Η MediaTek ετοιμάζεται για το 5G με νέο chipset 7nm

MediaTek, Η MediaTek ετοιμάζεται για το 5G με νέο chipset 7nm

MediaTek, Η MediaTek ετοιμάζεται για το 5G με νέο chipset 7nm

Η MediaTek ανακοίνωσε πως δουλεύει πάνω σε ένα νέο chipset built το οποίο θα είναι 7nm και θα υποστηρίζει την σύνδεση με το νέο δίκτυο 5G.

Όπως δήλωσαν οι ιθύνοντες της MediaTek, το νέο chipset είναι κλάσης ανώτερο από το Helio P90 SoC και προορίζεται για κινητά υψηλών προδιαγραφών. Το νέο chip θα κυκλοφορήσει εντός του 2019, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η επίσημη ημερομηνία. Όποτε και να ανακοινωθεί, αναμένεται να “κοντράρει” το Snapdragon 855 της Qualcomm. Η τιμή του αναμένεται να είναι χαμηλότερη, με αποτέλεσμα να είναι φιλικό για εταιρείες που θέλουν να φτιάξουν πιο οικονομικά 5G κινητά.

Η προετοιμασία της MediaTek για το δίκτυο 5G, είναι γεγονός. Το νέο chipset, έρχεται να προστεθεί δίπλα στο μόντεμ της εταιρείας που υποστηρίζει το 5G δίκτυο, που δεν είναι άλλο από το M70 5G. Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει, αν η MediaTek θα θέσει το νέο chipset ως ναυαρχίδα της εταιρείας, μιας και οι πληροφορίες είναι ελάχιστες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΠΑΥΛΟΣ

νερατζουλα θελω να σε ρωτησω σχετικα με το καινουργιο site τωρα τι γινεται με το forum αγγελιων?….δεν θα ξανα υπαρξει το νημα με τις αγγελιες,,απαντησε μου για να ξερω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones featured MediaTek

Qualcomm και Mediatek μόντεμ 5G αφήνουν 714 συσκευές ευάλωτες σε επιθέσεις – Δείτε τη λίστα

Πανεπιστημιακοί ερευνητές στη Σιγκαπούρη εντόπισαν τρωτά σημεία σε μόντεμ 5G που παράγονται από την Qualcomm και την MediaTek.

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones Apple featured MediaTek

Μετά το Snapdragon 8 Gen 3, και άλλο τσιπ ξεπέρασε το Apple A17 Pro;

Όλα τα premium smartphones διαθέτουν ισχυρούς επεξεργαστές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές.

Gear featured MediaTek

MediaTek Dimensity 9300: Ανακοινώθηκε επίσημα με εντυπωσιακή σχεδίαση της CPU

Το πιο πρόσφατο κορυφαίο chipset από την MediaTek, το Dimensity 9300, είναι εδώ και θέλει να ανταγωνιστεί τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.