Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αναφέρουν χρήστες του iOS 13.5.1

, Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αναφέρουν χρήστες του iOS 13.5.1

Με την Apple να παρουσιάζει μία ανανέωση της αρχικής των iPhone συσκευών με την έλευση του iOS 14, η εταιρεία έδωσε από τα τελευταία update που θα κυκλοφορήσουν για την έκδοση 13, με τους χρήστες να αναφέρουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Συγκεκριμένα, αρκετοί χρήστες της Apple αναφέρουν στη discussions.apple.com αναφέρουν πως οι μπαταρίες των συσκευών τους τελειώνουν αρκετά πιο γρήγορα σε σχέση με το 13.5, ενώ άλλοι αναφέρουν και ασυνήθιστη αύξηση της θερμοκρασίας στη διάρκεια της ημέρας. Η ιστοσελίδα ZDNet έκανε τη δική της έρευνα και αποκάλυψε πως στην κυριολεξία αυτό που προκαλεί το πρόβλημα είναι οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο.

, Μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας αναφέρουν χρήστες του iOS 13.5.1

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε κάποιες εφαρμογές, όπως το The Weather, το NYPost και το HuffPost να τρέχουν στο παρασκήνιο για πολλές περισσότερες ώρες από ότι έχουν όντως χρησιμοποιηθεί. Αν έχετε κάνει την εν λόγω αναβάθμιση και βλέπετε διαφορά στη μπαταρία σας, ελέγξτε αν όντως οι εφαρμογές παρασκηνίου λειτουργούν ασυνήθιστα πολλές ώρες πηγαίνοντας Ρυθμίσεις – Γενικά – Εφαρμογές Παρασκηνίου και απενεργοποιήστε όσες εφαρμογές βλέπετε να μετρούν πολλές ώρες στο background.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τεο

Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την κατανάλωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.