Μειώνεται η παραγωγή του iPhone XR λόγω χαμηλής ζήτησης;

Μειώνεται παραγωγή iPhone XR χαμηλή ζήτηση, Μειώνεται η παραγωγή του iPhone XR λόγω χαμηλής ζήτησης;

Παρότι το iPhone XR είναι το πιο φτηνό από τα τρία iPhone που παρουσίασε η Apple φέτος θα έλεγε κανείς ότι θα έκανε καλύτερες πωλήσεις από τα άλλα δυο μοντέλα. Κάτι τέτοιο όμως δε συμβαίνει σύμφωνα με αναφορά του Nikkei Asian Review.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το γνωστό site, το πιο “οικονομικό” iPhone του 2018 δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στις πωλήσεις, τουλάχιστον όχι όσο καλά θα ήθελε η Apple. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία του Cupertino σταμάτησε μέρος της παραγωγής.

Η κίνηση αυτή από πλευράς Apple ίσως δείχνει ότι η ζήτηση για το XR είναι κάπως απογοητευτική καθώς η ίδια η εταιρεία ενημέρωσε την Foxconn και την Pegatron να σταματήσουν τις επιπλέον γραμμές παραγωγής για το συγκεκριμένο μοντέλο. Χαρακτηριστική είναι η πληροφορία από πηγή που αναφέρει: “Η Foxcon αρχικά είχε έτοιμες 60 γραμμές παραγωγής για το iPhone XR αλλά χρησιμοποιεί πλέον μόνο τις 45 από αυτές καθώς η Apple ενημέρωσε πως δε θα χρειαζόταν να κατασκευάσει αρκετά μοντέλα την παρούσα χρονική στιγμή”.

Τόσο η Foxconn όσο και η Pegatron μαζί με τη Wistron έχουν αναλάβει την κατασκευή των iPhone για λογαριασμό της Apple. Έτσι, η Foxconn αναμένεται να κατασκευάσει περίπου 100.000 λιγότερες συσκευές καθημερινά, δηλαδή η παραγωγή θα μειωθεί κατά περίπου 20% με 25% σε σχέση με τις αρχικές φιλόδοξες εκτιμήσεις της Apple.

Από την πλευρά της η Pegatron αντιμετωπίζει μια παρόμοια κατάσταση, με μια πηγή να αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η παραγωγή από μέρους της δε βρίσκεται στο απόγειό της ενώ η Wistron, που είναι και ο κατασκευαστής των μικρότερων iPhones, βρίσκεται σε αναμονή μήπως προκύψει απότομη ανάκαμψη της παραγωγής. Άλλες πηγές λένε όμως πάλι πως κάτι τέτοιο δε θα συμβεί ούτε κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Πάρα τις φιλόδοξες προσδοκίες της Apple για τις πωλήσεις του iPhone XR, πλέον η εταιρεία αυξάνει την παραγωγή των iPhone 8 και iPhone 8 Plus, τα οποία και οι αγοραστές θεωρούν πως είναι οι πιο οικονομικές εναλλακτικές προτάσεις στα XS και XS Max αντί του XR. Αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί αφού τα δυο αυτά μοντέλα είναι κατά 20% φθηνότερα από το XR το οποίο έχει τιμή εκκίνησης τα 749 δολάρια.

Οι προμηθευτές της Apple έχουν λάβει εντολή για την κατασκευή 5 εκατομμυρίων iPhone 8 και 8 Plus με την εταιρεία να στοχεύει στο να πουλήσει 25 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο τρέχον τρίμηνο. Αρχικά, η εταιρεία είχε προβλέψεις για 20 εκατομμύρια συσκευές μέσα στο ίδιο χρονικό διάστημα ωστόσο η τελική παραγωγή θα είναι αυξημένη κατά 5 εκατομμύρια.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

Χίλια ευρώ και κουτσουρεμένη συσκευή δεν πάνε μαζί. Όταν ζητάς ένα τέτοιο ποσό οφείλεις να έχεις μια πλήρης συσκευή όπως τα νοτε 9 και μεΐτ 20 προ…

