Meizu E2: Renders δείχνουν ασυνήθιστο camera flash

Meizu E2 leak, Meizu E2: Renders δείχνουν ασυνήθιστο camera flash

Η επίσημη ανακοίνωση του Meizu E2 αναμένεται να γίνει την Τετάρτη, αλλά πριν αποκαλυφθεί εμφανίζεται σήμερα σε renders. Βλέπουμε την μεταλλική κατασκευή του μεσαίας κατηγορίας smartphone και το design, αλλά αυτό που τραβά το ενδιαφέρον είναι ο περίεργος σχεδιασμός στο flash της κάμερας.

Βλέπουμε ότι διαθέτει 4 LEDs, τα οποία εναλλάσσονται από ψυχρά και θερμά χρώματα, και είναι σε μια ευθεία οριζόντια γραμμή.

Προς το παρόν δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποιος είναι ακριβώς ο λόγος για την συγκεκριμένη διάταξη, αλλά να πούμε ότι το flash είναι τοποθετημένο ακριβώς επάνω στην γραμμή για την κεραία.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Meizu E2 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων mTouch στην κάτω πλευρά της οθόνης. Η μνήμη RAM θα είναι μεταξύ 2 και 4GB, κάτι που μάλλον θα εξαρτάται από την ποσότητα της ενσωματωμένης μνήμης, θα έχει κάμερα 13 Megapixel και θύρα USB-C.

Η τιμή της έκδοσης με ενσωματωμένη μνήμη 32GB, λέγεται ότι θα είναι στα 250 δολάρια.

Meizu E2 leak, Meizu E2: Renders δείχνουν ασυνήθιστο camera flash

Meizu E2 leak, Meizu E2: Renders δείχνουν ασυνήθιστο camera flash
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gtas

Μόνο εγω θέλω να γυρίσουν σε Xenon flash (όλοι οι κατασκευαστές);;;;

TheoAlex

Όχι δεν είσαι μόνο εσύ. Αλλά δυστυχώς δεν εξαρτάται από εμάς.

sifis konstantakis

α ρε παιδια τι μου θυμισατε ειχα ενα κ850 με μια φλασαρα xenon που το βραδυ εβγαζε καλυτερες φωτος και απο compact ψηφιακη μηχανη και γενικα σε ενα τομεα που υστερουν τα σημερινα κινητα απο τα παλια ειναι ο τομεας της καμερας και του φλας απλα τοτε με 8 megapixels εβγαζες τρομερες τωρα στα 13 η 16 η 23 και λες ενταξει καλη ποιοτητα ελπιζω με τα χρονια να εχουμε προοδο στον τομεα αυτο

vladimiros

Και ποιος δεν θελει Xenon flash,απλα τωρα η μοδα ειναι η λεπτες συσκευες,γιατι αν βαλεις Xenon θα πρεπει να μεγαλωσεις αρκετα το παχος πανω απο 10mm,και για την σημερινη μερα θα μας ειναι χοντρο,ο αλλος τροπος ειναι να πεταγεται εξω σαν κουμουτσα..
@sifis Ασε και εγω ειχα το κ850 και το βραδυ εβγαζε σαν φωτογραφικη μηχανη,φοβερο κινητο αστο να μην μιλαω για αυτο θα με κυλιση δακρι χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.