Z Fold3 και Z Flip3 έλαβαν τη σταθερή ενημέρωση One UI 4  και έκτοτε έχουν αναφέρει σημαντικά σφάλματα και προβλήματα με τις συσκευές τους.