Λευτέρης

Δε θα έλεγε κανείς ότι θα έκανε καλύτερες πωλήσεις από τα άλλα δύο μοντέλα
Στην ίδια σχεδόν τιμή με το περσινό Χ όντας υποδεέστερο και με τα 8-8plus σε νορμάλ πλέον τιμές, κανείς δεν περίμενε κάτι σπουδαίο πέραν από το ίντερνετ για κάποιο περίεργο λόγο.
Το ΧS Plus που ήταν αναμενόμενο να πουλήσει, πούλησε
Για το XR δεν μπορώ να καταλάβω από που πήγαζαν οι τόσο μεγάλες ομολογουμένως αυτές προσδοκίες

ΑΝΔΡΕΑΣ

Φταίει η λάθος τιμολόγηση ξεκάθαρα. Έπρεπε να ξεκινούσε 1.100 προ φόρων και στα καταστήματα από 1.400. Όταν λέμε premium, να το εννοούμε. Με 1000 ευρώ παίρνεις Note, Huawei & Pixel (μπλιάχ). Πλέμπες δλδ. Α ρε Κούκ μας κάνεις ζημιά με την φοβική σου νοοτροπία.
Αλλά και εσείς οι πιστοί υπήκοοι, οι ακόλουθοι, μόνο σχόλια ? Τι να το κάνουμε ? Κάντε μια 2πλή παραγγελία Xs Max & XR να γουστάρετε, να βγαίνετε από το σπίτι με το κεφάλι ψηλά, το χαμόγελο στα χείλη και έτοιμοι να μοιράσετε πόνο στους loosers !!

Chris_BMW

Μμμ.. λογικό το βρίσκω..

Κρίνοντας από τη δίκη μου απόφαση και ζυγίζοντας τα + κ τα – των δυο συσκευών (μιλάω για το Xr και το 8 plus ) αποφάσισα πως το 8 plus είναι αυτή τη στιγμή πιο συμφέρουσα αγορά .
Εγώ το πηρα από επιδότηση αναβάθμισης και εκεί η διαφορά των δυο συσκευών είναι 100€
(Σκρουτζ είναι πολύ παραπάνω .. γύρω στα 250€)
Άρα λοιπόν μιλάμε για ~ 200€ διαφορά για να πάρεις ελαφρώς καλύτερη οθόνη στο 8 plus , 3D Touch (πολύ σημαντικό για εμένα ), και κάμερα όχι απόλυτα καλύτερη αλλά με περισσότερες δυνατότητες λόγο της διπλής πίσω .
Επίσης υπάρχει και το landscape mode στο plus .

Επεξεργαστής στο 8 plus A11 Bionic και αυτό λέει πολλά με ίδια ram .

Εμένα που με ενδιαφέρει το iOS και μια πολύ καλή κάμερα (και όχι τόσο η νέα εμφάνιση ) πηρα το 8 plus . Θεωρώ ότι όπως σκέφτηκα εγώ θα σκεφτεί πολύς κόσμος .

Υ.Γ Αν είχα να δώσω γύρω στο 1000αρικο θα επερνα X ή Xs

ΑΝΔΡΕΑΣ

Μαχαιριά στην καρδιά @Chris_BMW , αλλά αφού αναβάθμισες έστω με το 8plus ,πάει κ έρχεται.
Αλλά σε παρακαλώ μη μας θάβεις λέγοντας πως το περυσινό μοντέλο μας είναι καλύτερο κ φθηνότερο από το φετινό XR. Αυτά τα λένε οι κομπλεξικοί haters. Τα δικά μας στα ασφαλή fora μας

Flagship killer

Στα 6 -6.5 κατοστάρικα θα ήταν ζεστό ψωμάκι (κυρίως λόγω bionic)
Στα 9+ ούτε συζήτηση…
Πολύ χαίρομαι για τη σφαλιαριτσα…

