Meizu 7 Pro έρχεται Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ

Meizu 7 Pro Ελλάδα τιμή 499 ευρώ, Meizu 7 Pro έρχεται Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ

Μέσα στις επόμενες ημέρες ξεκινάει η διάθεση του Meizu 7 Pro στην Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ. Πρόκειται για αυτό το ιδιαίτερο smartphone με την δεύτερη οθόνη 2″ στην πλάτη η οποία παρέχει έξτρα πληροφορίες και ειδοποιήσεις για την κατάσταση της συσκευής.

Το Meizu 7 Pro έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με ανάλυση Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Media Helio P25, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (δεν έχει υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD), Dual camera 12MP + 12MP με δυνατότητα λήψηες βίντεο έως και 2160p@30fps και μπροστινή κάμερα 16 Megapixel.

Ενσωματώνει μπαταρία 3000 mAh με fast charge, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, USB Type-C και τρέχει Android Nougat 7.1.1.

Meizu 7 Pro Ελλάδα τιμή 499 ευρώ, Meizu 7 Pro έρχεται Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ

Meizu 7 Pro Ελλάδα τιμή 499 ευρώ, Meizu 7 Pro έρχεται Ελλάδα με τιμή 499 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Να και μια άλλη πρόταση… Άσχημο αλλά θα μπορούσε να υπάρχει κάπου πιο συνειδητά

Μανώλης

σελφοκινητό καθαρά που αντί για τη φτωχική συνήθως μπροστινή κάμερα μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη πίσω, τη κανονική… ααα και ακριβό… αυτό βλέπω εγώ!

KostasB

Και που θα το βρούμε στην Ελλάδα;

Πάντως με 499€, Hello P25 και όχι στη νέα μόδα των bezelless.. το έφαγαν για πρωινό τα OnePlus 5T, Xiaomi Mi6, Huawei P10. Ακόμα και το Honor 9 στα 399€.

gzkat

Μηπως υπαρχει η πληροφορια για το meizu m6 note, ποτε καταφθανει επισημα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.