Meizu 16: Οι νέες ναυαρχίδες τον Αύγουστο;

Meizu16 κυκλοφορία, Meizu 16: Οι νέες ναυαρχίδες τον Αύγουστο;

Μπορεί η σειρά Meizu 15 να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα που επικαλείται τον Huang Zhang, ιδρυτή της Meizu, η επόμενη σειρά ναυαρχίδων -η Meizu 16- θα έρθει κάπου τον Αύγουστο.Βάσει του δημοσιεύματος, ο ιδρυτής της Meizu φέρεται να ανέφερε ότι η σειρά Meizu 15 θα είναι εξαιρετικές συσκευές, αλλά η σειρά Meizu 16 θα είναι το μέλλον.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η σειρά Meizu 16 θα ανακοινωθεί τριγύρω στον Αύγουστο. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει και κάπου στον Σεπτέμβρη. Μάλιστα, παρόλο που ο Zhang θέλει να προωθήσει και τη σειρά 15, εντούτοις, αναφέρεται ότι ενεπλάκη προσωπικά ο ίδιος στην ανάπτυξη της σειράς 16. Το δημοσίευμα δεν αναφέρει περισσότερα για τη νέα σειρά.

Όσον αφορά στη σειρά Meizu 15, αναμένεται να αποτελείται από τα Meizu 15, 15 Plus και 15 Lite. Τα Meizu 15 και 15 Plus αναμένονται με ιδιαίτερα λεπτά bezels και το Halo Button. Για το Meizu 15 Lite δεν έχουμε περαιτέρω πληροφορίες. Το Meizu 15 Plus -πιθανό render του οποίο βλέπουμε στην κεντρική εικόνα- αναμένεται με οθόνη στις 6 ίντσες και RAM στα 6GB. Για το SoC τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και με δεδομένο το ότι η Meizu συνεργάζεται και με τις 3 μεγάλες κατασκευάστριες τσιπ, μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα Exynos 9810, Snapdragon 845 ή Helio X30. Τέλος, έχει ακουστεί ότι το Meizu M15 Plus θα έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Θα μας ενδιέφερε να μάθουμε και για τη σειρά 17 αλλά και 17+ όπως και τη σειρά 18 αλλά και τη 18+ αλλά όχι τη σειρά 19 γιατί αυτή η σειρά απλά θα είναι σε άλλη διάσταση :/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.