Meizu MX4, θα έχει τα μικρότερα bezels στον κόσμο;

Ίσως να μην είναι πολλοί όσοι γνωρίζουν τη Meizu εκτός Ασιατικής αγοράς, όμως η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας, το Meizu MX4-απόγονος του Exynos 5 Octa-powered 1080p Meizu MX3 διέρρευσε σε φωτογραφίες και όπως φαίνεται έρχεται να κάνει εντύπωση.

Οι παρακάτω φωτογραφίες εμφανίστηκαν στο κινέζικο Weibo και δείχνουν το μπροστινό panel του Meizu MX4 και τα εντυπωσιακά 1.1mm bezels του. Σύμφωνα με το ePrice που τις δημοσίευσε, αυτά είναι τα μικρότερα περιθώρια που υπάρχουν αυτή τη στιγμή σε smartphone.

Τα bezels μοιάζουν σχεδόν ανύπαρκτα ειδικά όταν το panel φωτογραφίζεται δίπλα με το panel των Xperia συσκευών. Σύμφωνα με το leak η συσκευή θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Αυγούστου με εξίσου εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Περιμένουμε να δούμε 3 GB RAM, Snapdragon 805 chipset, 16 MP εξωτερική και 5 MP εσωτερική κάμερα.

meizu mx 4 ελάχιστα bezel, Meizu MX4, θα έχει τα μικρότερα bezels στον κόσμο;

meizu mx 4 ελάχιστα bezel, Meizu MX4, θα έχει τα μικρότερα bezels στον κόσμο;

meizu mx 4 ελάχιστα bezel, Meizu MX4, θα έχει τα μικρότερα bezels στον κόσμο;

meizu mx 4 ελάχιστα bezel, Meizu MX4, θα έχει τα μικρότερα bezels στον κόσμο;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Θέλω, θέλω, θέλω, θεεεεεεεεεεεεέλω !

filippos

Τι είναι η εσωτερική και η εξωτερική κάμερα; !!!!!!!!!!!!!!

ahileas

Και γ@@@ τα smartestphones

Αντώνης

Εν αναμονή παρουσίασης και διαθεσιμότητας λοιπόν με σκοπό την αγορά. Αν και κατα τη συνήθη πρακτική της Meizu το πιθανότερο είναι να έχει ως επεξεργαστή τον Exynos 5430/33 λαμβάνοντας υπόψιν την συνεργασία των δυο εταιρειών. Μένει να δούμε αν θα υιοθετήσει εν τέλει τον αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος από την Samsung, αλλά και την τιμή που θα ανακοινωθεί.

nikos

Κώστα έχετε γράψει ανάποδα τα mpx της μπροστινής και της πίσω κάμερας….

giannis

το meizu mx4 αναμένεται να κάνει ισχυρή αίσθηση μιας και ο προκάτοχος του είχε κάνει κάτι ανάλογο..αν επαληθευθούν οι φήμες θα μιλάμε για το καλύτερο android κινητό της χρονιάς(πέραν του note 4 που θεωρείται μια κατηγορία από μόνο του)..από την φωτογραφία βλέπουμε κάτι τουλάχιστον πανέμορφο….αντί να ασχολούμαστε περισσότερο με διαμάντια σαν το huawei honor 6,zte nubia 7,one plus one,xiaomi mi4 και το επερχόμενο meizu δίνουμε βάση στο πλαστικό σκουπίδι της samsung ,το κινητό που κλίνει μόνο του και είναι μέσα στο lag (βλέπε g3) και το απαράδεκτο z2 με περιθώρια που παίρνουνε βραβείο ασχήμιας…οι κινέζοι προσφέρουν specs,ομορφιά ,ποιότητα και καλαίσθητο ui(βλέπε emotion ui huawei,miui κτλπ)…

stelios

κάτοχος του meizu mx3….και φυσικά θα αγοράσω και το meizu mx4..εδώ και λίγες μέρες ψήνομαι να πάρω νέα ναυαρχίδα και ενώ προς στιγμή με είχε κερδίσει το honor 6 θα κάνω υπομονή για τούτο εδώ που αν αναλογιστούμε τι θα έχει θα είναι φωτιά…

johnwave rhodes

πέρυσι όταν κυκλοφόρησε το meiu mx3 είχα πάθει έρωτα…τελικά κατέληξα στην πλαστικούρα το g2…δεν απογοητεύτηκα αλλά μου έχει μείνει το απωθημένο…ε φέτος δεν το γλιτώνει…ήδη αποφάσισα ποιο κινητό θα αγοράσω..

