Meizu MX4 Pro, έρχεται με 4GB RAM;

Το Meizu MX4 ανακοινώθηκε επίσημα στις 2 Σεπτεμβρίου με δυνατά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή. Έρχεται με 5.36 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1920 1152 pixels, MediaTek MT6595 chipset, 4 Cortex-A17 πυρήνες χρονισμένους στα 2.2 GHz και 4 Cortex-A7 στα 1.7 GHz, 2GB RAM, 16GB/32GB/64GB μνήμη, 20.7MP Sony Exmor RS κάμερα και 3,100 mAh μπαταρία. Όμως η Meizu ετοιμάζει Pro και Mini εκδόσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν στα κινέζικα media το ultra high-end Meizu MX4 Pro θα έρθει με 5.36 ιντσών οθόνη ανάλυσης 2,560 x 1,536, 20.7 MP εξωτερική κάμερα με LED flash, 13 MP μπροστινή κάμερα. Αυτό σημαίνει τεράστια βελτίωση από την 2ΜΡ μπροστινή κάμερα του Meizu MX4.

Το Meizu MX4 Pro θα έρθει με Samsung Exynos 5430 chipset που θα έχει octa-core CPU, 4 Cortex-A17 πυρήνες χρονισμένους στα 2.6 GHz και 4 Cortex-A15 στα 2.1 GHz και 4GB RAM. Βέβαια δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα έχει τέτοια RAM ή αν πρόκειται για λάθος.

Επίσης, λέγεται ότι θα έρθει με 16, 32 κσι 64GB ενσωματωμένη μνήμη και υποστήριξη 4G LTE. Οι διαστάσεις του είναι 143 x 74.1 x 7.9 χλστ.

meizu mx4 pro, Meizu MX4 Pro, έρχεται με 4GB RAM;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

…κι άλλοι μόλις ανακαλύπτουν τις 4.7 ίντσες και το πλήθος να ζητωκραυγάζει!… Αυτά είναι ΧΙΑΟΜΙ!!!

Λεωνίδας

MEIZU εννοούσα!! Γενικά οι Κινέζοι δίνουν ρέστα και θα πλασάρουν πολύ αξιόλογες συσκευές…

Nio

Ποποπο ,,, Πυραυλος…

mathaios

Τι καλύτερο κινητό του κόσμου είναι προ των πυλών… Εσείς ασχοληθείτε με την apple που μεγάλωσε την οθόνη…. Κλείστε τους όλους αν γίνεται ρε Κινέζοι.!!

dark_master

Χρονιζει τόσο ψηλά ο 5430?

cr4

πολυ ενδιαφερον….αν εχει καλη τιμη θα κανει παταγο

nick2010

Απίστευτα specs !!!!!

Oi .haters το μόνο που θα μπορούν πλέον να του προσάπτουν είναι ότι.. είναι απ’ την Κίνα κ ταχαμ θα υπάρχει θέμα με το service…

Δώσε πόνο ρε MEIZU σε μηλαροσαμσουνάκηδες…

Μ.φ

Ποτε στην Ελλαδα?Αν οχι απο που?

Mars

wtf………. 13MP μπροστινη καμερα???

το τεντωσαν αυτοι ρε!!!

νικοςΤ

Πρεπει να ειμαστε πολυ θυματα αν δινουμε για αλλες συσκευες παραπανω λεφτα απο οσο κανει το δυνατοτερο του κοσμου(meizu mx4)

Λεωνίδας

Βλέπεις αυτό και μετά κάνεις πίσω στη σελίδα και βλέπεις κάτι iphone 6 και κάτι s5 και λες τι παλιατζούρες είναι αυτές!!

Αντρέας

και μετα αναρωτίομαστε: δεν μπορει, μας ψεκάαζουν για να πάιρνουμε σαμσουνγκ και αει-φώουν, και όχι τα πραγματικά διαμάντια. Αλλά εμέις εδώ σε αυτή την εσχατιά τουν ίντερνετ δε μασάμε, κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια…..

Σεντ φρομ μαη (του σατανά) αει-παντ μινι.

tiamat

Λεωνίδας +0030

P

Spacsολάγνοι…..

