Meizu 16s: Επίσημα με Snapdragon 855 και dual κάμερα 48MP

Meizu 16s, Meizu 16s: Επίσημα με Snapdragon 855 και dual κάμερα 48MP

Η Meizu, ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία της νέας της ναυαρχίδας, Meizu 16s και όπως φαίνεται έχει δώσει μεγάλη σημασία στον επεξεργαστή και την κάμερα του νέου smartphone.

Ο σχεδιασμός του Meizu 16s, είναι ξεχωριστός και οι δημιουργοί του έχουν δώσει έμφαση στην εργονομία της συσκευής. Η οθόνη, είναι 6,2″ Super AMOLED και FHD+, με τον αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος να είναι στο κάτω μέρος της. Για να έχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα στην οθόνη, η Meizu συνεργάστηκε με την Samsung κι έτσι έχουμε μία υψηλής ποιότητας οθόνη, η οποία μειώνει κατά 33% το μπλε φως που κουράζει τα μάτια, ενώ υποστηρίζει DC.

Meizu 16s, Meizu 16s: Επίσημα με Snapdragon 855 και dual κάμερα 48MP

Το Meizu 16s, έχει ηχεία stereo. Η selfie κάμερα είναι 20MP και υποστηρίζει HDR+, ενώ επιπλέον έχει και το portrait mode. Στο πίσω μέρος του smartphone, θα βρείτε την dual κάμερα. Η κύρια είναι στα 48MP με διάφραγμα f/1.7 και η δευτερεύουσα είναι περισκοπική στα 20MP με διάφραγμα f/2.6. Επίσης υποστηρίζει το “Super night view”, το mode που αφορά δηλαδή τις νυχτερινές λήψεις και με την βοήθεια του, μπορείτε να ενώσετε έως και 8 φωτογραφίες σε μία για να έχετε βελτιωμένες φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού. Τέλος όσον αφορά τις λειτουργίες της κάμερας, θα βρείτε και το πρόσθετο multi-frame noise reduction. Να σημειώσουμε εδώ, πως τα συγκεκριμένα πρόσθετα, θα κυκλοφορήσουν σύντομα μέσω αναβάθμισης του λογισμικού και στα παλιότερα μοντέλα της Meizu.

Meizu 16s, Meizu 16s: Επίσημα με Snapdragon 855 και dual κάμερα 48MP

Στα του επεξεργαστή, όπως αναφέραμε πιο πάνω, συναντάμε τον Snapdragon 855, ενώ το Meizu 16s έχει δύο επιλογές όσον αφορά την μνήμη αυτή των 6GB και αυτή των 8GB, με τον αποθηκευτικό χώρο να είναι στα 128GB και στα 265GB αντίστοιχα. Η μπαταρία είναι 3,600 mAh και έρχεται με 24W mCharger, το οποίο κάνει το κινητό να φορτίζει από 0-60% σε μόλις 30 λεπτά. Με τις βελτιώσεις που έχει κάνει η εταιρεία όσον αφορά το AI, ο χρήστης μπορεί πλέον να απολαμβάνει έως και 6 ώρες gaming καθώς και 14 ώρες streaming.

Στο λογισμικό βρίσκουμε το Flyme 7.3, το οποίο βασίζεται στο Android Pie και υπόσχεται πιο γρήγορη εκκίνηση και σταθερότητα των εφαρμογών. Επιπλέον το νέο smartphone της Meizu, έχει GPS, Bluetooth 5.0 και NFC.

Όσοι ψάχνουν βελτιωμένη εμπειρία στο gaming, μπορούν να υπολογίζουν στο Meizu 16s, καθώς μία από τις λειτουργίες του είναι το Hyper Gaming mode, που βελτιώνει την απόδοση των γραφικών καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια. Επιπλέον η εταιρεία έχει προσθέσει το mEngine 3.0 για να έχει ο χρήστης μια πιο ρεαλιστική εμπειρία κατά την διάρκεια του παιχνιδιού του.

Meizu 16s, Meizu 16s: Επίσημα με Snapdragon 855 και dual κάμερα 48MP

Θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα: Carbon Black, Pearl White και Phantom Blue. Η τιμή της έκδοσης 6GB + 128GB αρχίζει από 475 δολάρια και η τιμή της έκδοσης 8+256GB από 595 δολάρια.

Το Meizu 16s είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία, ενώ η επίσημη πώληση του αρχίζει στις 28 Απριλίου. Για την ώρα δεν γνωρίζουμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ελλάδας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Αυτα ειναι!!!!Οχι ΤΡΥΠΕΣ και NOTCHES στην οθονη…Να τα βλεπουν αυτα οι ΧΑΖΕΣ Samsung και Apple!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.