Meizu M6s: Εκδοχές με 4GB & 6GB RAM στην TENAA

Meizu M6s RAM, Meizu M6s: Εκδοχές με 4GB & 6GB RAM στην TENAA

Νέες εκδοχές του Meizu M6s με 4GB και 6GB RAM έκαναν την εμφάνισή τους στην TENAA. Να υπενθυμιστεί ότι η Meizu ανακοίνωσε τον Ιανουάριο το Meizu M6s με 3GB RAM. Τώρα στο TENAA εμφανίστηκε το Meizu M6s M712Q-B με 4GB και 6GB RAM.

Εκτός από τη RAM προστέθηκε και η δυνατότητα αποθηκευτικού χώρου 128GB για μία έκδοση. Έτσι, οι νέες εκδοχές έρχονται με αποθηκευτικό χώρο 64GB και 128GB. Η αρχική έκδοση με τα 3GB RAM ερχόταν με αποθηκευτικό χώρο στα 32GB και 64GB.

Τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια με τη συσκευή να έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών HD+ (1440 x 720), κάμερα 16MP στην πλάτη και κάμερα selfie στα 8MP. Η μπαταρία του είναι μη αποσπώμενη και έχει χωρητικότητα 3.000mAh και επίσης υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση.

Για λειτουργικό φορά το Android 7.1.2 Nougat με το Flyme 6.2 OS. Διατίθεται σε Champagne Gold, Matte Black, Moonlight Silver και Cobalt Blue.

Το Meizu M6s αντί για το mBack έρχεται με το Halo Button, ένα on-screen πλήκτρο που ανταποκρίνεται στην πίεση. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος της συσκευής βρίσκεται στο πλάι. Η τιμή για τη βασική έκδοση που ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο είναι στα 140 ευρώ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.