Meizu: Πωλήσεις 20 εκ. smartphones το 2015

Θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνει από τις αγορές η Meizu, καθώς αποκάλυψε ότι έχει ήδη σημειώσει συνολικές πωλήσεις 20 εκατομμυρίων smartphones μέσα στο 2015, ένα ποσοστό αύξησης πωλήσεων σε σχέση με πέρυσι που αγγίζει το 350%. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του 2014, η Meizu είχε πωλήσεις 4.4 εκατομμυρίων συσκευών.

Οι στόχοι που βάζει η Meizu για το 2016 δεν είναι υπερβολικά υψηλοί, καθώς οι Κινέζοι θα είναι ευχαριστημένοι με ένα αριθμό κοντά στα 25 εκατομμύρια για το ερχόμενο έτος. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εμπορική πορεία των Meizu smartphones είναι ανοδική σε πωλήσεις και αυτό χαροποιεί τα στελέχη της εταιρείας.

Το έτος που φεύγει ήταν θετικό για όσους κατασκευάζουν smartphones και έχουν την έδρα τους στην Κίνα, αφού η Huawei σημείωσε αποστολές 100 εκατομμυρίων συσκευών smartphones μέσα στο έτος, ενώ η Xiaomi περιμένει οι συνολικές αποστολές συσκευών της να αγγίξει τα 73 εκατομμύρια κομμάτια.

Meizu smartphones, Meizu: Πωλήσεις 20 εκ. smartphones το 2015

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Man

Έχω το M2 Note και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και φυσικά απόδοσης-τιμής.
Εύχομαι το καλύτερο γιαυτή την εταιρεία!!!

χριστίνα

το meizu m2 note ειναι καλο κινητο?

Nikos13

Εγω πηρα το meizu mx4 και μου βγηκε μαπα!! Κολλαγε συνέχεια , ζεσταινοταν πολυ, διακοπες στο μικροφωνο κλπ

NZ

Συνάδελφος έχει το Meizu MX4, αγορασμένο από Κίνα. Δεν έχει την international έκδοση, αλλά την κινέζικη. Το κινητό είναι εντυπωσιακό, ποιότητα κατασκευής ΟΚ (όσο αφορά υλικά), δυστυχώς πολύ εύθραστη οθόνη (του ράγισε 1 εβδομάδα μετά από ένα μικρό πέσιμο, το οποίο ράγισμα φαίνεται στην αντανάκλαση). Αρκετά γρήγορη απόκριση, αλλά θέλει προσοχή. Προσωπικά με έχει εντυπωσιάσει το Mate 8 της Huawei, but I’ll stick to my iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.