MediaTek Helio G90: Έχει καλύτερες επιδόσεις από τον Snapdragon 730

MediaTek Helio G90, MediaTek Helio G90: Έχει καλύτερες επιδόσεις από τον Snapdragon 730

Πριν μερικές ώρες, η MediaTek μπήκε επίσημα στην αγορά των smartphone gaming επεξεργαστών ανακοινώνοντας τους Helio G90 και G90T. Τα δύο αυτά chipset θα προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια του gaming σε budget συσκευές.

Τώρα, δημοσιεύτηκε η βαθμολογία που συγκέντρωσε ο MediaTek Helio G90 στο AnTuTu, η οποία αποδεικνύει ότι ο επεξεργαστής κρύβει άσσους στο μανίκι. Η συνολική βαθμολογία του chipset είναι 222.282 και ξεπερνάει τον ανταγωνισμό αφήνοντας πίσω το chipset της Qualcomm, Snapdragon 730.

MediaTek Helio G90, MediaTek Helio G90: Έχει καλύτερες επιδόσεις από τον Snapdragon 730

Αναφορικά, ο Snapdragon 730 έχει ήδη εξοπλίσει δύο smartphones, το Samsung Galaxy A80 και το Xiaomi Mi 9T ή Redmi K20. Η βαθμολογία του δεύτερο κινητού στο AnTuTu είναι 211.915 πόντοι.

Επιπλέον, ο MediaTek Helio G90 είχε περάσει από το Geekbench τον Απρίλιο και συγκέντρωσε 2.410 πόντους στο single-core test και 7.193 πόντους στο multi-core test. Οι βαθμολογίες αυτές ξεπερνούν και πάλι τα scores του Snapdragon 730.

MediaTek Helio G90, MediaTek Helio G90: Έχει καλύτερες επιδόσεις από τον Snapdragon 730

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από τη στιγμή που οι βαθμολογίες αυτές είναι από τις 15 Απριλίου, πρόκειται για μία αρχική έκδοση του chipset. Με άλλα λόγια, πλέον ο MediaTek Helio G90 θα είναι αισθητά βελτιωμένος και κατά πάσα πιθανότητα θα πιάσει ακόμα πιο υψηλές βαθμολογίες.

Να σημειώσουμε ότι τα benchmarks δεν αντιστοιχούν πάντα σε πραγματικές επιδόσεις. Πρόκειται για νούμερα που πιάνει ο επεξεργαστής σε σχεδόν ιδανικές συνθήκες. Θα πρέπει να περιμένουμε τα πρώτα smartphones με τους Helio G90 και G90T, τα οποία θα δοκιμαστούν σε πραγματικές συνθήκες.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.