Meizu MX4 Ubuntu edition: Μέσα Ιουνίου Ευρώπη στα 299 ευρώ

Για όσους δεν ικανοποιούνται από Android, iOS η το λιγότερο δημοφιλές Windows Phone, υπάρχει και το Ubuntu το οποίο βρίσκεται στο BQ Aquaris E4.5 αλλά και την ειδική έκδοση του Meizu MX4. Σήμερα μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται να έρθει Ευρώπη και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για τιμή και διαθεσιμότητα.

Αν και η επίσημη ημερομηνία δεν είναι ακριβής αναμένεται να έρθει στα μέσα Ιουνίου και αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Meizu έρχεται επίσημα Ευρώπη. Τα προϊόντα της πωλούνται σε Ευρωπαίους χρήστες, αλλά μέσω τρίτων καταστημάτων.

Η τιμή του Meizu MX4 Ubuntu edition θα είναι στα 299.99 ευρώ και θα πωλείται μόνο μέσω προσκλήσεων. Οι προσκλήσεις βρίσκονται στο επίσημο website της Meizu και καθημερινά θα προσφέρεται μεγάλος αριθμός.

Το Meizu MX4 Ubuntu edition έρχεται με οθόνη 5.3 ιντσών IPS, 1920×1152 pixels και 418 ppi, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6595 2.0GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, μπαταρία 3100 mAh, μπαταρία 20.7 Megapixel και δεύτερη κάμερα 2 Megapixel.

Δείτε το hands-on video του Techblog από την MWC 2015:

Meizu MX4 Ubuntu edition: Μέσα Ιουνίου Ευρώπη στα 299 ευρώ, Meizu MX4 Ubuntu edition: Μέσα Ιουνίου Ευρώπη στα 299 ευρώ
Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

Κάποτε το Ubuntu για κινητά μου είχε κεντρισει το ενδιαφέρον καθος μπορείς συνδέοντας το κινητό με μια οθόνη και πληκτρολόγιο να το κανεις desktop, έτσι ώστε θεωρητικά να είχες τον προσωπικό σου υπολογιστή πάντα μαζί σου μέσα στο κινητό σου. είχα προσπαθήσει πριν 2 χρονια να μετατρέψω ένα s3mini σε Ubuntu μέσο rom αλλα χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν εχω την καταληλη γνώση για να κάνω κάτι τέτοιο. Ενδιαφέρον προτζεκτακι όπως και αυτό που προσπαθούν να κάνουν και με τα windows 10.

Δημήτρης

τι μάρκετ θα έχει με τέτοιο λογισμικό??

Πέτρος Π

“Για όσους δεν ικανοποιούνται από Android, iOS η το λιγότερο δημοφιλές Windows Phone…”
πραγματικά δεν καταλαβαίνω! Ακόμα και σε άσχετα topics μπηχτές για τα Windows phones?? Έλεοςςςς πια!!!!

Λευτέρης

Κάποιο παιδί το ανέφερε πιο πάνω γιαυτό που ετοιμάζουν για τα Windows phone θα υποθέσω ότι εννοούσε το continuum αλλά μέχρι τότε θα είναι πικρή αλήθεια το σχόλιο για το χαμηλό ενδιαφέρον.

GT-I9506

πολυ μπερδεμα το κινητο σαν να εισαι μεσα σε μπραουζερ ειναι δεν μου αρεσε λυπαμαι

snowtoos

Δεν ειχε εγκαταλειφθεί αυτό το project? και τι support θα χει στο μέλλον…?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.