Giannis

ΠΡΟΤΙΜΏ ΤΟ GALAXY NOTE 4

Iakovos80

Να θες 4GB για λειτουργικό κινητού και να έχεις FB, angry birds, shazam κλπ…εντάξει γελάνε και τα τσιμέντα με όσους κοιτάνε τα specs! 🙂 Συγνώμη παιδιά αλλά είναι δυνατόν; τα specs λίγο ρόλο παίζουν. Το iPhone είναι πολύ γρήγορο και σε ορισμένα benchmarks έβγαζε σχεδόν ίδια σκορ με το Note 3. Που και τα benchmarks ειναι απλά ενδεικτικά και δε λένε τίποτα παρά μόνο σε όσους κυνηγάνε τα specs. Δεν είμαι αντίθετος και μπράβο που βγαίνουν specs υπολογιστή σε ένα κινητό αλλά καταντάει και λίγο αστείο 🙂

Χρήστος

@ Iakovos80

Ναι έβγαζε ψηλό σκορ αλλά αυτό που παραβλέπεις είναι πως η ανάλυση ΔΕΝ ειναι ίδια. Όταν μετά απο 20 χρόνια θα πιάσει HD ανάλυση και θα το πλασάρουν σαν καινοτομία τα λέμε

Εδώ πια 3D βγαίνουν και το μηλαράκι ακόμα δεν έχει σπάσει το 720

ΚωσταςD.

και εγω απορω dark master
the Exynos 5430 is
an octa-core chip (with four Cortex-A15
cores clocked at 1.8 GHz, four Cortex-A7
cores clocked at 1.3 GHz, and the Mali
T628MP6 GPU)

Kilplix

Το τερματησε η Meizu!!!!!! Απιστευτο κινητο… εχω μεινει αφωνος.. φυσικα και μετρανε τα specs…οταν πας να ξοδεψεις μια περιουσια για ενα smartphone ασχετα αν εχεις ή δεν εχεις θες τα specs του να ειναι future proof ωστε να μπορει να αντεξει 2-3 χρονια στο μεγιστο..

Γιάννης

Μπράβο στην Meizu , αν βγάλει ένα παρόμοιο σε 5.5-6.0 το έχω αγοράσει , έχω συνηθίσει από το Note 3 και δεν μπορώ να πάω πιο κάτω από 5.5 με τίποτα γιατί μου φαίνονται οι οθόνες μικρές.

VasiliS4mini

Εχω χάσει την μπάλα με τις Κινεζιές Xaomi, Meizu, ZTE, Huawei, Alcatel, Lenovo δεν πα να βγαλουν και Snapdragon 815 ενα ματσο σκουπιδια ειναι. Κανενας εκτος μικρών εξαιρέσεων δεν εχει επενδύσει στην Ελλάδα για να παρέχει Service ή Εξυπηρέτηση. Όταν φτιάξουν γραφεία και προσλάβουν Έλληνες όπως Samsung, LG και Lenovo τότε συζητάμε.

nikos

@vasilis νομίζεις οτι τέτοιες μεγάλες εταιρείες εχουν σαν πρωτοβουλία την ψωροκώσταινα ;απευθύνονται στις μεγάλες αγορές της Κίνας, Ινδίας και σύντομα Ευρώπη (για xiaomi, lenovo )…όσον αφορά τα σκουπίδια που λες φαίνεται οτι δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου κορυφαία συσκευή τους… Είμαι κάτοχος του mi4 και πίστεψε με είναι κορυφή οπως και άλλα φυσικά… Μπροστά σε αυτά τα samsung ειδικά φαίνονται σκουπίδια που κατεμε είναι κιόλας… Απο τις γνωστότερες εταιρείες μόνο HTC αντε και σονυ για την κατασκευή τους…

VasiliS4mini

Ok ότι καταλαβαίνει ο καθένας, σου εύχομαι να το χαρεί το μ σου και να μην σου χαλάσει. Κορυφαία εταιρεία είναι η Samsung apple και Microsoft τα άλλα σκουπίδια που έρχονται και παρέρχονται, θυμήσου τα λόγια μου φίλε Νίκο, βέβαια τότε δεν θα σε νοιάζει γιατί ίσως να έχεις επιλέξει και εσύ κάποια από της μεγάλες εταιρείες. Εγώ ούτε ζωγραφιστό κινέζικο προϊόν στα χέρια μου.

Αποστόλης Ρόδος

Τα χαρακτηριστικά του σπέρνουν τον θανατο και η τιμή του βαζει ταφόπλακα…. μπράβο τους…. Να δούμε τι θα ερθει και πόσο.

Giorgos

Iphone: designed in california assembled in china.
Samsung: made in china or made by samsung.
Τώρα όλα τα αλλά τα ακούω βερεσε. Κάτοχος xiaomi mi3w.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.