Meizu MX4: Έρχεται έκδοση με λειτουργικό σύστημα Ubuntu [MWC 2015]

Το πρώτο Ubuntu phone ανακοινώθηκε αρχές Φεβρουαρίου και ήταν το BQ Aquaris E4.5, το οποίο είναι mid-ranger με τιμή 170 ευρώ και χωρίς κάτι ιδιαίτερο εκτός από το νέο λειτουργικό σύστημα. H Meizu ετοιμάζεται να λανσάρει στην MWC 2015 το πρώτο Ubuntu smartphone με high-end χαρακτηριστικά το οποίο δεν είναι άλλο από το Meizu MX4 Ubuntu Edition, όπως δείχνει το νέο της teaser στο Twitter.

To Meizu MX4 με Ubuntu αναμένεται να έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την Android έκδοση, που σημαίνει ότι θα δούμε οθόνη 5.36 ιντσών με ανάλυση 1920×1152 pixels, 20.7 Megapixel κάμερα με dual-LED flash, 2 Megapixel δεύτερη κάμερα, 2GB RAM, MediaTek MT6595 SoC με οκταπύρηνη CPU και μπαταρία 3100 mAh.

meizu mx4 ubuntu, Meizu MX4: Έρχεται έκδοση με λειτουργικό σύστημα Ubuntu [MWC 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Αυτό μάλιστα αξίζει μια δοκιμή!

Miko

Μακάρι να είναι για όλα τα ΜΧ4, και να μας δώσει την επιλογή Flyme/Ubuntu. Να δούμε πως εννοούν οτι θα το φέρουν… θα είναι καθαρά για νέες συσκευές, αποκλειστικά με Ubuntu ή θα μπορούμε όλοι να το βάλουμε στα ΜΧ4 μας;

Περιμένω πως και πως
1. Να μας πούνε πως θα το κάνουν, γιατί δεν έχουν πει ακόμα και 2. Να βγάλουν νέο Flyme 4.2.X για την “i” έκδοση στο ΜΧ4 καθώς όλες οι άλλες εκδόσεις είναι στο 4.2.2.1 και εμείς έχουμε μείνει στο 4.0.4.2.

lefteris

Εδω ειμαστε!! μολις ανακοινωθει, το ΜΧ4 εχει φλασαρισμα!

inblx

Επειδή παλιότερα, τοτε που ανακοινώθηκαν όλα μαζί τα λειτουργικά, δεν πρόλαβα να δω πολλά, θα υποστηριζει Android εφαρμογές η θα έχει δικο του store…???

GHYB

Από οτι εχω ακουσει θα εχει playstore αλλα υπαρχει περιπτωσει να εχει κ δικο του.

Sot11

Πολυ όμορφο λειτουργικό και στο mx4 θα ειναι ότι πρεπει, βέβαια μένει να δούμε αν προσελκύσει κοσμο!

Miko

@inblx:
Αν και ελπίζω να έχει Play Store, 95% θα έχει το δικό του Ubuntu Store όπως και σε όλες τις άλλες συσκευές που χρησιμοποιούν Ubuntu… δυστυχώς (ή ευτυχώς – θα το δούμε).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Linux Mac

Τα Mac με Apple M1 chip μπορούν πλέον να τρέξουν και Ubuntu Linux

Μέσω της VM πρότασης της Corellium, οι χρήστες Mac με Apple M1 chip μπορούν να τρέξουν την πλήρη έκδοση των Ubuntu Linux, με μερικούς περιορισμούς.

Software Edge edge browser Linux

Microsoft Edge: Διαθέσιμες οι πρώτες preview builds σε Linux [Οδηγός]

Με την ανάπτυξη του να συνεχίζεται και να υποστηρίζει σταδιακά όλες τις πλατφόρμες, οι πρώτες preview builds του Microsoft Edge είναι διαθέσιμες σε Linux.

Software Android Chrome featured

Google Chrome: Πως να ενεργοποιήσετε το Dark Mode σε Windows, MacOS, Ubuntu και Android

Ένας οδηγός για όλα τα λειτουργικά συστήματα που μπορούν να δεχτούν Dark Mode στο δημοφιλή browser Chrome, είτε επίσημα είτε μέσω flag.

Smartphones Meizu Meizu smartphones Ubuntu

Meizu PRO 5 Ubuntu Edition: Ξεκίνησε η διαθεσιμότητα με τιμή 369 δολάρια

Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε επίσημα το Meizu PRO 5 Ubuntu Edition, το οποίο είναι το πιο ισχυρό Ubuntu smartphone μέχρι σήμερα. Το ξεκίνησε να γίνεται διαθέσιμο μέσα από το αγγλικό website της JD με τιμή στα 369.99 δολάρια.