Meizu E3: Διέρρευσαν specs και τιμές

Meizu E3 specs, Meizu E3: Διέρρευσαν specs και τιμές

Τα χαρακτηριστικά του Meizu E3 καθώς και οι τιμές του διέρρευσαν λίγες μέρες πριν την ανακοίνωσή του στις 21 Μαρτίου. Βάσει των διαρροών, το Meizu E3 θα έρχεται με οθόνη 5.99 ιντσών ανάλυσης fullHD+ (2160 x 1080).

Στο εσωτερικό του θα χτυπά ο Snapdragon 636 και θα έρχεται με δύο εκδοχές για RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 4GB/32GB και 6GB/128GB. Να σημειωθεί ότι στην TENAA αναφερόταν και μια εκδοχή με 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Στην πλάτη του θα βρίσκεται διπλή κάμερα με τον έναν αισθητήρα να είναι ο Sony IMX363. Από προηγούμενες διαφορές ξέρουμε ότι το Meizu E3 θα έρχεται με κάμερες ανάλυσης 20MP και 12MP στην πλάτη, ενώ η κάμερα selfie θα έχει ανάλυση 8MP.

Η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.000mAh και θα έρχεται με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 20W. Από την TENNA επίσης γνωρίζουμε ότι Meizu E3 θα ζυγίζει 163 γραμμάρια και θα έχει πάχος 7,6 χιλιοστά.

Η κατασκευή του θα είναι από μέταλλο και η πρόσοψή του θα μοιάζει με τα Redmi Note 5 και Redmi Note 5 Pro. Οι κάμερες στην πλάτη θα είναι τοποθετημένες κάθετα. Επίσης, γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 7.1.1 Nougat και το Flyme OS.

Οι τιμές του για την Κίνα θα είναι 1.499 yuan (192 ευρώ) για την έκδοση με 4GB/32GB και 1.499 yuan (256 ευρώ) για τα 6GB/128GB. Προηγούμενες διαρροές ανέφεραν ότι η τιμή της έκδοσης των 4GB θα είναι 1.799 yuan (230 ευρώ). Αν όμως ισχύει η έκδοση των 64GB, ίσως αυτή η έκδοση να έρχεται με RAM στα 4GB κι επομένως να είναι αυτή που κοστίζει 230 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.