Nickolas

Στις ΗΠΑ ίσως και να συμφέρει η αγορά του με 750 δολάρια, αν και πάλι το 8 plus εκεί είναι ακόμη φθηνότερο και έχει και τα θετικά που αναφέρει ο Chris_BMW παραπάνω. Στην Ευρώπη όμως και ειδικά σε εμάς που φτάνει το χιλιάρικο, πολύ δύσκολα θα πάει κάποιος σε αυτό και δε θα σκάσει τα έξτρα χρήματα για το XS, φυσικά δε μιλάω για τα σκρουτζομάγαζα γιατί εκεί είναι ακόμη χειρότερα για τα πράγματα για το XR.
Αυτό πάντως που με εκνευρίζει με πολλούς γνωστούς youtubers (από ΗΠΑ μεριά) είναι που όλοι λένε τα καλύτερα για το κινητό και πόσο κοντά είναι στα XS και XS Max, είναι ευκαιρία και κάτι τέτοια, αλλά τελικά ούτε ένας απ’αυτούς δε θα το αγόραζε.

Θοδωρής

Δίπλα στα xs max, xs και στη παλιότερο x, το xr μοιάζει σαν φτωχός συγγενής… με πανάκριβη τιμή. Δεν μπορώ να καταλάβω την φιλοσοφία και το λόγο της ύπαρξης του
Με απογοήτευσε. Ακόμα και ένα 7 plus νομίζω όρι είναι καλύτερη επιλογή.

keysmith

Δεν είναι η ζήτηση μικρή.. Είναι πρώτα οι τιμές εξωφρενικές για ένα προϊόν που σε “κοροϊδεύει” μπροστά στα μάτια σου.

καλύτερη επιλογή θα ήταν ένα πολύ οικονομικότερο και πιο άξιο android..

700-900€ για κλειδωμένες συσκευές είναι παράνοια που δίνετε οι οπαδοί της θρησκείας apple..

ξεκολλήστε και επιλέξτε ένα android που σας ταιριάζει. Η ποικιλία είναι μεγάλη και η γκάμα τιμών, το λειτουργικό ανοικτό και οι διεπαφή για όλα τα γούστα (τόσοι launchers/shells υπάρχουν που τα κάνουν με όποιο τρόπο θέλεις τα πράγματα).

Θα σας μείνουν και λεφτά για.. κάρτα..😜

NikosAr

Πρίν λίγες ημέρες έλεγαν ακριβός το ανάποδο …. ότι δηλαδή αυτό θα ξεπουλήσει το XR και τα αλλά θα έχουν χαμηλή ζήτηση … πάντως περιμένω μεγαλύτερη σφαλιάρα από τον κόσμο φέτος … και στα επόμενα 1-2 χρόνια θα αλλάξουν πολλά για την apple … χρήστης iPhone 7 Plus

And.K

Θα τραβήξω στεναχώρια… Δεν θα κοιμηθώ το βράδυ για την Apple.

Chris_BMW

@NikosAr

Φίλε δυστυχώς η Apple πάει να γίνει σύμβολο μόδας(αν δεν έχει γίνει ήδη ) όποτε δεν την ενδιαφέρουν οι πωλήσεις σαν σύνολο αλλά απλά να πιάσει τους οικονομικούς της στόχους ..

Όποτε κοστολογεί ανάλογα ..

Υ.Γ Την Κυριακή ήμουν στο Φλοίσβο και μετά σε γνωστή ταβέρνα στη νέα Σμύρνη ..
Είδα 5-6 άτομα με xsmax.. Σε δυο μαγαζιά μόνο ..

Σου λέω ότι σκεφτόμουν αρκετά για πάνω από έναν μήνα ποιο να επιλέξω .. Η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν και ξανά σκεφτόμουν αυτό το ρημάδι το Max .. αλλά φίλος ΟΧΙ .. Είναι μεγάλη μα πολύ μεγάλη η διαφορά τιμής του Max .. Για να πάρεις ίδια ταχύτητα και εμπειρία χρήσης με περσινό μοντέλο (μιλάω για το 8 plus ) με ελαφρώς καλύτερη κάμερα .

