MediaTek: Θα αποκαλύψει το δικό της 5G chipset τις επόμενες μέρες

MediaTek, MediaTek: Θα αποκαλύψει το δικό της 5G chipset τις επόμενες μέρες

Samsung, Huawei και Qualcomm έχουν ήδη αποκαλύψει τα 5G chipset που ενσωματώνουν 5G modem και η Samsung έχει ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο της Galaxy S10 5G smartphone το οποίο τα 1.3Gbps σε download. Η MediaTek ανακοίνωσε ότι σχεδον έφτασε η ώρα για το νέο 5G και AI chipset το οποίο θα αποκαλυφθεί τέλη Μαΐου.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι το Helio M70 θα είναι η πλατφόρμα που θα φέρει την 5G τεχνολογία αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται από κάποια πληροφορία. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας οι πιθανότητες να κυκλοφορήσει ένα smartphone με αυτόν τον επεξεργαστή το 2019 είναι ελάχιστες.

MediaTek, MediaTek: Θα αποκαλύψει το δικό της 5G chipset τις επόμενες μέρες

Προτεραιότητα της MediaTek είναι το 5G σε συνδυασμό με την AI και ο 12nm Helio P90 ενσωματώνει ανεξάρτητη AI μονάδα επεξεργασίας και φτάνει ταχύτητες gigabit ώστε να εκτελεστούν οι υπολογισμοί από την AI. Επίσης η MediaTek ισχυρίζεται ότι θα μπορεί να παρακολουθήσει το ανθρώπινο σώμα, να διαβάσει συγκεκριμένες χειρονομίες και θα δίνεται την δυνατότητα στον χρήστη να κάνει blur το background την ώρα που θα κάνει ζωντανή μετάδοση.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones featured MediaTek

Qualcomm και Mediatek μόντεμ 5G αφήνουν 714 συσκευές ευάλωτες σε επιθέσεις – Δείτε τη λίστα

Πανεπιστημιακοί ερευνητές στη Σιγκαπούρη εντόπισαν τρωτά σημεία σε μόντεμ 5G που παράγονται από την Qualcomm και την MediaTek.

Smartphones featured MediaTek vivo

vivo X100 Pro: Πώς ανταποκρίνεται ο Mediatek Dimensity 9300 στο τεστ θερμικής απόδοσης

To vivo X100 Pro έφτασε στα χέρια των πρώτων reviewer και μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για τη θερμική απόδοση του Mediatek Dimensity 9300.

Smartphones Apple featured MediaTek

Μετά το Snapdragon 8 Gen 3, και άλλο τσιπ ξεπέρασε το Apple A17 Pro;

Όλα τα premium smartphones διαθέτουν ισχυρούς επεξεργαστές που ικανοποιούν τις απαιτήσεις και οι διαφορές δεν είναι εύκολα αντιληπτές.

Gear featured MediaTek

MediaTek Dimensity 9300: Ανακοινώθηκε επίσημα με εντυπωσιακή σχεδίαση της CPU

Το πιο πρόσφατο κορυφαίο chipset από την MediaTek, το Dimensity 9300, είναι εδώ και θέλει να ανταγωνιστεί τον Snapdragon 8 Gen 3 της Qualcomm.