Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί

Σε ρυθμούς “Heavy Metal” κινείται η Meizu μιας και μετά το Meizu Pro 5, χρησιμοποιεί μεταλλικό σασί και στη νέα οικονομικότερη συσκευή Meizu Metal, η οποία εμφανίστηκε σε κατάστημα δυο ημέρες πριν το επικείμενο press event της Meizu στις 21 Οκτωβρίου.

Αναφορικά με την τιμή που όρισε το κατάστημα (αναφέρει πως η συσκευή δεν είναι διαθέσιμη), αυτή φτάνει τα 249 δολάρια Η.Π.Α και είναι άγνωστο αν η τιμή είναι η πραγματική ή απλά τυπική για να φαίνεται μέχρι να ανακοινωθεί η συσκευή μαζί με την οριστική τιμή της, κάτι το οποίο πιθανόν θα μάθουμε στις 21 Οκτωβρίου.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που αναφέρονται μας δείχνουν ότι έχουμε να κάνουμε με μια συσκευή με οθόνη 5.5 ιντσων ανάλυσης Full HD 1920×1080 pixels, ενώ στην “καρδιά” της βρίσκουμε τον 64bit οκταπύρηνο MediaTek MTK6795 χρονισμένο στα 2.0 GHz. Η μνήμη RAM βρίσκεται τελικά στα 3GB ενώ η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις 16GB και 32GB ενώ φαίνεται πως δεν υπάρχει διαθέσιμη θύρα υποδοχής καρτών microSD.

Οι κάμερες που διαθέτει η συσκευή είναι στα 13 megapixel για την κύρια και 5 megapixel για την εμπρόσθια, ενώ η μπαταρία φτάνει τα 3050mAh. Το Meizu Metal θα υποστηρίζει δίκτυα 4G LTE ενώ θα “τρέχει” το λειτουργικό σύστημα YunOS βασισμένο στο Android 5.1 Lollipop και μένει να δούμε εαν θα είναι αυτά τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, κάτι που θα γνωρίζουμε σύντομα.

Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί, Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί

Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί, Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί

Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί, Meizu Metal: Εμφανίστηκε στα 249 δολάρια λίγο πριν ανακοινωθεί

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rose

Προσωπικά το θεωρω ασχημο .

Animamundi

Αυτό το κακό που οι κινέζοι τα πάνε καλά στο hardware αλλά στο software θέλουν όλοι να μοιάσουν στο ios πρέπει να σταματήσει αν θέλουν να κάνουν κάποτε ισχυρό brand name.
Eμένα προσωπικά το ios δεν μου αρέσει καθόλου και απορώ γιατί πασχίζουν οι κινέζοι.!!

Xristos

Animamundi
Καταρχασ εχεισ ενα κιν με αντροιντ κ αυτο ειναι το προβλημα σ?
Μπορεισ πλεον να κατεβασεισ χιλιαδεσ launchers αρα δν βλεπω το προβλημα σ
Κ επειδη εχω το π8 που εχει κ αυτο παρομοιο περιβαλλον η αληθεια ειναι στην αρχη δν μαρεσε αλλα μετα το βρισκεισ κλτερο(εγω τουλαχιστον) πιο γρυγορο κ πιο σμουθ
Αλλα ετσι το βλεπω εγω γτ κ στα αλλα κινιτα ανδροιντ που χα εφτιαχνα φακελουσ
Αλλα κ παλι αδυνατω να δω το προβλημα σ

Λεωνίδας

Ειχε τοσο ομορφα τηλεφωνα η Meizu κι απο τοτε που βαλε αυτη την παλιακή κουμπάρα τα χάλασε…

lefteris t.

Και εγω πριν 2 βδομαδες πηρα το m2 note…
Aμα βγει κοντα στα 200 ευρω το εχω τσιμπησει σιγουρα!
Πολυ ευχαρηστιμενος μεχρι τωρα! Και το κουμπι μπορει λιγο (οχι ασχημο) αλλα παλιομοδιτικο θα το ελεγα ειναι πολυ βολικο και δν θα μ αρεσε αμα ελειπε!

mitsiras

Λεωνιδα νομιζω επαιξε κατι με την zte οσον αφορα τ σχεδιασμο,οπως καταλαβαινεις αντιγραφη στο σχεδιασμο,νομικες κυρωσεις κλπ,για αυτο η meizu με το m2 note εβαλε τ κουμπακι και αφαιρεσε τα touch buttons που ειχε στο m1 note,κατι τετοιο ειχα δει,τωρα μπορει και ν ειμαι λαθος..,απλα οταν απειλεισαι μ μηνυσεις δν εχεις κ πολλες επιλογες

almir

Το θεωρω πολυ ωραιο τηλ. κ πολυ αξιοποιστο επισης με τα χαρακτηριστικα κ τη τημη ,που αναφερει το αρθρο ,αν διαβαζει κανεις…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.