Υ.Γ Και γιατί να μην πάρω στα 1350 του Max το 8 plus το I pad 2018 και τα AirPods και να επενδύσω στο οικοσύστημα μου ;;

ΚώσταςD.

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι το “κόλλησε” το sar στα 0.99w/kg και στα 3 μοντέλα. Πάλι καλά… Αλλά η apple πλέον στοχεύει στην “υψηλή” κοινωνική τάξη, όπου το χρήμα ρέει άφθονο και ότι αρπάξει από τους υπολοίπους φανς που δίνουν μισθούς… Τα επόμενα μοντέλα πιστεύω θα τα έχει 100ευρω πανω το λιγότερο… Αναμονή…

Kos

Και γιατί να το προτιμήσει κάποιος; Ακόμη μια συσκευή με Notch…..

NtinosMD

στα 890 ευρω, σαφως με 8plus στα κατα 200 σχδον πιο κατω δν εχει μεγαλο περιθωριο υπαρξης … αυτοκαννιβαλιστηκε η εταιρεια… μπραβο της

Vasilios nikolaidis

Από τα 8 και 8 plus έως και τα νέα μοντέλα νομίζω ότι οι διαφορές στην απόδοση είναι δυσδιάκριτες. Οι διαφορές στην κάμερα μικρές ενώ η εμπειρία χρήσης σχεδόν ίδια. Άρα πας για 8 ή 8 plus, έχεις υποστήριξη για τρία τουλάχιστον χρόνια και απροβληματιστη χρήση. Τα λεφτά του θα τα βγάλει ενώ με Android συσκευές θα έχεις πρόβλημα από το δεύτερο χρόνο…. Πρώην κάτοχος p9 lite και νυν iPhone se… A… iPhone 4s που έχω ώστε δεύτερο πλέον με iOS 6.3 πάει σφαίρα…

Flagship killer

Συνωμοσία:
Αποκλείεται η Apple να μη σκέφτηκε τον κανιβαλισμό. Μήπως ήξερε από την αρχή την πορεία του ΧR και θέλει να καταλήξει στο “είδαμε πως το κοινό μας δεν ενδιαφέρεται για οικονομικά smartphone. Έτσι λοιπόν η νέα πολιτική της εταιρείας μας είναι μόνο premium” και μετά πάρε βασική στα €1.500…

*Ακούγεται συνωμοσία αλλά στο παρελθόν έχει πει και χειρότερους δράκους η Apple

Mp

Μωλις πηρε ο Αδερφος μου το iphone 8 plus πολυ μετρια συσκευη παιδια μετρια οθονη μετρια καμερα ο ηχος καλουτσικος αλλα πολυ γρηγορο αμα ηταν 400 ευρω θα αξιζε πολυ μεγαλο σαν τηλ με το καρουμπαλο πισω καλυτερα το xr παρα αυτο.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

η apple εχει θορυβηθει απο τις διαρκως μειωμενες της πωλησεις και ανακοινωσε επισημα οτι στο εξης δεν θα ξαναδωσει στοιχεια πωλησεων με προφαση οτι δηθεν δεν ανταποκρινονται στην αληθινη δυναμικη των προϊόντων της. ..

And.K

@Chris_Bmw για να καταλάβεις. Ο κόσμος ρε φίλε δεν τον νοιάζει αν θα έχουν οι γύρο τους iPhone.. Δεν θέλει να είναι πρόβατο σαν και σένα. Θελει μια συσκευή με δυνατά χαρακτηριστικά και τιμή να μπορεί να το αγοράσει.. Σήμερα πρέπει να είσαι νοητικά καθηστεριμενος να δώσεις 1000+ για τηλέφωνο… Αντε γτ κούρασατε

stavag

ντροπη στους καταναλωτες που δεν στηρίζουν τα bonus των στελεχων της apple.Τι σας ζητανε 1000 + ευρω για ενα τηλεφωνο .Αισχος και παλι αισχος .Δηλαδη εχει βαλει ο προεδρος μια καινoυργια βιλα στο μάτι να μην την παρει ο άνθρωπος?

