Meizu: bezel-less με Snapdragon το 2018;

Meizu, Meizu: bezel-less με Snapdragon το 2018;

Φήμες θέλουν τη Meizu να σχεδιάζει το λανσάρισμα ενός bezel-less smartphone με Snapdragon επεξεργαστή. Για τους φαν της κινέζικης εταιρείας, το εν λόγω μοντέλο, σύμφωνα με τις πηγές του Android Headlines, σχεδιαστικά θα είναι τόσο ελκυστικό όσο και το Samsung Galaxy S8 και το LG G6. Η τιμή του πιθανολογείται στα 4.000 γιουάν, περίπου 530 ευρώ.

Στα παραπάνω, η πηγή πρόσθεσε ότι η Meizu χρειάζεται χρόνο για να διαμορφώσει το εσωτερικό των smartphone της έτσι ώστε να είναι κατάλληλο για τους επεξεργαστές της Qualcomm. Επειδή όμως έχουν “ρίξει” όλο το βάρος σε αυτό, θα τους πάρει λίγο παραπάνω για να λανσάρουν ένα bezel-less smartphone.

Με αυτά υπόψη, φαίνεται ότι το επερχόμενο Meizu PRO 7 που αναμένεται άμεσα, δεν θα προλάβει να είναι το bezel-less μοντέλο, διαψεύδοντας προηγούμενες φήμες. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο αν η Meizu αποφασίσει να λανσάρει ένα flagship κινητό αντί για δύο το χρόνο. Έτσι μπορεί να καθυστερήσει το λανσάρισμα και να ενσωματώσει τον Snapdragon στο PRO 7. Βέβαια και ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρείας, ο Li Nan δήλωσε ότι η εταιρεία δεν πρόκειται να λανσάρει bezel-less smartphone μέσα στο έτος.

Στα υπόλοιπα, πολλοί έχουν σχολιάσει ότι είναι καιρός να αλλάξει η σχεδίαση των μοντέλων της Meizu όπως και να έχει, καθώς τα μοντέλα αρχίζουν να μοιάζουν μεταξύ τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρεας Κ

μετα το ΜΧ4 Pro… Και Pro 5 ….το χαος.. εκανε ασχημα νουμερα η Meizu.ελπιζω να συνελθει…βγαζει πολλες συσκευες χωρις λογο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Gear Qualcomm Snapdragon

Το Snapdragon 7 Gen 3 της Qualcomm φαίνεται να είναι ο βασιλιάς των επεξεργαστών μεσαίας κατηγορίας

Η Qualcomm ανακοίνωσε το πιο πρόσφατο chipset της σειράς μεσαίας κατηγορίας 7 για κινητές συσκευές με το Snapdragon 7 Gen 3.