Meizu M3 metal: Έρχεται με οθόνη 720p και κάμερα 13 Megapixel

Υπάρχουν εδώ και αρκετό καιρό φήμες ότι θα κυκλοφορήσει μια μεταλλική έκδοση του Meizou M3 και για πρώτη φορά έχουμε αποδείξεις για αυτό από την Κίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με την αναφορά που έχει διαρρεύσει στην Κίνα η Meizu τον επόμενο μήνα θα ανακοινώσει μια νέα μεταλλική έκδοση του Meizu M3 η οποία είναι πολύ πιθανόν να ονομάζεται Meizu M3 metal.

Η νέα έκδοση, όπως αποκαλύπτει και το όνομα της, θα έρθει με μεταλλικό περίβλημα και θα τρέχει Android (μάλλον την έκδοση 5.1) αντί για το YunOS που τρέχει στην κανονική έκδοση.

Οι πληροφορίες έχουν δε πάει ένα βήμα παρακάτω μιας και αναφέρουν ότι η ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Meizu το M3 metal θα είναι η 13η Ιουνίου. Σημειώστε εδώ ότι άλλες φήμες θέλουν την 20η Ιουνίου ημέρα ανακοίνωσης από τη Meizu του MX6 σε διαφορετικό event.

Επιπλέον αναφέρουν ότι θα έρθει με οκταπύρηνο επεξεργαστή, οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών ανάλυσης 720p, μνήμη RAM 2GB ή 3GB – ανάλογα την έκδοση – και αποθηκευτικό χώρο 16GB και 32GB. Στην πίσω πλευρά θα βρει κανείς μια κάμερα με αισθητήρα 13MPixels, στην εμπρός μια με αισθητήρα 5MPixels, ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 3.000mAh.

Meizu M3 metal, Meizu M3 metal: Έρχεται με οθόνη 720p και κάμερα 13 Megapixel

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mans

Μα γιατί 720p οθόνη;;;

Ανδρεας

Το οτι ειναι ολοιδιο,αν οχι και λιγο πιο ασχημο, απο το επερχομενο galaxy c5 που το πας?

Πάνος

Ένα ορθογραφικό, δυο τρία κατανταει πολύ κουραστικό στην ανάγνωση.

johnklr

Το xiaomi redmi note 3 2GB RAM αξιζει η να προτιμησω κατι αλλο?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.