Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO

Η Meizu ανακοίνωσε σήμερα ότι εισάγει νέο brand high-end συσκευών με την ονομασία PRO ενώ παράλληλα, ο VP της Meizu Ni Lan κατηγόρησε τους υπόλοιπους κατασκευαστές smartphones ότι δημιουργούν κινητά που δεν προσφέρουν καλή εμπειρία χρήσης στους καταναλωτές. Η Meizu υπόσχεται να το αλλάξει αυτό με την νέα σειρά PRO.

Στις 25 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο κινητό της σειράς που έχει διαρρεύσει ως Meizu PRO 5. Πρόκειται για ναυαρχίδα που αναμένεται με δυο εκδόσεις, μια με επεξεργαστή Exynos 7420 της Samsung και μια με δεκαπύρηνο MediaTek MT6797.

Το μεταλλικό uni-body Meizu PRO 5 λέγεται ότι θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, μνήμη RAM 3GB/4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, κάμερα 21 Megapixel και μπαταρία 3000mAh.

Αξίζει να επισημάνουμε τα λόγια του αντιπροέδρου της Meizu Li Nan, οποίος είπε ότι “πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν τυφλά τα trends, αντί να λύσουν βασικά προβλήματα. Πολλές από τις ναυαρχίδες χρησιμοποιούν Snapdragon 810, αλλά η εμπειρία χρήσης είναι χάλια, πολλές φορές οι καταναλωτές εξαπατώνται και κανείς στην αγορά δεν θέλει να πει την αλήθεια. Ωστόσο με την σειρά PRO η Meizu ευελπιστεί να αλλάξει τα πράγματα”.

Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO, Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO

Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO, Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO

Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO, Meizu: Ανακοίνωσε νέα σειρά PRO

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antonis

Σίγουρα θα είναι κτήνος δύναμης και υπόδειγμα ποιότητας συνδυάζοντας την ωμή δύναμη και την υψηλή ποιότητα υλικών και συναρμογής της Meizu. Συμφωνώ με την ενσωμάτωση μιας οθόνης ανάλυσης 1080p, αλλά θα διαφωνήσω και θα γελάσω με τα λόγια του αντιπροέδρου της Meizu, που αναφέρει πως πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν άκριτα τις επιταγές της μόδας αδιαφορώντας να λύσουν βασικά προβλήματα των συσκευών τους. Καλύτερα θα ήταν να διορθώσουν ή να τροποποιήσουν εκ βάθρων το Flyme OS το οποίο αποτελεί μετά το Flyme 3 ο,τι χειρότερο έχω δεί απο πλευράς υλοποίησης και προγραμματισμού από την Meizu. Και για να προλάβω καταστάσεις, είμαι κάτοχος των Meizu MX4 και MX3.

Animamundi

Είπε η εταιρία που έβγαλε ίδιο κινητό με το iphone 5c και λειτουργικό ίδιο με το ios ότι ”πολλοί κατασκευαστές ακολουθούν τυφλά τα trends, αντί να λύσουν βασικά προβλήματα”.
Σας βαρεθήκαμε,πάρτε τις κινεζιές σας και σε άλλη παραλία.

Costas

Και μπαίνει ο κάθε κομπλεξικός να βγάλει την χολή του σε μια εταιρία που έχει βγάλει αξιόλογες προτάσεις στην παγκόσμια αγορά!

Bloodmaster

Μια χαρα θα παει αλλα θέλει λιγο ακομη καιρο να μαθευτουν και εδω τα κινέζικα.

nik

Ολα καλα αλλα αυτο το uni-body, ειναι η καταστροφη πολλων εταιρειων (htc,sony,samsung-βλ πτωσρις πωλησεων κ.α)γιατι στερει απο τη μια βασικα πραγματα οπως removable battery,sd κατα καιρους κ σπο την αλλη ανεβαζει την τιμη κ γινεται κλωβος θερμοτητας οταν ειναι μεταλλικη η κατασκευη.

Panos7GR

@nik: Επειδή η unibody κατασκευή της Samsung ξύνισε κάποιους δεν σημαίνει ότι είναι και καταστροφή. Η κύρια Sammy πληρώνει το ότι διατυμπανιζε την αποσπώμενη μπα
H HTC χρησημοποιεί χροοονια τώρα έχει unibody κατασκευή στα κινητά της, μάλιστα ήταν η πρώτη Android εταιρεία που το υιοθέτησε, πριν καν κάνει βουτιά στις πωλήσεις. Η Sony έκανε unibody κατασκευή για να έχει ανθεκτικά κινητά σε σκόνη και αδιαβροχοποιηση. Για άλλο λόγο έκανε

Panos7GR

@nik: Επειδή η unibody κατασκευή της Samsung ξύνισε κάποιους δεν σημαίνει ότι είναι και καταστροφή. Η κύρια Sammy πληρώνει το ότι διατυμπανιζε την αποσπώμενη μπαταρία ως πλεονέκτημα έναντι των αλλων.
H HTC χρησημοποιεί χροοονια τώρα έχει unibody κατασκευή στα κινητά της, μάλιστα ήταν η πρώτη Android εταιρεία που το υιοθέτησε, πριν καν κάνει βουτιά στις πωλήσεις. Η Sony έκανε unibody κατασκευή για να έχει ανθεκτικά κινητά σε σκόνη και αδιαβροχοποιηση. Οι συγκεκριμένες εταιρείες μείναν πίσω γιατί δεν υποστήριξαν τις ναυαρχίδες τους όσο η Sammy. Η Sony δε έβγαλε κακή φήμη από τις μικρομεσαίες συσκευές της που έτρεχαν το βαρύ UI της και σέρνονταν και update ούτε για αστείο…
Η Huawei γιατί με unibody κατασκευή ξαφνικά εκτοξεύθηκε; Γιατί έδωσε ποιοτητα και κατά τα ψέματα μόνο το unibody δίνει premium αίσθηση.

dim8

Εγω παντως που εχω m8,συμφωνω απολυτα Nik.Το εστειλα ενα μηνα στο service στον κηφισσο,δεν αναφερω ονομα εταιρείας, για να αλλαξω μπαταρια που θα αλλαζα αμεσα μονος μου με το 1/4 των χρηματων αν δεν ηταν unibody.Επισης με το προβλημα που ειχα στο wifi,μου χρεωθηκε κ ενα ποσο για ανοιγμα συσκευης μεγαλύτερο απ οτι στσ κινητα που δεν ειναι unibody.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.