Η Meizu επιβεβαιώνει για bezel-less smartphone το 2018

Meizu Bezel-less 2018, Η Meizu επιβεβαιώνει για bezel-less smartphone το 2018

Bezel-less smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει η Meizu το 2018, με την επιβεβαίωση να έρχεται από την ίδια την εταιρεία.

Πριν από λίγες μέρες ήρθε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία ενός bezel-less smartphone (αυτή που βλέπουμε στην κεντρική εικόνα του άρθρου), το οποίο ελέγετο ότι πρόκειται για μοντέλο που ανήκει στη Meizu.

Σε μια απρόσμενη κίνηση, ο Ard Boudeling, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας διέψευσε ότι η συγκεκριμένη εικόνα ανήκει σε μοντέλο της Meizu, αλλά ένος τέτοιου είδους smartphone θα έρθει στην αγορά (από τη Meizu) το 2018.

Έτσι λοιπόν η εταιρεία παραδέχθηκε ότι όντως ετοιμάζει ένα bezel-less smartphone για το 2018.

Φυσικά εκτός από την επιβεβαίωση δεν μάθαμε κάτι άλλο, ούτε αναφορικά με τις προδιαγραφές, ούτε σε ποιο τρίμηνο ή έστω εξάμηνο του έτους να περιμένουμε το περιβόητο bezel-less Meizu.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά το πλήκτρο “mBack”, το πολυλειτουργικό home key της Meizu θα παραμείνει ή θα φύγει με την άφιξη του ‘bezel-less’ μοντέλου.

Ήδη οι εικασίες ξεκίνησαν με τα ερωτήματα να καλύπτουν διάφορα ζητήματα, όπως για το αν το bezel-less μοντέλο θα είναι το Meizu PRO 8 ή αν θα ξεινήσει κάποια καινούρια σειρά ή αν το SoC του θα ανήκει στην Qualcomm ή σε κάποια άλλη εταιρεία.

Κάτι τέτοιο φυσικά και είναι πιθανό καθώς η εταιρεία υπέγραψε και συμφωνία με την Qualcomm αλλά είχε επιβεβαιώσει ότι θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί MediaTek και Exynos τσιπ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Όλες οι εταιρίες θα περάσουν μέχρι του χρόνου στο bezeless design και λογικό είναι. Μετά από πολλά χρόνια στασιμότητας στο σχεδιασμό είχαμε επιτέλους φέτος πολύ σημαντική πρόοδο. Εύγε στη Meizu λοιπόν και σε όποια εταιρία ακολουθεί τις εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.