Chris966

Και πώς να μην συμβαίνει κάτι τέτοιο όταν (εκτός των άλλων..), βγάζει για 5η συνεχόμενη χρονιά, ουσιαστικά το ίδιο κινητό, την ίδια σχεδίαση, το ίδιο design!
Αν εξαιρέσεις το notch που προστέθηκε με τα όσα προβλήματα αυτό έφερε, και την αφαίρεση του κεντρικού home bouton, που επίσης πολύ κακώς αφαιρέθηκε κατά την γνώμη μου, τότε έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή περίπου ίδια κι απαράλλαχτη από την εποχή του 6-6plus, τουλάχιστον όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση.
Κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο πριν από 2-3 ημέρες ένα video, με τα υποτιθέμενα νέα iphone 2019 με τετραγωνισμένη σχεδίαση στο στύλ των νέων mac και ipad που παρουσιάστηκαν στις 30 Οκτωβρίου.
Προβλέπω ότι αν τελικά βγούν έτσι τα iphone του ’19, θα τα αγοράσουν και οι γάτες!
Φιλικά.

John Real

Λογικα δεν πουλαει γιατι με κινηταρες στα 400-500 ευρω πρεπει να ειναι καποιος ηλιθιος για να αγορασει το XR με οθονη IPS 768p , μονη καμερα , γιγαντιαιο notch , χωρις headphone jack και με το απαραδεκτο face unlock.

George

Δεν είναι τυχαίο ότι τώρα μόλις πρόσφατα η Apple αποφάσισε μετά από δεκαετίες ολόκληρες να σταματήσει να ανακοινώνει αριθμούς πωλήσεων νέων iPhones. Οι πωλήσεις δεν είναι προφανώς οι αναμενόμενες, και δεν θέλει η εταιρεία τα νούμερα των πωλήσεων να επηρεάσουν αρνητικά τους επενδυτές. Για να μπορέσει η Apple να ισοφαρίση τα κέρδη από την μείωση των πωλήσεων, έχει αποφασίσει (και η αρχή έγινε πέρυσι με το iPhone X) να αυξήσει σημαντικά το περιθώριο κέρδους από κάθε συσκευή που πουλάει. Φέτος το περιθώριο κέρδους ανά συσκευή αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς οι τιμές πήγαν στον θεό χωρίς παράλληλα να αυξηθεί το κόστος κατασκευής ανά τεμάχιο συσκευής. Επίσης η Apple σκέφτηκε, πολύ σοφά, να αφαιρέσει από την συσκευασία οτιδήποτε (ταχυφορτιστής, βύσμα ακουστικών 3.5mm) που μπορεί να πουληθεί ξεχωριστά, αυξάνοντας έτσι επιπλέον τα κέρδη. Υπάρχουν σε ολόκληρο τον πλανήτη αρκετοί καταναλωτές της Apple που την αγαπούν και δεν θέλουν να την εγκαταλείψουν. Αυτούς ακριβώς τους καταναλωτές “ξεζουμίζει” αυτή την στιγμή οικονομικά η Apple, και θα συνεχίσει να τους “ξεζουμίζει” με εντατικότερους ρυθμούς τα επόμενα χρόνια, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τις τιμές των προϊόντων της αλλά και των υπηρεσιών της. Για κάθε έναν καταναλωτή που εγκαταλείπει το “τρένο” της Apple, οι υπόλοιποι που παραμένουν θα πρέπει… Συνέχεια »

forneverarrow

Ποσό ευτυχής νιώθω που πήρα πριν 4 μήνες το iPhone 8!! Πραγματικά, επειδή μισώ οτιδήποτε bezelless και θέλω home button, δεν έπαιζε με τίποτα να αγοράσω κάποιο απο τα φετινά. Δεν τα θεωρώ κατώτερα, απλά δεν είναι του γούστου μου. Σίγουρα θα αναγκαστώ στο μέλλον να τα αποδεχτώ αλλα δεδομένης της δύναμης του iPhone 8 αυτό το μέλλον αργεί.