giwrgos23

οι πληροφορίες για τον 805 δεν ισχύουν…ο ίδιος ο πρόεδρος της meizu είχε δηλώσει πριν καιρό ότι το κινητό θα φοράει τον samsung exynos 5430(64bit-octa core που σε benchmarks περνάει τον 805 και υπολείπεται του k1 της nvidia)…το νέο meizu είναι επιβεβαιωμένο ότι θα έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων(το επιβεβαίωσε εξίσου ο πρόεδρος) και θα έχει μεταλλικό περίβλημα…

mageironi

Τρομερό το κινητό από κάθε άποψη αλλά αν το πάρω από Κίνα μεριά από εγγύηση ή και απο αναβαθμίσεις τι παίζει ξέρει κανείς?

Αποστόλης Ρόδος

Έχω την αίσθηση, πως μόνο οι κινέζοι διαβάζουν τα σχόλια του κόσμου, σε sites και forums Τεχνολογίας. Μπράβο τους. Αν λύσουν τα θέματα των αναβαθμίσεων και υποστηρίξουν τις ναυαρχιδες τους, θα τους τσακίσουν τους “μεγάλους”…. 😉

dark_master

Λογικό είναι να έχουν χαμηλότερες τιμές αφου:
1 πουλάν τις συσκευές τους μεσω ιντερνετ
2 Δεν μπορούν να διαθέσουν μεγάλες ποσότητες στην αγορά (τα κινητά τους είναι διαθέσιμα σε μεγάλες ποσότητες καιρό μετά την παρουσίαση τους).
3 χρησιμοποιούν Fork Εκδόσεις του Android με ότι καλό/κακό συνεπάγεται αυτό.
4 Για να τα παραγγείλει κάποιον συνήθως γίνεται μέσω κινέζικων μαγαζιών,η συσκευή γίνεται root προκειμένου να έχει play Store και Ελληνική γλώσσα και δεν ξέρω κατά πόσο έχει γίνει το λογισμικό της optimize στα Ελληνικά δίκτυα.
Οι μόνες κινέζικες εταιρείες που μπορούν να διαθέσουν μεγάλες ποσότητες αμέσως μόλις παρουσιαστεί το κινητό είναι η ZTE και η Huawei.
Η ΖΤΕ κρατάει όμως τα διαμάντια της στην Κίνα μόνο (και έχει πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις) ενώ η Huawei χρησιμοποιεί δικό της επεξεργαστή στα τελευταία μοντέλα (ενώ δεν διαθέτει drivers στους developers), ενώ και αυτή έχει θέματα με τα updates.

Επειδή πολλοί γράφουμε μόνο τα θετικά καλό θα ήταν να αναφέρουμε και τα αρνητικά τους εις γνώση όλων αυτών που διαβάζουν το techblog αλλά δεν γνωρίζουν πιθανόν όσα γνωρίζουμε εμείς.

bgfd5

Ναι ειναι σαφως πιο κινηταρα το sony. Και με καλυτερα υλικα. Ας εχει λιγα παραπανω περιθωρια, απο καπου πρεπει να το ποιασεις. Βγαλτε ρε και με σκετες οθονες.

Georgos

Ναι αν δεν έχει 5 εκ. περιθώρια σε κάθε πλευρά πως θα το έχω και για ρακέτα στην παραλία! Χαχα να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε.

dkns

Δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρετε συνεχώς το θέμα με τις αναβαθμίσεις…
Κάτοχος του MX3, έχω βάλει το android 4.4.2 εδώ και αρκετούς μήνες (το οποίο βέβαια είναι ακόμα σε beta από τη Meizu) και updates μου έρχονται OTA, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ!
Αν και beta το λογισμικό είναι πολύ σταθερό και φυσικά πολύ σταθερότερο από Touchwiz κτλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.