Meizu 15: Έρχεται τον Απρίλιο με οθόνη AMOLED;

Νέα φήμη θέλει το Meizu 15 να ανακοινώνεται τον Απρίλιο με οθόνη AMOLED και χωρίς notch. Η πληροφορία αυτή προέρχεται από τον χρήστη Mocha RQ, έναν πληροφοριοδότη στην Κίνα.

Για την ακρίβεια, ο Mocha RQ αναφέρει ότι το Meizu 15 θα ακολουθήσει το λανσάρισμα του Meizu E3, το οποίο θα ανακοινωθεί αργότερα μέσα στον μήνα, οπότε είναι λογικό να θεωρήσει τον Απρίλιο ως ημερομηνία κυκλοφορίας.

Στα υπόλοιπα, απ’όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, το Meizu 15 θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της εταιρείας και θα έρχεται με σχεδιασμό full-screen, κάτι που συνεπάγεται ιδιαίτερα λεπτά περιθώρια.

Η νέα πληροφορία αναφέρει ότι η οθόνη θα είναι OLED και θα έρχεται στις 5,5 ίντσες. Από προηγούμενες πληροφορίες, έχει ακουστεί ότι το SoC θα είναι κάποιο high-end τσιπ αλλά δεν γνωρίζουμε ούτε καν από ποια εταιρεία θα είναι καθώς η Meizu είχε ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί και με τις 3 κύριες κατασκευάστριες τσιπ, οπότε μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα Snapdragon 845, Exynos 9810 ή MediaTek Helio X30.

Να σημειωθεί ότι η πληροφορία αφορούσε το Meizu 15, κι όχι το Meizu 15 Plus, για το οποίο ακόμη δεν γνωρίζουμε αν η διαφορά θα έγκειται μόνο στο μέγεθος ή αν θα έρχεται και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Μπορεί φυσικά ο Mocha RQ ως Meizu 15 να αναφερόταν στο Meizu 15 Plus.

Πάντως μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά λογικά το Meizu 15 θα έρχεται με αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στο πλάι καθώς και με το Halo Button.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κλεανθης Νελτσενλης

Εσκασε η φουσκα ονοματι meizu
Τωρα υπαρχει bluboo leagoo και one+

Γιώργος Γεωργακόπουλος

Κλεάνθη είσαι σχετικός βλέπω.. Πούλησα το s8 plus μου για να πάω πάλι σε oneplus (5t).
To να συγκρίνεις την oneplus με τις υπόλοιπες εταιρίες που ανέφερες και την meizu είναι τουλάχιστον ιεροσυλία. Το κινητό είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί ειδικά στην τιμή του.

Giorgosgek

Το λαθος ειναι οτι εβαλε την oneplus στην ιδια κατηγορια με bluboo θεωρώντας οτι ειναι του ιδιου επιπεδου, δηλαδη καλες. Το δευτερο ειναι οτι ακυρωσε την meizu που εδω και χρονια δινει τιμιες συσκευες και ειναι ανωτερου επιπεδου απο bluboo. Ακυρα σχολια οπως παντα .Η oneplus ειναι κορυφη εννοειται και εχει ξεφυγει απο τη ρετσινια της κινεζιας , μονο και μονο για το smoothness αξιζει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.