Είδα το Xr χτες που το πήρε ένας συνάδελφος. Είναι ενθουσιασμένος καθώς ερχεται απο 6s (λογικό), εγώ πάλι απογοητεύτηκα. Πίστευα οτι το Xr θα ήταν πιο εντυπωσιακό αλλα δεν… Η οθόνη απλά δεν στέκεται δίπλα στα X/Xs, ενω σε κάποια χρώματα και τη γωνία θέασης το βρήκα λιγότερο εντυπωσιακό και απο το 8 (μπορεί απλά να έχω συνηθίσει το δικό μου) με το true tone ενεργό και στα δυο. Οκ, πολύ γρήγορο, ειδικά στο face Id, αλλα δεν ξέρω αν αξίζει 999€ έστω για τα 128gb… Θα το θεωρούσα ισάξιο (ως καθαρή αξία αγοράς) με το 8 αν έβγαινε στα 859€, όσο κόστιζε το δεύτερο πέρσι δηλαδή. Εξάλλου, διάδοχος του 8 είναι στην ουσία. Νομίζω οτι φέτος η καλύτερη επιλογή είναι το Xs.

Agnostos13

Θα συμφωνήσω οτι η έλειψη 3d-touch είναι deal breaker για πολλούς (όπως και για μένα) σε μια συσκευή τύπου XR.
Ελπίζω να αναθερμανθεί η ιδέα για το νέο SE (ή XE) και να το δούμε από το 2019. Θα είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

ΥΓ. Σε ακριβά καφέ και εστιατόρια το XS Max είναι το mainstream. Λες και τα μοιράζουν στην είσοδο ένα πράμα…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

agnostε ο ελλην ο σωστός, δε μπορεί να πιει το καφε του χωρις iPhone! γιαυτό!…

John Real

Γι αυτο πηγα σε “ακριβο καφε” και εφαγα πορτα , γιατι δεν ειχα XS MAX; lol
Μερικοι κανετε σαν παιδακια του Γυμνασιου ( πιθανο να εισαστε κιολας) , υποτιματε την νοημοσυνη σας με αυτα που γραφετε.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Καλά τα λέει ο @Agnostos13 !! Που πάτε μωρέ με τα μπρίκια? Πως θα ανοίξουν τα καλά σαλόνια?
Με προπέρσινα Iphones & Android? Και για τα ζωηρά κορίτσια με extensions ,διακριτικό μαύρισμα από solarium, σταράκια είναι Must have συσκευή. Aλλιώς δεν ανεβαίνει το κασέ και μειώνονται οι γενναιόδωροι ώριμοι ευκατάστατοι κύριοι με σκάφος για εμπλουτισμό του αρχείου στο Instagram.

Panos ®

Επίσης είναι της μόδας, στα καφέ που πάνε κάποιοι για να επιδεικνύουν το μήλο που με χίλιες δυο οικονομίες απέκτησαν, να κάνουν αναπάντητες για να τους πάρουν πίσω, και φυσικά να ζητάνε και τον κωδικό του WiFi απ’ τη γκαρσόνα, αφού δεν παίζουν φράγκα ούτε για πακέτο ομιλίας ούτε για ίντερνετ ! 😅😅😅

Greece Mobile

Στα 600-700€ κάτι θα έλεγε, αλά με αυτή την τιμή
“Άντε γειά”

Agnostos13

@John Real:

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να φας πόρτα…
Και το smartphone που κρατάς δεν είναι κανένας από αυτούς…

nikos

Ο εγγονός του Τσίπη του φτηνιάρη του 5C, έχει το dna του loser, πως να πουλήσει;

newton

Ετσι, καλα να παθουν. Αντε να ανεβουν κι αλλο οι τιμες τους να μην τα ξανα δουμε ποτε, να τα εχουν συγκεκριμενες παστες ανθρωπων που βγαζουν φραγκα. να εξαφανιστει γτ την εχω σιχαθει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.